Galet trött seriöst? :/

Galet trött nu oxå.. vill ju ändå vara uppe nu ett tag, när man KAN. Nu brukar jag lägga mig när det är skola, men ska nog säga gonatt till Morris, tvätta av smink, borsta tänderna och fixa :) Har föressten fått MASSOR av tandkrämer, flour, tandborstar, tandpetare, diskmedel, schampo, balsam och tvål ++ massor mer! :) för pappa hjälpt en kille med en båt, så tog han lite grejer från hans butik och .. gav dem till oss :D som tack! Galet tacksam, behövdes nog :) Aja, godnatt! SKA jag klippa ihop en film om när jag gör iordning mig på kvällen? :) kramis!

Västerås..

Västerås..
 
Dethär är resan till västerås med pajazzo, världens bästa orkester.. ;)
Vi åkte dit, asså de var ju ungdomar VERKLIGEN och på bussen böt vi platser, snackade om snygga killar osv.. Jag hade ingen till västerås i min ålder, hängde med 6or, själv var jag 4a.. Kändes ändå bra, var med och det var lixom.. normalt, som mina vänner. Sov på en madrass vi lånat, gick bra, den fick dock punka rätt snabbt.. Fick spela med kungens orkester.. det var FET COOLT och det måste ni fatta! Jag spela med orkestern som rider på sina hästar och spelar trumpet och trombon samtidigt? Som spelar med en hand, grymt svåra låtar och där sitter jag och tutar lite i vanliga fall? Och det var COOLT, sen var man lixom.. oooj! Sen åt vi i nån "sal" bland de andra 1000 eleverna.. allt var så häftigt! ;) " hands up and touch the sky ".. Sen andra dan, festade vi.. till 1 på natten, 2 vuxna fick sitta från 19 till 01 tror jag.. ;) var lixom en riktig fest! Skitkul, vart nästan som "full" fast jag drack ju inte.. Men var reält flum och hade superkul! (och ne Eve, droga inte heller) ;) spela ju mycket, på många konserter och var grymt.. vill tbx.. vi ska ju kanske dit i år igen, och YEEAAH! Skitkul, men då har jag nog lite mer jämngamla med.. ;) haha, vill bara tbx............................... <3

Haha chacha igår..

Var grymt trött, och märkt nu att jag glömde skriva lite, eller snarare hur hon var. Hon kastade sjukt mycket med huvudet, och var allmänt jobbig. Red henne inte i någon form eller så heller, jag ville bara att hon skulle gå fram ordentligt! :) Så fint var det inte.Jaja, gick annars bra, förutom att hon var väldigt spänd. Galopperade en gång till oxå, och då fick jag måååånga varv i höger :) sen orka hon inte mer, då öka hon inte ens traven när jag fattade galopp vilket hon gjort förr, och hon var svettig men glad. Då skulle vi ändå sakta av till trav och trava av dem, så ingen fara om det ;) Men spänd asofta, och man känner verkligen skillnad på sittbenet på henne!! T.ex. Delvir är ju lite mer att man inte märker det, det sa Lia själv, och Chacha är det verkligen VIKTIGT att ha rätt sittben. Så bra häst att rida så :) Kramis! Var typ det.
 
Har gått i skolan nu ju.. tråkig dag, helt awsome trött.. längtar till torsdag så in i h*lvete! ;) Herrå

Chacha!

Idag fick jag rida Chacha :D Först skrittade vi fram, tänkte lite som förra gången - pendla med huvudet och få en "rätt" bra takt. Gick sådär.. haha, hon var lite tjurig och ville inte gå fram. men det gick väl ok.. sen kortade vi tyglarna och " travade fram " lite sen haha :)
 
Julia: chacha
Eve: Quinta
Wilma: hottie
Clara: majsan
 
Sen fick vi galoppera lite. Gick sådär. I höger varv fick jag rätt mycket galopp, desvärre kickade hon. men det var inget typ :) Sen i vänster fick jag typ 1 varv bara?? :o kändes skit! Där var hon inte med på det, men aja.. tog igen det senare ;) Sen fick vi trava och så utan stigbyglar, gick bra.. ;) Sen fick vi galoppera utan om vi ville, men jag valde att ta tbx stigbyglarna, för jag tyckte att hon sprang SÅ fort innan galoppen så då var det lixom .. Ah tuta och kör. då var det endast clara. Vi andra hade en orsak. Jag ville bara fokusera på galoppen, och ville inte tappa balansen då. Sen lättade quinta för Eve när hon saktade av, så då ville hon ha, såklart. Sen är Hottie SJUKT pigg ju, så förstår! :) Fast majsan kickade ju asmycket, eller ja, sparkade typ bakut hela tiden! Men Clara sket i det och fortsatte ;) Det verkade gå bra för alla idag :D nöjda tror jag! :) Asså.. ÄLSKA Linda, vi har typ ett eget schema.. haha, det ska ha vart 2 ggr dressyr nu, men vi har typ nå annat så vi ska få hoppa nu på torsdag? :D skitkul! Och så fick vi säga vilka hästar vi gillade att hoppa, vilket blev madonna för min del. Nu har jag iaf duschat, och snart e de hawaii five -0 ! :)
KRAM

Today is it onsda??? :D

Och imorrn ska jag till frösan, wiiiie :D ska sedan till stallet.. gött! :) Hk först, sen lite... b-språk o lunch sen blir det fördjupning m. Eve :) Sen vidare då.. får ta bussbiljett igen och HOPPAS den kommer :D dagen nedan!
 
sv
rast
ma/no
lunch
rast
musik
rast
idrott (gryyym träning idag, sprang 2.5km på 16min idag.. och ändå var det sjukt varmt! ;) men tog mig igenom rätt fort.. haha :) sen längdhopp.. hoppa 1 ggn, sen ville jag inte ;) suger på d så ...
 
sen hem.. ;) herrå

Vill ni bli puschade, gå på sean banan konsert

Asså, en sak säger jag bara.. Är ni sjukt deppiga, gå på Sean Banans konsert! Ett sant tips, efter att jag var på krutan där, har man lixom.. fått en annan uppfattning! Kolla, på hans videosar verkar han som han bara är snuskig.. men wrong!
mellan låtarna på krutan så sa han MASSA vettigt, att alla är lika värda och att alla är kungar, att alla får leva sitt liv och att livet är lika rättvist som du är rättvis mot dig själv. Att du inte ska ta emot skit, bara lita på dig själv och vara.. kiiiing!
 
