New shoes and so...

Let´s go! Jag har ju nya, rätt snygga svarta skor :) 6cm klack, gillar dem faktiskt riktigt mycket! :P
Har ju mina bruna, med 5cm klack, liiiiten klack men ändå. Lixom har i skolan :S så asnöjd me de svarta! It work´s good! <3 :)
 
Aja, kanske inte ska dröja ut på tiden.. here you got it!
de svarta!
De bruna och svarta tsm.. de bruna längst hit!
endast de bruna...
och visar såklart lite random bilder ur arkivet! :D
Me......
Och Morris! vi hörs, säger ja bah :)
 
Hörs imorrn, vi ses, kramiis på er alla :)

Städa Morris-förråd...

Ja, äntligen är det dags (enligt mamma) att städa förrådet, där Morris har sina grejer. Däremot är det inte direkt ett plus för mig.. *host* 
 
På onsdag ska jag rida igen, för egentligen ska de andra i min grupp rida lusia, när jag ska GÅ lusia i min klass. Bara liiite avundsjuk, har jag berättat att efter får man f.hoppningsvis åka lastbilsflak och äta godis och sånt najjs? ;) 
Men i vilket fall som helst så kanske nån vill hänga med och filma eller nåt? :) vad sägs om det, guys? :D det ää nu vitt ute, och red Tarziiiz igår. Och jag kan säga det att han var en riktigt arbetsvillig ponny! OMG, sa jag bara. Varje gång jag rider han, älskar jag han på nytt.. fattar 0 ;) riktigt pigg iaf, gasade i galoppen så gott det gick, och han verkade gilla det! Han var rätt stark (ovanligt..?) mot hindrerna, och var jättesöt! Fick hoppa 40-50cm, tror det var för att han haft hovböld och sånt, jag menar, klarar Ramona det klarar nog Tarzan lite högre ;) Hoppa ju 60cm i början av terminen så med han :)
 
har btw bestämt att jag för göra två inlägg idag, och nu har jag gjort ett. Har ett par snygga svarta klackskor nu oxå, på 6cm klack! bild kommer ofc! Imorr´n blir det till att jobba på julbord :D
 
Köpte också nytt godis till Morris igår! :P tror han vart glad! När det slutat snöa ska han få komma ut i nån minut till sin älskade snö.. jag sa väl att han älskar det? vi hörs, för nu ska det städas förråd.....! <3
 
Jag på Tarzan efter hopplektion i början :) [till höger]

1 inlägg inför helgen!

Jo, tänkte bara säga att eftersom jag inte bloggar nu, så blir det "blogghelg" i helgen! Hörs, kram!
 

Tjena

Fick lite bloggsug nu ändå! Får se hur detta slutar, haha ;) Skämt åsido. :) 
 
Ska duscha nu faktiskt... jao. Får försöka slita bort mig nu från bloggen.. blir svårt haha :P vi hörs. Kram


ny instagram!

Har nu en ny instagram. Jo, nu får ni börja följa @photoojulia ! :) 
 
Vi hörs, mah lovers!
 

Morris ska hoppas

Det var mulet och kallt idag igen, så jag har valt att hoppa honom inne ikväll. Ja, typ nu. :) Kanske nån bild från insta kommer senare ikväll..... får se . <3
 
Hörs
Steget i mitt hjärta....<3

4 fina bilder jag gillar

Kör lite sista spurten nu, lixom ska ju ha paus från måndag till fredag - fokusera på skolan. Läs inlägget nedan detta :) 
Jag har valt ut 3 bilder, ur arkivet. En på ett av djuren, en bild från där jag bor, en på mig och en häst - och en på mig. Och detta är ett LÄTT val.
 
bild 1 - ett av djuren. 
Jag har därmed valt att publicera bilden på Morris. För jag tycker den är jättesöt, och visar att han kan se söt/rolig ut på samma gång. När man möts av han, får man oftast den lite mer "coola, avslappnande och chilla" kaninen. Och sen är han mest "med" i bloggen. Så det känns bra detta :)
Bild 2 - därifrån jag bor.
Detta var oxå ett mycket lätt val. Jag tycker denna bilden är MAGISK, likaså där jag bor. Asså, det är bara vid en tidpunkt.. så jäkla glad att jag bor där jag bor. ALDRIG rädd. Endast kaxig.
Bild 3 - en bild på mig och en häst.
Detta var mycket, jag menar MYCKET svårt att välja. Seriöst. Men eftersom jag älskar och har älskat Quinta, så får det bli hon. Tråkigt att hon ska behöva råka ut för mycket. Nu har hon slitit av typ en "kota" i nacken... får se hur det slutar. Hon har alltid gjort sitt bästa med mig, vart snäll och jag har bokstavligen LEVT LIVET med henne. Hade henne på ridlägret.. var nog den första storhästen jag red .. förutom en. Men den skrittade jag endast. Nu RED jag Quinta. Shiet... Var så lycklig efter det. Hon har gjort mycket i mitt liv. Ja, det har hon. Hon är speciell. Den första häst som vart taggad, som jag kände mig stolt över att få rida, asså jag ler just nu, just smile.
Bild 4 - en bild på mig.
Denna LÄTT. Man ser hur mycket jag älskar livet. Solen skiner.. Just smile and move on. 
 
Vad tycker ni om detta? :)

Lite tråkig nyhet..

Nu kommer kanske en "tråkig" nyhet, för dem som gillar att följa mig dag ut och dag in? :) Jo, jag har nu valt att ha paus, och nu menar jag PAUS i 1 vecka. På fredag får jag blogga igen. det är för att jag ska sitta mindre vid datorn, och börja lägga större ansvar på annat. Kanske nåt inlägg nån gång. Därför jag gör detta är då, att jag är alldeles för beroende av bloggen. Alldeles för beroende av att sitta vid datorn. 
 
Så tänker jag för tillfället, hur tänker ni?

Självförtroendet aldrig på denna topp förut

Shit asså. Mitt självförtroende går upp och ner. Nu är det stopp :D Fett grymt. Har valt att det jag inte tycker är rätt, säger jag nu nej. Inte blir ledsen, och grubblar på det. Säga stopp. " Hur moget är detta? kolla i spegeln, så lovar jag att du ser ett större problem.." Asså känner mig skittaskig. Men livet går upp o ner... och nu går det nerför. Men det är slut. Imorrn är jag tillbaks, fast men ännu större självförtroende. Jag är bäst .
 
Ta inte illa upp, men skriv vad ni vill. Skriv gärna vad ni hatar med mig. Jag kommer läsa noggrant. Svara moget, om jag ens svarar. Och kommer inte ta åt mig. Promise. Skriv på, nu har ni värsta chansen. Men det kommer finnas, och det kan uppstå problem... men skriv gäääärna allt mellan himmel o jord.
 
 

btw, suger att malcolm åkte ut igår. J.E.M suger igenfört med han. Så ägda, j.e.m! 
fucked up

Sorry för att jag bloggar så sent

Sorry, men jag har faktiskt inte orkat :) Spelat the sims 3 asmycket idag.. Dennis har åkt. Har gått med han i regnet.. tagit farväl. var inte där när han åkte, och det var skönt. Känns som om det var min hund, men har aldrig träffat nån så snäll och lekfull! :) <3
 
Imorrn gör jag typ inget. Chillar sista dan innan skola... äter godis nu. Har haft fullt upp idag. Har hursomhelst haft en sjukt bra dag. En dag, som jag inte kommer glömma. har inte samma stress över att det inte är snö ännu. Av nåt skäl spelar det mig ingen roll :) 
 

Vi hörs. Tror inte det blir nån mer bloggning idag. Vart lite uppdate bara för att. Imorrn åker Morris ut för att hoppas studs, på 4 hinder! Wish me luck ;) 
 

*btw, ska ta hand om han nu. Gosa, fixa mm*
 

Kram
Nåra bilder ur arkivet.. jao

Godnatt skulle jag bara vilja hälsa... och lite till

 
Har träffat Dennis idag igen. Sjukt grym hund. Älskar han, även om vi typ inte ens "känner" ägarna. Vet vilka dom e, men snackar inte direkt med dom. Älskar hunden sjukt mycket iallafall. Önska det var min, seriöst. Dennis ska tillbaks imorrn. Om det inte blir annorlunda. Hoppas det blir på söndag, få sista dagen, kanske nånsin med Dennis. Grymma hunden. Älskaa <3 
Gick "nattpromenad" med han före maten. Kolsvart. Otrygg **trygg** man känner sig då... Puss på han. :P
 
Han kände typ igen mig när vi träffades oxå. Sjukt go hund. Skulle jag vilja ha en hund, skulle det vara Dennis. Sjukt go och fin...
 

Godnatt. Betime. Imorrn tar bror hit en kompis. Får hoppas de lanar hela natten, fast inte högljutt. Jag tänker iallafall sova... ska dom?
 
 

Hemma från skolan!