 
Sexig bild, innan man startar e ju en bild från filmen.. sexig! :D (inte den nedan) ;)

Sjukt trött.. ;)

Är sjukt trött, och det är verkligen jobbigt. :( Imorrn ska jag springa, fast ja, det e ju i skolan.. men ÄLSKAR idrotten! :) Ska träna längdhopp och spåret imorrn alltså. Niiiiice ska det bli. Ska kämpa och utsätta mig själv för saker.. Tråkigt blogg kanske, men jag älskar att röra på mig, känna mig nyttig och T.R.Ä.N.A! Jag ska gymma när jag kan få kort och är större, och vill springa och må BRA! <3 :D det gör man ju då, få muskler och.. haha typ det. har blogglust men vet inte vad jag ska skriva om.. dunkar music i lurarna.. super bass och boyfriend + call me maybe diggar jag .. ;) kram!
 

En grym låt.. fast omgjord ;)

den omgjorda varianten :)
 
helt grym, den MÅSTE ni se.
 
Den normala.. haha ;) gryyym låt, diggar den hela tiden just nu.. yes box :D

Hihih

Dagen!
 
första lektion: idrott, hade askul! :D
rast 30min
andra lektionen: syslöjd :) fick asmkt beröm idag! :)
lunch
rast 25min
Bild.. ;)
rast 15min
MA :)
Slut!
 
det var min dag, haha.
KRAMIIIS, föressten, ny film på morris på G! :)
 
 

Frågor mailade! :)

Fick lite frågor nu, som jag tänkte svara på! "den" skrev att jag fick publicera det, och ja.. och det är både vanliga och udda.. nästan lite pinsamt att svara på vissa ;)
 
1. hur gammal är du faktiskt? :P
12 år gammal.
2. Hur många djur har du?
3st.
3. har du vart ihop med någon?
nepp! Aldrig vart intresserad av sånt.
4. har du pussat nån kille (inte pappa eller släkt, utan typ klasskamrat)? :P
Japp..
5. hur många isf?
2st
6. var det en lek eller inte? ;) haha konstig fråga!!!!!!! :P
japp en lek!
7. skulle du kunna sälja din kanin?
ALDRIG!
8. eller nån katt?
No way!
9. vilken skola går du på?
Öregrunds-skola!
10. i vilken klass? :)
6an! :)
 
Tack för frågorna! :)

Varför jag ens skapade bloggen?

Varför jag ens skapade bloggen? Eller snarare VARFÖR JAG BÖRJADE BLOGGA.
 
Jo, det började på facebook faktiskt. Jag skrev allt jag ville "skriva av mig", där. Läste vissa bloggar, men ville inte starta en själv. Tills en som är 1 år äldre skrev "skaffa en blogg vettja", jag frågade mamma hur man gjorde och sen satte det igång. Hon sa att det var ju bäst om jag hade en .. ja, lätt blogg, så jag kunde förstå. Ett år senare nu, är jag bäst av alla på bloggar.. Ja, det kan ju hända saker på årets gång. jaja, tbx till snacket. Jag är rätt glad, för nu släppar jag det mesta fritt, medan jag ändå kan hålla saker inom mig!! Jag kör nu en frågestund där ni kan fråga allt mellan himmel och jord, t.ex. om jag pussat en kille lixom, till att fråga hur gammal jag är? såna där självklara frågor, men ändå såna udda! Och svarar på ALLT här, tillåter ALLT!! :D Så nu kan ni passa på, annars kan man maila om man vill ta de privat! ;) [email protected], är mailen.
 
Efter att jag startat den skrev jag väl inte särsilt mycket.. men efterhand allt mer. Och nu.. är det som det är, har aldrig kunnat sluta. :)
 
Nu ska jag sörja att de e idrott imorrn och har inte fått tag i inneskor.. nya lärarn är benhård på det, men de är faktiskt butiken som inte skickat de än ;) så DE KAN INTE SÄGA NÅT , haha ! fail xD
 
hej då <3 !

Day

först gick jag ju till skolan.. och alla tyckte det var jättekort, men fint! :) Så alla som inte sett mig, DET ÄR ASKORT.
Eve kommer tycka det, helt klart ;) men det var för mitt hårs bästa.. inte lika slitet nu, slet asmkt på det förr.. lite synd att det bara blir slitit ;)
 
Filmen på Morris igår KOMMER att visas, men vet inte när.. orkar inte ladda upp, tar aslång tid och det segar bara då!
 
 Idag har jag tränat "cavaletti" med Morris! :) Bara lite att upprepa från igår, GUD va han e bra.. ;) haha, jag skryter lagom :) done with that, promise! :D sen fick han gå lite vart som helst. han var väldigt mycket ur fokus idag!
 
sen har jag typ inte gjort nå mer... än iallafall! Ska rida på Bellan vissa helger, för ägarn ska ta hand om hennes mammas häst! :) men vet inte riktigt när.. många helger bokade.. tänkte bjuda hem ngn kompis typ i helgen oxå.. får se! :) kan ju inte bestämma mig vilken, haha, d e liiiiiite fail bara :)
 
Efter att ha läst Nellie´s inlägg på hennes blogg hatar jag hästvärlden.. hur dumma för man va? Shut up, piss-käftar..!
 
Bellan!

kommer en film

 Ja, det kommer en film, tror ikv annars imorrn, på hoppträningen med morris! :) Skitbra gick det...

Okej..