Tänkte säga hej bara. Inget mer typ. Chill dag i skolan.. på matten så hade vi våran klassföreståndare, som inte kan förklara at all! Sen var en kille vi sitter brevid helt asgrym! Haha, han ställde lite konstiga frågor, kunde inte sluta skratta! :D
 
Grk´s nya kattungar! SÅ söta, vill vara med dom every day! :) taggar helg nu!
 

Friday morning!

Det är fredag morgon! Så gomårrån alla som vill ha ett sånt :) Vi hörs efter skolan, see ya :D

Chicco - hoppning

Vi har fått hoppa jättemycket nu! Vi ska hoppa nästa gång oxå, enligt ridläraren :) jättekul då men ;) 
Ridpasset (om de kommer) kommer väl imorrn! :) Stallet har nya kattungar, SÅ söta! Kär i dom :D
Ska väl duscha nu... gonatt, vi hörs! :D
 

Skorna!

Look at this shit! Visst är de fina? :) Miina snygga skor, från brandos.com! :D
 
Hörs! 
Puss!

"stalkers" och Morris!

Jo, måste ju såklart blogga lite mer. Blir ju typ inget imorrn så :) Men för att ni ska få nåt, så visar jag skorna då för er ;) 
 

Nu ska jag typ se på stalkers. Om 10min är det.. :) Läser ännu en till blogg nu, viktorfrisk.com ! hehe :)
Morris har vilat idag... chillat. Bara vart lungt :D han tuggar på halm, hö och pellets ;) mums! (halm??) 
 
vi typ hörs väl ikväll eller imorrn. :) får sätta mig ned nån dag och skriva nåt intressant till er! :P
För det jag skriver, tror jag inte är särsilt intressant? Kan ju berätta att räven har vart här i går och imorse. Gulligt! Jag hörde det dunsa utanför, och när vi skulle gå till taxin stog han och ville komma in, gullig!
 

Har packat inför frösan och ridhanskar imorrn... *host* ja..! Skavsår här - not mooore! Har fått de asmykke nu, men det känns bra efter ändå. Första gången VAR DET HEMSKT. :(
Vet inte vilken buss jag tar imorrn. Vill ju sitta med Eve, men ändå komma till stallet tidigt. Men tror dert blir den vanliga. Om Matilda ska med (vilket hon ska) så vill hon säkert åka med oss dit!! <3 Men hoppas det blir bra imorrn iallafall. :D
 

Nån som vill va? Har laaagom tråkigt! :) vill ha en hund, i t.ex. helgerna är det extra kul att leka med en just då :)
Godnatt, hörs maybe ikv, annars imorrn!
 

SKOOOORNA!

Skorna har kommit.... amagaad. Ska öppna nu och kika. Kommer nog inte ha dem i frösan imorrn. Måste "gå in dom" lite först :) 
 
bilder kommer såklart sen på dom, både på mig och inte på mig ;)

Can you forgive me?

Du vet att jag menar dig. Sorry för allt. Miss you. Fina vännen.... <3 you
 

på torsdag och lite sånt!

jag tänkte uppdatera er om lite ny info. Jag och kanske Jossan ska försöka åka 15.15 bussen på torsdag, så vi kommer till stallet tidigare. Låter inte det bra? ;) Jag slutar ju 15, för att duscha. Men det gör jag hemma sen, så det blir bra! Sen ska vi skjutsa hem Evelina och Clary! <3 :) Älskaa Clara stilen hon har, så speciell :D om du ser dethär Clara, såklart är det väl menat. INTE PÅ DÅLIGT SÄTT. :) haha, ska snart lägga mig :P
 

TILL CICCI

Bilden på Morris!
Och denna på mig! :) hörs!!!

Lite nytt...

Har redan börjat fixa inför nya headern, och kanke designen. Ska prata med cicci, och höra med henne kring saker :)
 
Har bestämt bilderna hon ska använda sig av, och ska göra nåt med designen oxå. :D

vi hörs.. ska göra ett inlägg och länka till cicci nu, här, på bilderna hon ska använda. Det blir inte så jättevintrigt, för det är morris nu i november eller i slutet av oktober, och sen en bild på mig i somras :) vi hörs!
 