Erkänner att jag aldrig kan ha ett blogguppehåll.. för när jag har det saknar jag bloggningen.. så mycket. Har hänt mycket idag.. Klippt mig, eller ja, TOPPAT men vart kort för fick ta bort asmkt, för det var så slitet :) nu ska det iallafall bli snyggare. :D men ÄNDRAT är det, verkligen :) ska försöka fixa bilder, fixar kanske nåt ikv :) Nån bild eller så, annars får ni.. typ se ;) Har ingen direkt "blogglust" ännu, men kan väl skriva lite tänkte jag :) ska ut med morris nu tänkte jag :) c ya! :D
 
Sötnooosen!

blogguppehåll

Ska försöka ha ett litet blogguppehåll och fixxa med Morris och bara vara nu, tills på onsdag. Då ska jag sätta igång igen. Kanske kommer inlägg ifall jag inte kan låta bli.

har inte haft blogglust

Har inte haft blogglust.. men nu tänkte jag berätta om dagen. Jaa.. det är inget speciellt så, det är mera vad jag typ tänkt göra med Morris. La in svartvinbär OCH smultronblad igår, nu är de borta.. så förhoppningsvis har han käkat upp det :) känns bra!!
 
Idag tänkte jag gå ut och fota med han. Får se om han är rädd ute, hoppas inte det. Det är lite som att börja om från början. Men han är som vanligt nu. Aja.. ingen lust att blogga var det................bye!

Morris ..

Idag fick vi gäster med hundar. de första de gjorde var att utforsta gården. till slut beslöt vi att de skulle få SE Morris. Se ville ju dit och se. Isor var lös, den ene, jag höll den ene. Isor sprang runt, morris fick panik och vi var tvungna att ta bort dem därifrån. Lotta, deras ägare kom och tog Isor, den jag höll i skällde, jag tog handen och sa TYST, runt dens mun så den inte KUNDE, det är en valp så den kunde bita. Men ALLT för min panikslagna lille... sen gick Isor dit IGEN, så nu är Morris uppskrämd från kl 3 typ? men han har lugnat ner sig lite.. beslöt att varje gång vi får hund-besök tar jag in han ;)
 
läskigt var det. Aja, hejdå. Tack för tipsen om smörblomman. Ska direkt ut och fixa smultronblad, eller svartvinbär. Tack för det Wilma, men tack Cicci som berättade vad som kunde hända :) han åt bara en, så tror inte att han mår dåligt :) han mår bra än så länge iallafall. :D
 

Orolig

Jag har hopptränat Morris idag. Jag fixade ett hinder, vände mig bort från han. När jag kollar igen har han ätit en smörblomma som satt där förr. Jag vet att de är giftiga och INTE bra för kaniner. Därför är jag jätteorolig just nu, otroligt klantigt men han hade inte ens vart intresserad förr. Det står på internet att de inte är JÄTTEFARLIGT men det är inte bra för han... Så för han nu blir det lagom med mat, hö, fräscht vatten hela tiden och ren bajslåda. Jag vill att han bajsar under några dagar mycket nu, ser till att han äter av både hö och mat och dricker ordentligt.
 
Vad vet DU om dethär? :)

FAN

Wtf, nästa som säger att det MAX e 35cm... moget.. det e inte det! Jag SA ju det... Släng er i gödselstacken, fuckers!
 
Arg på riktigt.

Ang. hinder

Nu är det FLERA, faktiskt 3st som sagt på bilderna när jag hoppar Madonna 70 att " nej, det där är INTE 70cm" . Vet inte om ni märkt det.. Men det är så med ALLA! Jo, det ÄR 70cm. Det SER högre ut i verkligheten, det ÄR så. Sen lutar jag mig fram på ett 60CM hinder på Madonna, och 2st har sagt då " man lutar sig väl inte fram på 20cm!"  Det tycker jag är FETT OMOGET, seriöst. Är det så lite så HOPPA det själv, lägg upp bild och KOLLA noooooga där, jag menar att DET SER INTE HELLER UT SOM 70!!! That´s it, frånomed nu... vill jag inte ha kommentarer ang. höjden! >:(
 
Lite sur nu ...
70cm
50cm typ. Haha, jag lutar mig INTE så mkt fram här, bilder suuuuger, för folk tror man gör sånt man inte gör -.-

Mina djur

ja, i denna filmen valde jag låtarna efter hur katterna är. helt klart gjorde jag de ;) Assi´s låt var ... glad, full av liv oh galet. Och det är SÅ assi. Fast Pärlas låt PASSAR henne ännu bättre.. hon ÄR EN SEXIG BITCH, hon e assmal, aldrig nöjd och är värsta divan, bitchen och fjortisen.. haha ;) kolla...
 
 
morris är helt amazing.. Eve har gjort videon, men ... den passar really mutch på han <3

Ridpass på Madonna

Först gjorde jag iordning henne, borsta henne ren, kratsa hovarna och borsta man och svans. Åt före de kom jag på ;) med Wilma, mikron funka inte förrän jag kom in dit, så hon hade försökt med ugnen! :) men när jag kom in funka den. Haha, koooonstigt. Really konstigt. Sen fixxa madonna som jag sa, sen satt vi upp efter sånt osvosv, orkar inte förklara. Satt upp, skritta fram och skulle få dem att pendla ordentligt med huvudet och få igång dom. Sen trava vi dom, kan väl säga lite "trava fram" kan man säga. sen gjorde vi tempoväxlingar, serpentiner, halter och ja.. lösgörande grejer. Madonna VAR jättestel igår. Så fick jobba ordentligt, släppa tygeln och smälla till henne i galoppen, dock inte så hårt, gick bra och hon blev mjuk och fiin i slutet!! Nöjd. Har tre ggr dressyr nu, sen är det hopp, sen tre ggr dressyr och sen hopp osv! :) ska få hoppa kombinationer, lovade Linda :) Skritta ut lite som slut runt stallet bara, har bestämt att om jag ska skritta ut skrittar jag ut där bara. ;)
 
helg nu... skolan känns ALLMÄNT TRÅKIG. Längtar till torsdag... kan ju berätta för Eve att hon ska ha sista lektion tsm med MIG! :D Så vi hänger ihop aslänge ;) Haha, tänkte berätta om hk:n oxå, och min och Togges snygga pankisar...
 
Jo, vi kom dit till frösan, var förvirrade och ingen mötte upp oss som de sa att de skulle göra? utan nån lärare VAR DET SVÅRT, haha. Sen kom vi in, delades in i grupper och arbeta me Togge. haha... inte kunnigaste vi var, mayybe... men mästerkockar VAR det ju. Brände första TJOCKPANKAKAN, skulle va vanlig pankaka... haha, andra gick SUUUPER DUUUPER... ;) Sen gick de bra, jag fixa maten, han hallonen.. haha sockrade säkert MEST av alla ... :D haha, hejjdå!

Ridpasset

Ridpasset på Madonna kommer imorrn. Clara hade chicco, Wilma - maj, Cicci - Ramona :) gonatt! Sen jag på madonna!


fotoresultat

ni vet att Eve och jag knäppte lite kort... here´s the movie!

drygt

Jag läser då som sagt kissie. Jag gillar bloggen och tycker den är bra grym. Gillar den läsningen och om hästar och andra djur. Jag stör mig på 2 saker hos dessa "stora bloggare". 1: de uppdaterar aldrig. Jag menar, jag bloggar ju nästan mer än dom? whuuuut. Känns fånigt!
 
2. jag stör mig på att kissie då FÖROLÄMPAR blondinbella lite. Hon skrev ett inlägg om hur de båda tycker deras kroppar är perfekta, och då kommer hon med att blondinbella är tjock.Jaja, tyck vad du vill... men det var inte chysst, även om hon tycker att båda e fiina? hon skrev "oavsett om man e tjock eller smal..." och eftersom hon är typ skitsmal som mig typ fast hon e 20 och jag 12, och hon säger då att blondinbella är tjock, fast hon är HELT NORMAL. det e kissie som är FÖR SMAL. Aaaaah, stör mig på det.
 
länk till kissies inlägg -> http://www.kissies.se/ratt-svar-14
vad tycker ni om detta?

spelas lätt helaa sommarn...

Lätt!

haha

imorrn BLIR det en nice dag.. typ ;) Åker till skolan. Sen tar vi bussen till frösan kl 09.15 (tror jag det var) och har hemkunskap. Därefter är det B-språk, raster lunch och fördjupning. Sen 15.20 slutar allt, och jag åker till gimo för att rida! :D premiär, ska hänga med wilma när hon kommer. Får se, kanske nån annan rolig annars? ;) kan ju fråga nån..
 
VILL nån följa med så e det helt ok, haha, känner mej nog lite forever alone på bussen annars :) men jag måste ju släpa med mig heeeeeela väskan... vet inte vad jag ska göra av den sen. Får se! Frågar min lärare imon.
 
aaaah, kommer sakna Eveeeee imorrrn... Aja, ska försöka KOLLA BUSSTIDER NU, HITTA INGET IGÅR!

Filmer

en video till Eve!
 
en film på Morris som eve gjort... Gör gärna fler Eve :)

Skolan

men shiiit. vad hände? Allt gick SÅ fort idag. Imorrn kanske det går SÅ sakta. Till frösan på torsdag.. käkar lunch där. Åneeeej. Fort var det ju. När man kom dit var det lixom som om det ALDRIG vart något sommarlov.. fast det har ju vart det. men allt var så.. vanligt, normalt, kändes SOM VANLIGT. Trodde jag förändrats på det oxå, lixom inte träffat många av dem på HELA SOMMARLOVET. Kändes lite... amazing att gå dit fram och bara... tjaa, kul o ses!!
 
men på sommarlovet har man inte saknat dem... inte konstigt. Inte trött på dem när man lämnar dem, inte saknat dem när de återförenas. det har inte hänt ETT SKIT och det är jag glad över. Skönt utan de äldre på skolan.. taggad inför prov och läxor.... vet inte vad som hänt.. vill visa att JAG KLARAR DETTA. att jag KAN det jag VILL kunna, visa att jag KAN FIIIXA OCH FÅ BRA BETYG. Fortsätter jag såhär FÅR JAG GODKÄNT i alla ämnen, men vill HA MERAAAAA.
 
inget bamse-inlägg.. men lite hur jag tänker...........
 
<3

Bra skrivet!

Vi häst folk är såååå larviga! Förstår verkligen inte. I flera flera år, eller så länge man kan minnas, iallafall jag, så har det alltid funnits folk som trycker ner hästsporten. Allra helst killar som jämför det med deras egna sporter, fotboll, innebandy, is hockey osv. Hästen gör allt jobb, det är bara att sitta, krävs ingen träning för oss ryttare att nå toppen.
 
Varför är det då vi som är larviga? Jo, för det är vi som provocerar! Vi fortsätter att käfta emot, vi fortsätter jämföra med vikten på en fotboll och en häst? Klart som fan att en häst väger mer än en fotboll? Tror knappast att det går att sparka en häst 10 meter in i ett mål precis. Och helt ärligt, kollar man själv på TV, från att ha kollat på någon som kanske rider ett dressyrprogram, till att sedan byta kanal och kolla på när det är fotboll - vad ser jobbigast ut?
 
Det är det att jag tror inte folk vill vara elaka, jag tror bara att dom inte förstår hur jobbigt det faktiskt är. Hur mycket tid, pengar, energi och engagemang det krävs. Nu tar jag mina kompisar som ett exempel. Dom trodde att det var så lätt, tråkigt och o krävande att rida. Dom trodde deras sporter var mycket jobbigare - dom hade skrittat 10 min och sa - Shit, det här är faktiskt riktigt jobbigt, man känner redan i benen. Sedan när dom fick prova trava/galoppera så sa dom exakt likadant och dom sa att dom hade underskattat både sporten och ryttarna ordentligt.
 
Vill bara be alla lägga ner, sluta göra en sån stor grej av allt. För varför ska vi lägga ner energi på att komma på bra argument för att "skydda" sporten vi brinner för? Huvudsaken är väll att vi älskar det vi håller på med, om dom andra sedan tycker det är töntig, tråkigt eller att det inte borde gillas som en sport, visst gör det. I don't give a fuck! ;) Och helt ärligt förstår jag inte heller grejen med att springa efter en boll, men på idrotten, när jag är tvungen, då tycker jag det är förjävla jobbigt.
 