Morris idag

morris idag... blir lite träning inomhus. Hoppa lågt, sakta och sansat. Kanske höja lite... take it easy. :) känna av han, tänkte jag att jag skulle göra :) Bara checka honom. :P 
Sen blir det såklart middag för han. Middag, nytt vatten, kanske lite hö och lite annat smått och gott :) saknar sommaren, då man kunde hoppa nu, vid denna tiden utomhus? nu är det för mörkt! :(
 

Vi hörs senare. Har blogglust, men vet inte vad jag ska skriva.. jao. :) Får hitta på nåt. Har snackat med Jossan, min nuvarande bff. ;) Glad att jag har henne.
 
Mina snygga skooooor! :D
Mina snygga konstvärk.. lite kul får man ha i bloggen ;) skratta ska man!
Världens finaste kanin, Morris! Sötaste, coolaste och BÄSTA.

Mina nya hinder!

Mina nya hinder, tänkte jag visa en dålig riktigt dålig bild på. Men liiten visning, haha ;) De är inte målade, ville ha hem dem snabbt! :D
 
Typ så, från insta :)

Tips

Tjena! :) jag har ett litet tips!! jo, mina skor kommer från brandos. Och vill ni oxå ha ett par jättesnygga skor, så passa på, för nu har de 20% rea på hela köpet, om du anger en kod ;) 
Rabattkod: E3VEGC 
 
så lycka till med ditt köp :) 
(har tagit hem ännu ett hinder idagm till Morris) 

Minst sagt godnatt, börjar jag med att skriva! :) jag är astrött! Tisdagar är en av de bästa dagarna i veckan. För det är bara 1 dålig lektion - matte sista lektionen. Men det för jag stå ut med :) torsdagar är ju min absoluta favorit ;) knappt messar med Jossan idag alls :( får ringa till henne imorrn istället. För tillfället gillar jag att prata i telefon för det mesta, det är lixom att vara ärlig och så! :) man säger inte samma saker som på mess... Ooh shit, so right I have.. :D

Gonatt, vi hörs tycker jag :)


en ferarri!

Som ni ser ä det en ferarri :D
Kram, och godnatt! <3

Kliiiiiiiiiiiiiar i tänderna

Det kliar som attan i mina tänder..... det är jätte obekvämt, minst sagt! :( Jag kan ju loooova att det är helt jättehemskt om ni aldrig vart med om det.. börja aldrig gnissla tänder! :/
har typ inget att skriva... bloggar för att! 
 
Bjuder på en snyggg bil som jag ritat på paint ;) för hand, fiiiien va? :D Mer sånahär snygga bilder från min del ;)

Dagen, morris och allt sånt där..

Gick i skolan.. till biblioteket då på morgonen. Började med nästa stora arbete kring stormaktstiden på SO:n, för 9 lektioner ska vi göra en "tidning" från dåtiden. Rätt grymt! :) 3:e lektionen hade vi engelska, tråååkigt. 4:e hade vi oxå engelska.. sjukt tråkigt. Men var liiiiiiite kul oxå :)
 
Morris har vilat, han har vilat jättelänge nu! Men med tanke på att det blir typ mörkt innan jag är hemma är det lite "läskigt" för både han och mig, haha, det strövar ju omkring rävar här... som nog inte backar för en liten kanin... möjligtvis för mig, men då är nog Morris redan..... you get it
Sen igår så böt jag till halm igen i Morris bur. I sov och bajslådan samt inne i sitt lilla "hus" så har han vanligt, mjukt och fluffigt spån! Men varför inte använda det man har? ;) 
Så han vilar rätt mycket, får mycket grönsaker och lite mat. Hö har han alltid, och pinnar bland annat, samt annat till han. Ska typ gå dit nu, så ska han snart få komma ut.........
 

btw, längtar tills mina skoooor kommer! Hörs later, babies <3
Söööötis Jossan <3
Detta skrev jag igår.. ni skulle inte fattat känslan....... :P

klickat hem, döör va snygga!

Tror jag börjat få intresse för skor! Shit, detta blir dyrt när jag är vuxen, om jag älskar skor (?) om jag ens gör det... ;)
 
Hur som helst, klickat hem ett par sjuuukt snygga skor! Det är inte vinterskor, men de kommer jag använda i skolan! :) 
Det är 5cm klack på, och det är skinn. Du hittar dem HÄR för 799:-
Döööör va snygga... Love it

Eves bloggadress!

Det var en som ville veta Eve´s bloggadress, så skriver väl ut den ;)
 
http://evelinafreudenthal.blogg.se! :)
Hon och jag :) Tarzan e sööööt <3

men vaffaaaaan

Arg så in h*lvete! Eve har fått riktigt konstiga kommentarer på sin blogg, och det är bara omoget, hahah! Omogna småbarn, trodde de hade lite vett ............................... Ah, herrå 

AAAH, så "lycklig"?