Skrivet av Melina på goldenhorses.

haha sitter vid tvn

haha, sitter vid tvn, regnar ute... mysigt - faktiskt! duschat..... ska äta potatisbullar till mat. Har typ inget att skriva.. Ska väl spela nå hästspel, och kolla busstabellerna som jag GLÖMDE kolla igår! :) kanske blir nåt inlägg... om skolan ~  again! ;)
 
*host*, ja, trött är man ju inte jao ;)

lager 157 och thuns

Haha, hörde av Eve en sak. Jo, hon ville att vi skulle fota saker från hööks. Men jag har typ INGET därifrån. Har chaps, och ridbyxor. då tänkte jag att nån säkert har nåt från thuns eller lager157. Så jag tänkte om nån kunde komma och fota mig och "dig". :) Så man lixom gör typ modellbilder för det. Men man kan ju fota från hööks oxå.. kom hit, kamera finns ;) ha bara lite saker från hööks/lager157/thuns!
 
Vi syns :)
 
vi måste va, Eve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

A perfect day!

AAAAH, guud vilken rolig dag... haha, träffat en ny lärare som jag inte gillar. de känns lite surt, hon har "sina egna regler". Imorrn ska vi iaf bada om det blir fiiuunt väder. Hope so ;)
 
Tänkte fixa en till film idag... :) men vet inte på vad!! får se vad som blir :) haha...
 

Skolan imorrn..

jag gick inte idag, DOCK. hade behövt det, en chill dag. Imorrn blir det väl lite "chill" oxå, men hade nog behövt denna dag. Jaja, jag var sjuk (!) Ska kolla busstider på torsdagar nu, hoppas att jag hinner gå till busstationen istället för att vänta där.. vet inte varför jag vill det, är bara så. Måste dock släpa på ALLT jag har sen på torsdag... F*N! Så går runt med biiiig väska typ all day. Känns lite tungt ;) aja, får ta vad som ges.
 
det är svårt att kasta skit och inte bli skitig om händerna ... think about that!!
 
 
By Eve <3

skola

okej, jag SAKNAR skolan. Kompisar, hästarna i gimo och allt dedär. på torsdag.. tråkigt att Eve ska bort. Måste typ gå med frösan-barn bort till busshållplatsen.. det känns inte okeey ;) ska försöka få med nån. kanske Fanny? Hoppas det. Men hon måste ju passa färgan .. aja, ett stort jäkla PISS för det, resten verkar vara rätt okej.. matten diggar jag inte, men let´s see! :) detta året BLIR PLUGG och mera PLUGG. Aja, orolig för det med frösan.. får ta me nån :)
 
 

Aaaah, piss

Skrev ett inlägg om hela helgen, men allt raderades. Red iallafall Delvir och nela red Laredo. delvir gick stundtals på tygeln och i form. I galoppen gick han jättefint, likaså skritt. han trampade bra under sig. Ska få komma nån mer gång sa hon :)
 
 
Har gjort "en dag i stallet". det är för läääänge sen. I slutet är det slow motion, det var mycket bättre skärpa på movie maker... aja, kbry! Dålig skärpa, men fint iaf :) Spola till slutet allra sist för att se en text om varför vissa hästar vägrar... som sagt, länge sen oxå så inte så konstigt att ryttarna släpper förbi hästarna lite. Idag är Eve grymt mycket bättre och får över petter hur enkelt som helst ;)

Typ sjuk

Ty sjuk så uppdaterar när jag inte har ont i magen anymore!


fattar vad "." menar!

H*n undrar vilka jag ska va me! Jo, det är Evelina som ska va där och fota och Cornelia och jag ska jobba i cafeterian ;)

Ska snart lägga mig...

Ska snart lägga mig. Har gjort ännu en video.. fast på en kompis! Började packa 21.30 till imorrn.. glömde att jag behövde packa xD haha, c ya! :)
 

Emhhh whuuut ?

vilka ska du va med?
 
// någon "." ?
 
svar: jag fattar inte, men du kanske menar imorrn om tävlingen? då ska jag vara i cafeterian? har ingen aning ;)

Emhhh whuuut ?

vilka ska du va med?
 
// någon "." ?
 
svar: jag fattar inte, men du kanske menar imorrn om tävlingen? då ska jag vara i cafeterian? har ingen aning ;)

Jag är rätt nöjd med bloggen

Japp. Jag är nu nöjd med bloggen. Förut var det lixom "jag tänker inte ta tbx fottojullea, men jag har alla minnen kvar där.. ska jag ta tbx den?" inget album här, inga inlägg... var fel! Men nu i efterhand så funkar det, It works! Utan problem sätter jag mig vid datorn, skriver ett inlägg, drar därifrån och chillar vid Tvn. Bloggen är rätt mycket för mig, vill bli stor och vill kunna berätta vad jag gör här, i mitt annorlunda liv! Jag berättar saker för folk, folk säger det rakt ut även om jag sagt åt dem att hålla käften om det. Jag själv håller mitt ord och säger inget om nån om "den" inte sagt något om mig. Jag tycker DET ÄR RÄTT och tycker det är fett .. omoget att skriva kränkande kommentarer och ljuga och säga saker som man inte får. Men till det med bloggen. Jag har förändrats oxå. jag tar hela tiden nya bilder, nya filmer och allt! :) Jag HAR förändrats, på många sätt. Även om jag bara bloggat i runt 1 år har ideér .. försvunnit. Men ja, jag bloggar ju från mina tankar, och tankar tar inte slut, right ;) Men än sen? har ju inget att skriva.. ska skärpa mig och SKRIVA om allt och lite till. Skriva vad jag tänker på.
 
just nu tänker jag på vad jag ska göra imorrn. Hur allt kommer bli. Träffa två friends på plats... yes. <3
 
Ska jag börja med det? yes box.
 
Måste även säga att jag tänker mycket på att FOLK BYTER BLOGGAR nu efter att jag gjort det. vet typ 3-4st som gjort det efter att jag gjort det.
 
Ingen kan ta mina inlägg, de är levererade från my heart!
 
 
gjort ny video på Nellieberntsson!

TELEFONSAMTAL...

Har nyss fått ett härligt samtal... yes! :) Om imorrn... det blir cornelia, jag och nån vuxen i cafeterian! :D Blir kul! Kommer träffa Evelina oxå. Ska vara där 08.15 imon! Sen blir det hästar hela helgen.. grymt! :)
Dressyr!
 