Har nu satt en vänskap mellan mig och Jossan.. en speciell! :D 

Dennis idag igen!

Har vart med Dennis hela dagen idag med. Löshoppat, lekt "sök" (gömmer en boll så söker han upp den), och det var han grym på! :) sen har jag fått sjuuuukt mycket halm och havre från Morris, från kusinen som brottas! :) Grymt är det ;) 
Söta Dennis, om ni missat han! :D
Söta Morris, om ni missat han ;)
 
För övrigt gör jag typ inget mer.. söndag lixom. Inte lust att göra läxorna.. än. Haha, alltid ute i sista sekunden, alltså på onsdagar! men det spelar ingen roll, haha, jag får inte direkt dåligare betyg om jag gör de samma dag jag får dem? Jag kanske för bättre samvete att veta att det inte är bråttom att göra läxorna... och att "se fram på dom". Men det löser vi..... heheh. Har inte fotat idag (?) för jag glömde hellllt bort det. Så jag har valt att vänta till snön har kommit, så det blir en header för vintern, inte för hösten, för vinter´n är väl redan på ingång? ;) Vi hörs, kanske inte mer bloggning idag, men tror det! :)

asså.... bloggar?

Som sagt... detta med bloggar. Vad/hur ska man "ta hand om en blogg" eller " handskas" med en blogg? Jo, det handlar ju om respekt. Inte skriva ut saker till nån, nåt fult till någon inom bloggen (självklart ska man inte vara taskig nånstans) och inte vara dum på andra genom deras, samt MIN egen blogg. Och jag tycker det nästan är pinsamt att höra att " stalker´n kontaktar mig på bloggen, kommenterar massor och är allmänt dum i huvudet " . Det enda, det enda jag tänker då - varför tar du inte bort bloggen? Det kan handla om ditt liv, heh? och då hade jag HELT klart valt att lägga ner en blogg, oavsett hur känd du än var. Bloggen ska ner, om du blir kränkt, hotad, får MASSA hatkommentarer av samma person = bli mobbad inom sin egen blogg. Då ska den bort, that´s it. Det är självklart vad jag skulle göra, men jag slår vad om att nån läsare hade den här bruden iallafall, annars tror jag hon hade lagt ner den, faktiskt. och det hade INTE VAR DUMT, kan jag lova.. Stalker´n hade på iallafall ETT av sätten sluta, men det hemska han gör. För det ÄR JU INTE OKEJ. Och då blir det såhär..... pinsamt. Hur PINSAMT är inte detta, ifall det var samma med en själv, och nån säger så . JAG tycker det vore sjukt pinsamt, för det är KUL att blogga, att dela med sig, speciellt med nåra läsare oxå. Man kan ju undra hur Nellie Berntsson skulle gjort i denna situation. Skulle hon lägga ner, eller fortsätta, och kanske sätta livet på spel? 
 
Det är sjukt olika vad fok gillar. Det är SÅ SJUKT OLIKA, säger jag bara. Jag gillar bloggar och personer som är ärliga, inser sina fel, att de inte är bäst på allt och är chyssta, som man lätt ringer upp istället för att snacka på skype, eller gå in på msn för att chatta med. DÅ tycker jag stämningen är på topp, lätt! Sen finns ju alltid dom som tar detta på fel sätt, och tycker detta inlägget blev heeeelt fel. Fast *host*, så är det ju helt klart inte....:P
 

ERAN ÅSIKT KRING DETTA?
 

gonatt everyone

Först så ska jag LÄTT berätta att jag har brist på idé till .. rubriker. Alla blir typ likadana... pinsamt jobbigt ju. Sen vill jag ha nytt och fräsht NU på bloggen. Har inte berättat det, men såhär till 00.10 kan jag väl avslöja det! Jo, inget speciellt "hemligt", men ska ju nu ha en ny lite mer "vintrig" eller "Höstig" header. Så ska ut och fota imorrn senast och sen kommer ju grannarna hit igen.. let´s see!! min grymma "headerfixare" Cicci fixar detta lätt nu i veckan, nu kör vi blogg.se! :)
 
Är riktigt, riktigt nöjd över blogg.se faktiskt. Jag tycker HELT KLART att de lyckats mer och mer, har till och med glömt bort hur gamla blogg.se såg ut..? det nya (fast nu är det inte direkt nytt) är faktiskt bra de oxå. :D
 

gonatt, var väl vad jag SKULLE säga i detta inlägg... men flum som man är så skriver man allt mellan himmel och jord... heh. ;) 
'
varför MÅSTE HUNDEN VARA SÅ SÖT? 