 

Längtar till imorrn


Hej

Godmorgon! Idag vet jag inte vad vi har för planer! :)
 
Haha, bilder får ni istället!
 
Pärla :)
Inte förändrats nånting ;)
Pärla tar den stora och jag FÅR den lilla ... Haha ;)

Cred till en GRYM vän

Asså måste bara säga att jag har 1 GRYM vän med mig på lördag och söndag. Vi har MASSA planer. Och det är gött det! Först på lördagen åker jag till sund och .. ja jobbar på dressyrtävlingen! Ganska tidigt börjar det! :) Så åker dit, placerar mig och cornelia så sätter det igång . Sen ska vi väl åka till sunnanöbadet förmodligen! :D Sen pysslar vi om Delvir. Ska fota henne. Sen e de en sak som jag inte ger ut här. :) not wet! Ska jobba på söndagen på dressyr i sund då med, så sover över :) Kommer bildbomber efter detta.. grymt! Ska visa lite bilder på fiiinaste delvir och snällaste ägarn :) Delvir är typ en av sveriges bästa c-ponnys oxå. Han är 1.39cm och hoppar 1.45cm löshoppning... så det är GRYMT. Hon är en stolt ägare, det e hon!
 
Dellan
delvir uppefrån!
fiiina delvirs öga!
Nela och Dellan!
Söööööta delvir!
 
 
Från hans gamla ägare är videosarna! :) kram på er delvir och Nela!
 
<3 :)

Dö trött

Ja är fan dötrött. Känns som jag ska dö -.- eller inte. Men det VILL kännas så. Känns inte som om det var idag vi åkte till vässarön! Weird känsla. Har inget att blogga om. Utom den skit jag skriver... bajs . nu lägger jag mig.. snart! Ska duscha.. eller? jo. Piggar upp en, och mitt hår ska bli fiiiint igen. Så himla fult så de finns inte. Kommer före och efter bilder på duschen.. kanske blogg i sängen... vi får se!
 
Ha en go natt!
 
Alla har ju typ sett den, men vem bryr sig? en ny bild till arkivet iallafall!

bloggar jag läser varje dag

bloggar jag läser varje dag!
 
http://fotografamandi.blogg.se
http://davyeenponny.blogg.se
http://fottoeve.blogg.se
http://nellieberntsson.se
http://ponnysanning.se
http://hestochkni.blogg.se
http://paow.se
http://kissie.se
 
:) ja, typ det! :D
 

Så trött...

Så trött. Orkar inte.. vill börja gråta.. har bara lust med det! Vill inte börja skolan. FAN! Vill vara med .. 1-2 kompisar på skolan som jag vill va me, mest Cornelia. Henne ser jag i övermorgon, eller ja, jag ÄR med henne. Vill vara med östhammars-bona. vill inte till öregrund.. bästa mellanstadie - skolan men hatar öregrund! det... väcker typ minnen från skolan och dåliga minnen.. Vill vistas i östhammar!
 
Somnar snart på min lilla pall....
 
Haha fiiint ;) (not)

nytt sätt att blogga på

(:

Höstterminen 2012

Minns förra året . Minns att vi lixom, 2v innan var stressade. Detta året BLIR ANNORLUNDA.
 
Har inte vart stressad NÅGOT, aldrig under sommarlovet. Brukar alltid bli stressad när de är 1v kvar. Inte mer. Aldrig. Vill ändra det, vilket jag gjort. Så nice. Jag kan slappna av nu. Inte skola ännu? NU börjar allvaret, upp till jag e typ.. 30? då har jag pluggat klart, kanske kan bli det jag vill : polis! Polis ÄR coolt. Men däremellan kommer skolan. Nu börjar jag 6:an.. gick i 3:an nyss? wtf, vill inte växa mer. Ändå vill jag det. Blir stor, gå ut och festa me mina friends. Dricka.. Inte tjata på att få ta en läsk hemma vid maten. bara TA det jag vill ha. jag måste ändå har rätt höga betyg. Polis... frisör eller vetrinär. Vetrinär måste man ha SKYHÖGA betyg för. bara att glömma. Det e ju jag? Jag tänker ge ALLT nu, för att få arbeta som polis nudå. Jag vill ha två hästar oxå. Rida som polis.. på de stora och respekterade polishästarna... coolt! Jag tänker plugga så hårt att jag dör. Ska gråta, ska le, ska skratta men - kunna leva min dröm när jag blir vuxen och bli rik! rik låter gött!! Ska resa, jobba, resa. Vara med mina hästar. Inte siktar jag på tävlingar - nej. men jag vill leva mina drömmar - yes! Än så länge kan jag inte vara utan hästar. Inser det.. får se i framtiden! :)
 
Jag vill att höstterminen 2012 BLIR BRA och inte så jävla skit som vårterminen... fan! Ska fixa bingot... fan med jävla sommarlovs-läxor! Trött på allt sånt, SOMMARLOV ÄR SOMMARLOV!! Varför får vi ens det?
 
Ska satsa på skolan mest nu. Ridningen och skolan. Få höga betyg. Göra hårdare än hårdast och nå mina drömmar. Låter bra, tycker jag!
 
Så är det!

Sorry för den här piss uppdateringen

Sorry för denna pissiga uppdateringen. Men livet var enkelt emellan ;) vilket det ska vara ibland!
 
dagen:
Vi kom till vässarö då.. tände grillen.. fixa åå dona. Var inte så mycket att göra, så vi hoppa i plurret :) Där simma jag lite, hoppa hinder över vår ankarlina, haha :) Var askul. Sen vart det mat, gick runt i badkläder i solen. Åt tre korvar! Sen började mamma fixa choklad-banan. DÅ KOM FLYGMYRORNA! På kvällen ville jag BARA hem. Fan, var hemskt. Kolla, jag satte mig och skulle äta när bananerna var klara på berget vi var.. kunde inte sitta där. De ATTAKERADE. Hemskt! Sen skulle jag gå och pissa, men kunde inte de.. så fort man lixom kolla på sin kropp slog man ihjäl flygmyror. PISS-FLYGMYROR! Så de gjorde ju ont att va där. Så skippa det. Gick runt där pissnödig i vattnet, där myrorna inte va. I mina shorts lixom... de var på gränsen till blöta?? jag vägra gå och hämta kylväskan för där fanns det flygmyror.. hemskt.
 