Dennis......... who is it?

ja, vem är egentligen han här Dennis... historian. Från början, tack.
Jag vaknar. Jag ligger med telefonen. Fannie kommer in, och säger nåt om "är julia vaken?". Mamma sa nej. Hon sa att Fannie skulle gå in till mig. Hon kom... och sen gick hon. Jag KASTADE på kläderna. Hon berättade att de var hundvakt, och Dennis, en stor, hårdhänt men snäll kille. Jättefin hund, verkligen!! 
Jag gick, och ägnade HELA MIN DAG åt den hunden, och det var det värt! :) Vi hoppade, gick fleeera gånger och hade allmänt kul! Slår vad om att hunden var rätt slut när jag gick hem till mig, hahah :P
 
Dennis! 
 


blogtime!

Tjena. Sitter här och bloggar nu igen... ;) 

Asså, jag har stört mig på en sak. Folk nämner ordet "blogg" jäkligt mycket, saker kring att folk mobbas och sådant. Så därför skriver jag ihop ett inlägg om det, skulle jag tro det blir, och så får vi helt enkelt se vad det blir utav detta :) och sen kommer det lite mer "info" om Dennis kanske, hunden jag var med all day long idag :)
 
vi hörs snart.... 

Hejjjjjjjjjj

Haha damp med rubriken? Idag har jag mest vart "vakt" åt en hund. Grannarna kom ut idag, och de var hundvakt. Så jag var med hunden hela tiden, haha ;) Först gick jag, och det var en golden retriever så den var typ asstark! Men den drog aldrig iväg. Sen på gården hos dom så hoppade vi hinder, den var sjukt duktig, rev bara typ 1 gång :D och vi hoppade massor!! <3 :) Sen så gick vi igen, och han typ stack när vi åt korv (med mig i kopplet.... *host*) och höll på att ramla!! Dom skulle hem nu på kvällen men dom kommer ut igen imorrn! Så vart ute för det mesta idag :P
 
Kram!

Hej

Godmorgon! Vaknade runt 10 idag. Har lite kul med mobilen.. Eller inte. Ska gå upp nu! Herrå


hej!

Ska snart lägga mig... Jossan´s telefon sluta fungera... vi snackar imorrn istället. Sjukt kul.. Redan bästa vänner lixom. Ibland finns vänskapen redan där, och hon är helt grym! 
 
Längtar till hon kan komma hem till mig... se morris. Se mitt liv...... hur jag har det, utan 8 shettisar.
 


söööt bild på bästa !

haha... just one know why I give it to you ! 

Amanda....

har hittat en gammal vän till mig! Vi träffades sist när jag var 9 år tror jag, och hon har en blogg hon oxå :) HÄÄÄÄÄR HITTAR MAN HENNES BLOGG! Hehe :) hoppas hon inte har nåt emot detta inlägg, om hon ser det :P
 
Amanda! :)

Rensat alla sms!

Ska snart ringa Jossan.. eftersom vi inte umgås "mer" än torsdagar... blir nån slant, men sms:ena är nog värre när det gäller det! :)
 
Kanske kommer nåt "talkdeep" eller nåt sånt i helgen. vi får se! :)

Vad gör jag? Raderat alla sms nyss.. och lagt till och från kontakter. Får se vad jag gör..... let´s see, please ;)
världens goaste kanin.......finns ingen finare kanin. <3

heheheh slå det ;)

Sjukt nöjd med mig själv idag... glad för olika saker. :) Men t.ex. för att min sits var snyggare än snyggast igår, och att det kan gå så jäkla fint med en ponny som lixom är så mycket mindre..... sjukt ju! :D
 
För det andra, så har jag betyget "A" i ett prov ;) slå det, guys :P 
(ironi, så få inte damp nu, ni som brukar få det, hahahah)
 
Det finns bara nåra äkta vänner.... Älskar er från öre! <3


shut up please

You can´t come and say something. I live my own life and you live youré life. So shut up and go to the hell. 
Ibland e man lycklig... ibland inte.

Själva ridpasset på Ramona

Nu efter en dusch så tar jag allt.. i detalj.
 