Har redan planer på att köpa en ny bikini NEXT YEAR. Asså, USA bikini .. not me. Maybe den. Men hellre ... someone else. Visar bild ;)
 
That is me :)

Min fina


Snart åker vi

Halloj! :) nu när som helst ska vi åka. Så vi ses! Kram!!!


snygg hingst

Se mera? :) Vill ni så skriver jag info oxå om han! ;)

The day today

Dagen idag kommer nu. Ska åka till vässarö med Rikard och pappa. Vet inte om de ska bada... Men syrran, bror och jag ska självklart bada. Kameran följer inte me :( slut me batteri. Skulle laddat förut! Ska bada, äta mat och fixa där ute. När mamma kommer hem skjutsar pappa ut henne. Så då är vi hela family! Mobilen följer med, så lite blogg kanske de blir! :)
 
Kolla bloggen nu igen, igår 12 besökare.. har inte sett de tidigare, men jao ;) nu kan ja de! :D kramis!
 
Juste, har ätit köttfärsås med pasta nu! Efter tog jag lite nutella! :)
 
Kram!
 
Snygg hingst! :)
Ja, här red vi damsadel på min förra ridskola! :D Först Sofie på Fylkir, sen jag på Lettis sen Madde på Thula!

Gud va fint

Gud va fint det vart, Cicci! :) älskaaa designern och headern! :D LÄTT att denna får visas länge.. LÄTT!
 
Lite som tack :) även fast jag skrivit tack redan men, jaja :) Hoppas hon får några till besökare!

gonatt

Godnatt, nu ska Cicci bara sätta in allt sen är den som nytt allting. Färger är lite som hon haft, och samma typ som hon har nu :) men digga den. olika texter och olika bilder OFC. :D Nu ska jag inte direkt sova... tror jag ;) vet inte. Imorrn ska jag som tur e inte upp och hämta näten.. yes. Trött blir man då. :) Snart är det skola.... både kul o tråkigt. Nu ska de få se på förändring, ska bli kul att träffa alla igen ;) ska träffa cornelia i helgen, men har inte vart me nån i klassen på hela sommarlovet... haha nice ;)
 

glad

Ja, jag är rätt glad att de inte är några taskiga kommentarer nu. please, sluta med det. Inte trevligt, hur kan man trycka ner någon? Asså, kommer ett FETT inlägg nån gång. Om hur folk trycker ned en? inte chysst. Tom. mig? jag har ingen stor blogg, seriöst, det vet vi ju.. men hur ?! stop it!

till cicci

Lite bilder till cicci, noooom, vad har jag nu hittat på ? jo en header och design ;) älskaa hennes så mycket så blir nå sånt! :)
 
En bild på Morris!
En ridbild! ;)
En bild på mig! :)
 
 

morris grejor

Jag tänkte till er med kanin. Jag kommer visa det jag har till Morris. Han har aldrig vart lös i magen, aldrig mått "dåligt" på det sättet heller. Känns bra :)
 
Morria mat. Pellets och müsli. Har en låda som han sitter på , där matskålen sitter "fast".
vattenflaska, rengör den rätt ofta.
Hans sovlåda, och hans bajslåda till höger.
 
Fortsättning följer.

the all day

Först åkte vi till mamma på hennes jobb. Träffa bästa kusinen, Juni! Världens sötaste barn jag sett, på 1½ år!Seriöst ;) Sen gick vi till briggen och åt . Jag tog pizza då med bea. Mums! åt halva barnpizzan.. tjock x) Sen höll ja på o spy av mättnad. Sen åkte vi till campingen, sunnanö camping o badplats. Där spela vi golf :) mini-golf med pappa och bror, det var kul! :D Sen åkte vi hem . Ikv ska jag ta upp nätena med farmor igen. Vill ni mig nåt så kommentera om du vill va eller ngt, för min mobil har vart död i 3 dar nu typ.. xD haha smidigt! :)
 
C ya, kanske orkar skriva nåt inlägg sen om nåt..!
 
Bye :love:
 

svar

Att man ramlat av e ju skitbra! Efter varje avramling lär man sig någonting. Om hästen t.ex har bockat och man flyger, då vet man ju att som man gjorde, så ska man INTE göra, för då flyger man. Efter ett tag sitter men kvar! :D // wilma
 
svar: håller med :)
 
 

Fixa mig

ja, ska snart fiixa mig. Åker inte förrän 11 TYP. Kanske ska jag spela wii . ;) haha har ju hästspel , och de e gryymt! :)
 
(alla mina bilder jag ritat på folk)
Och sen den på Amanda som försvunnit? :0

Ja...

Ja, här har ni det.
 
Inte jättenöjd med den, det e ju jag på ;)
Här vart jag nöjdare ;)

Om 1 vecka 1 dag

Om ja, en vecka, och en dag... vad e de då ? :D ridning! :) fett kul! :D Måste dock sätta igång alla ponnysar ;) OCH hästar då, men det är oftast ponnysarna som e tjockast . Även fast Quinta typ e näst störst eller typ näst näst störst är hon astjock ^^ kul... ;)
Cecilia Östlund på Davy Lee!
 
Nellie Berntsson på Bellman!
 
Nu tänkte jag göra bilden nedan på mig fast jag bara målar mig , ryttaren :)

Om 1 vecka,


Ska ta upp nät om 10 min

Det blir farmor och jag som tar upp näten :D here we go.

svar

DU har ramlat av 7ggr bara. XD + ramla av betyder att mann är dålig så det är inget man vill direkt. + du har bara hoppat en storhäst så du vet inte. Och det är ingen skillnad,på D och storhäst då det bara är Quinta som hoppar stort och ridskolan bara har en D.
 
svar: Ramla av har flera saker, har du inte hört att man ska ramla av 100 ggr? DÅ är man bra. Jag vågar saker, testar nytt utan att ridlärare säger att jag ska göra det i t.ex. hoppningen! Jag lär mig. Fast Quinta e mkt större än Donna, och tar oxå mycket större . Och sen vet du inte vad jag "känner" inför det xD Madonna e mkt mindre. Fast de e klart, gillar Qvintiis mkt oxå! :D

Gonatt

Godnatt. Nu ska jag typ lägga mej. Eller ja, borsta tänderna ;) Imorrn kommer jag väl blogga lite sådär... Ska ta upp näten 09, sen ska vi väl fixa oss sen till öregrund . Där ska vi till mamma - ska hälsa på Juni! :) Sen ska vi åka med pappa till minigolfen i öre! :D
 
Så vet inte.. på eftermiddan blir det nog lite bloggning :)

cicci

Ja... nu e jag klar. Och inte ett dugg sugen längre ;) vill bara se resultat, kan jag väl påstå.
 
kommer snart ett "gonatt-inlägg"!

Ja haha

Nu är jag grymt sugen på att göra en sån bild som jag målar av. Så kommer visa upp den jag tog, kanske DU kommer synas här :) hoppas på det. Kommentera ifall du vill, kan bli rätt bra. Och nu har jag bestämt mig för att ansiktena får va kvar :) kan göra bara gubben, bara hästen osv, osv :) nu tänkte jag göra .. en hoppbild på bert och amanda, eller en dressyrbild på davy och cicci... får se!
 
Ett exempel. Kan ta bort bakrunden till blå eller ngt, välj själv ;)

sola

Imorrn tänkte jag sola. Ska bli skönt. Vill bli brun. Snart ska jag duscha. Har nå hygien-grej eller nåt.. duschar fan varje dag. Känner mig skitig xD mysig känsla .. not! På nätet idag fick vi föressten typ 10 abborrar, en nosch, 4 gäddor och ... haha ja typ det. 4 GÄDDOR? WTF? och de va olika allihopa, så de var inte samma gädda . Var tre på raken och en kasta vi i typ . Haha, gött e livet ;)
 
haha , nuuuuu..... ska jag göra nåt :D
 
(ska upp 9 å ta upp nät, imorrn)
Haha Quintas "fina " hopp, not ;)

känns ovant

Det känns garanterat ovant att sitta här, men en ny blogg med inget arkiv, ingenting. Känns inte så bra. Även om det är början på nåt bra, något nytt. Gilla inte mitt bloggnamn fottojullea längre. Funka inte! Tyckte det var fult, kanske låter lite .. konstigt, men det känns inte bra med ett dåligt bloggnamn. Nu blir det mycket fokus på bloggen. SKA få mycket besökare, har en liten grej som fixar det ;) eller ja, jag vet hur jag ska göra, kan jag väl påstå. Haha, vi hörs senare, mah loveeeers !
 
Min söta kille! :) (blogg.se förstör kvalitén på bilderna)
På hopptävlingen i februari! :)
 

Fixat

Asså nu har jag fixat så jag inte orkar mer. Jag har bytt design, bytt header och tagit bort gamla inlägg. Det är som om jag startar ännu en gång på nytt, fast det funkar nu. Aja, det är iallafall skönt. Är inte riktigt nöjd med min header, så vill nån göra nån så hör av dig. Gillar Ciccis lite (http://davyeenponny.blogg.se) eller snarare rätt mycket ;) Haha. Skriver mer sen.
 
Haha fuiiin bild på Morris! :)

Inlägget

Inlägget handlar om ridskolan och allt nytt!
 
Asså jag har faktiskt funderat väldigt mycket på ridskolan. Har hänt så mycket sen jag började i gimo. Blod, svett och tårar. Men vem bryr sig? Vissa ridpass BLIR INTE LYCKADE. men kbry, de flesta blir det och jag är utpumpad men nöjd . Sure ... Jag rider inte så bra, men allt går framåt och det är UTVECKLING vi snackar om. Hade aldrig hoppat för ett år sedan. När jag då TREDJE ridpasset skulle ta ett skutt... nääe. så mycket till skutt var det inte. Men det var ETT, och jag märkte det . men det var inget märkvärdigt, var ju lätt. hade knappt galopperat för ett år sedan. två ridhus-varv i gimo var det kanske. Asså i ridhuset i gimo i två varv. Hade aldrig galopperat ett steg utomhus. Hade aldrig galopperat barbacka för ett år sedan. Jag har utvecklats nåt så enormt, och på ridlägret hoppa jag 50, ramlade av och var rädd . Vi red bara med sadel. Häst är inget för mig, D-ponny är jag, om jag haft en häst skulle det LUNGT va en D-ponny! På grund av att... de hoppar lagom högt, det är lagom stora galoppsprång och ... det passar mej. It work on me :) Jag hoppade 70 hos Wilma, shit . Jag var ju lite skraj på storhästen jag red då, för ... nej jag följde inte med i hennes språng lika bra. D-ponny och 70cm, ist för storhäst på 50.. jag va inte ens en gnutta skraj för 70 hindret . Har ramlat av ca 10 ggr nu och jag hade ramlat av 4 ggr innan gimo RK. Det är ett gott tecken, jag har börjat våga ta chanser, står inte i mitten och är nervös för lite galopp. Nu vill jag bara galoppera, fast det gör jag ju inte. ;) Men jag vill det . En så härlig känsla !
 
hästen på ridlägret, som jag inte kände mig säker på. 50cm storhäst
 
D-ponnyn Madonna , 70cm för 2-3veckor sedan.
 
 
 
Ja.
 

Fett inlägg

kommer ett fett inlägg later on! kolla bloggen ;)

Vässarö

Ska till vässarö nu typ. ;) satsar på att bli lite skol-brun innan skolan sådär!! Headern kommer snart i rätt storlek :) haha , vi hörs!

Hej!

Hej. Jag heter Julia, är 12 år! Jag hade bloggen "fottojullea" men jag bestämde att... no, it not work anymore . Måste ha nytt allting. Det funkar inte . orka inte längre med den bloggen. It´s over där. Jag har skaffat nya bloggar förr men inte kunnat vara ifrån fottojullea. NEJ, nu kör vi här istället! :) Header och allt är på g, jag har inte kommit dit än bara ;)
 
Fottojullea is over, forever alone ;) Detta är nu det nya, hello! Haha, puss ;)
 
Jag rider ;)
Här rider ja med ;)
 
Vi hörs ;)

RSS 2.0