Vi skrittade fram, pigg ponny. :) Enda ponnyn i gruppen... och rätt liten sort oxå. Ändå så gjorde man nåra stycken volter på grund av att man red ifatt dem rätt snabbt. Sen trava vi dem lite, efter en lååång stund. typ 17:50 så börja vi trava. Då red vi lätt, och sakta av till skritt, och ibland halt och endast övergångar. Sen galopperade vi först 18:10. Lixom LIIIITE sent. Pigg häst, hon gick alltid låg och rund. Delvis av mig, och av snoddarna. Tror det är så hon får jobba, i slutet glappade dem, hur funkar de då? :) 
Sen travade vi utan stigbyglar. Gick sakta och sansat, minsta och förstora volten, vi gick på A och C volterna. De som red igen på en, och Clara, jag och Eve på en. Vi mobba de andra (ironi) ;) haha!!
Sen öva vi lite sidvärdsövningar, varje långsida en heeeel lång skänkelvikning (?) typ. Och sen galopp från skritt och sen ner i skritt. Har lite problem med bromsen.... det kommer. Take it easy. Avslutade sedan.
 
Ett kul och rätt lyckat pass, är nöjd :)

Hello!

Red Ramona idag igen :) kuuul! Wilma hade stukat tummen, så hon red inte. Och i sista sekunden kom nåra som skulle rida igen... så vart 10minuter sena ut till ridhuset... fick iförsig rida i 10min extra, men asså, kom i tid annars ingen igenridning! :/
 
Nöjd iaf. Hon gick jättefint, harmoniskt, gick rätt snabbt och lite pigg ponny. :) 
Alla andra grupper hade teori, så fixade både före och efter :) 
 

Jag - Ramona
Eve - Hottie (skulle haft chicco, men ville byta)
Clara - Quinta
(elin) - Chiquita :thumbdown:
(anton) - Wally (som egentligen Wilma skulle ridit) :thumbdown:
 
Hörs imorrn, nu ska jag ta en varm och skön dusch... sen sova. Godnatt!

Sitter på frösan

Sitter på frösan...rast. Om 45 min blir det spanska.. Ska träffa Jossan innan de. Haha prata ju med henne i 59 minuter igår ;) känner mig dyr, av nåt skäl :) heheheh. Idrott senare idag... Känns gött! :D vi hörs, kan jag väl säga ;)


tjoheeeeejj gomorrån

Tjenare! Nice too meet you! Godmorgon, kanske man oxå kan säga det ;) Ska till skolan nu... taxin går om 10min! :) ska till frösan idag. Spanska och idrott... jupp. Ska snart ha tyska... tror jag. Idrotten blir grym, troligtvis. De har fixat problemet (annars är de nå fel med dem :P ) men det ska ha fixxat sig! :) 
 
Ridning ikväll :) Jossan ska filma... grymt! vi hörs, pöss o häjj!
 

Godnatt

Godnatt allihopa.. Ska sova och verkligen TAGGA morgondagen :) pöss


Snackar med Jossan

Snackar med Jossan i telefonen. Asgrymt kul har vi.. Har snackat i 45 min :)
byee <3
 

tjeeeenaaa

Tjo! Imårrån blir de frösan.. hk, spanska och idrott. Gött! :) Jossan kanske ska med mig till stallet direkt :P 
 
ska fixa en sak till en sak.... avslöjas inom kort ;)
 


Helloooooo

hemma nu! Glömde skriva om sprutan, som gjorde ont men det var okej. Gjorde helt klart ondare förra gången :/ hemskt! 
 
Nästa gång tar vi den i mars, sen tar vi en rödahund mm. spruta som ALLA tar, inte bara tjejerna :P 
 
Vi hörs senare.... ska fixa till Morris mm nu :) 
Pöss!! <3


Hej !

Tjena mittbena! Känner för att blogga nu. Åker hem ... Ibland önska jag att kg kunde cykla, till och från skolan!! Så rastlös man är när man väl sitter här! Det är inte så varken kul eller "nyttigt" att åka taxi. Jag själv hade LÄTT velat åka buss eller bil, eller som sagt cykla!! När jag kommer hem ska jag fixa med Morris, och fika på nåt. Sen kanske ut.... Göra nåt. Är besatt i nyttighet :0 ska försöka då chauffören nu att höra mig... Döv bajs


Godnatt! Taggar (INTE) till sprutan imorrn.. Kommer skaka. Den mest hemska händelsen inom sprutor och sånt, det är den! Stelkramp KÄNNS inte ens egenfört med den. Aja... Ligger i sängen och bloggar... Nu innan jag publicerar detta är kl 22.22! Hahah, måååååste påpekas. Hoppas att sprutan tas sent på skoldagen, men det gör den väl inte. Sist så var det första lektionen så..! Kliar på mitt hemska myggbett! Myggens kommer in med veden.. Har nog slått ihjäl 10st MINST!!

Ska kolla dv och insta nu, sen är det nog dags att ställa larmet och sova... Behövs! (; taggar imorrn som sagt! (eller inte....)


R.I.P Sue Ellen :(

R.I.P Sue Ellen :( Hoppas du ändå är nöjd med tiden du fått i ditt liv, fina Sue. Du var läskig, men ändå nu en del av ridskolan, den stora, snygga, coola och sura Sue. "Sur Sue", är ditt smeknamn :'( kommer sakna dig på ridskolan.........
Ska krama mina katter nu, och låtsas att det är Sue..... fina du! <3
R.I.P Sue Ellen, vi låter dig evigt beta på de gröna ängarna :( :'(
 

jag vet nu hur alla gör !!

jag vet nu hur alla stora bloggare gör! Jag har alltid tyckt att "men guud, hur orkar de skriva så långa inlägg?!" men när man gör det så kommer orden bara flytande...... tänker - skriver. tänker - skriver. Får filmas mer på torsdag... jao! <3 :) fast då hela lektionen :)
 
hörs, nice too meet u ;)

läxor.... ojj!

Har minst 3-4 läxor nu denna vecka.. har inte börjat på dom än. Känns lite skit oxå... imorrn har man lixom spruta oxå. Kommer göra skitont, ska snacka med mamma om nåt som bedövar.. vet att det finns sånt ;) Morris fick gå ut direkt när jag kom hem, han vilade igår så! :D fixade 3 morötter som hängde i buren, som leksaker, och det är bara 1 kvar! :)
Ska som sagt börja med läxorna... matten och engelskan kör jag på imorrn, musiken och typ nåt mer tar jag idag! <3 :D
 

Vi hörs :P
 
Frost...... </3

men WIIILMAAA

Men Wilma.. ni skulle ju inte ta åt er det? :) 
 
bara de som läser hennes blogg fattar... http://wilmagademans.blogg.se ...
 
Morris var hur söt som helst idag, han försökte hoppa upp till mig när jag stod upp utomhus, söööötnos! <3 :D höll på att börja böla av lycka, hahahahaha :P
 

Heloo nice to meet u ❤

Hello! Snart ska jag på lektion!! Om en kvart typ! Slöjd ja. Aja, ute på rast som sagt... Kallt men ändå skönt. Vi hörs, för nu är Cornelia stötig (;


Föressten...

Jo, slänger, verkligen slänger ihop ett inlägg nu när klockan är 20min i! 15min i ska jag ligga i sängen, så bra att jag skriver fort, haha ;) 
 

På onsdag tar vi andra sprutan. Hemskt... det gjorde så jävla ont förra gången. Men nu vet jag iallafall hur det känns.. ska ta upp mitt öga med skolsköterskan oxå! Det är så att idag har jag haft nervryck HELA dagen. Så obehagligt, att man inte tänker på annat. Tror det var därför jag hade huvudvärk. Uschiiii. Hemskt!!!
 
Vi säger än en gång goonatt! :)
 

Time to sleep!

Dags att gå och lägga mig... skönt! :) Känns skönt att jag kan "variera" läggdags! Förut ville jag vara uppe till typ 10 minst (vi får inte mer) men nu lägger jag mig när som helst! :) Ska ligga i sängen kvart i, så måste gå haha :)
 
Kramiiis
 
When I cry, I cry too much.

I don´t get it?

Asså, sjuuukt trött på vissa som tror/tycker att deras blogg är mer och mer populär! Jag känner faktiskt ingen som lägger ner så mycket tid på bloggen! Jag har även andra saker att ta upp nu i inlägget. Vi börjar med detta!
Jag tycker själv att jag är bäst bland mina vänner med bloggar på att uppdatera. Jag gör minst 1 inlägg om dagen (om det inte är nån kompis här eller nåt, kommer till det snart) och då skriver jag för det mesta allt mellan himmel och jord. Och det tycker inte JAG är fel, men gör du? Mina kompisar kanske HAR MER ATT GÖRA men tänk då Nellie Berntsson, som rider TVÅ ponnysar, medan ni andra mest rider 1 häst/ponny om dagen. Och hon orkar med skolan, pojkvännen och såklart ponnysarna - men otroligast av allt - bloggen. Asså det är sjukt. Så börja uppdatera lite! (vet att jag klagar lite, men stör mig sjukt mkke på detta)
 

till sak två...
Morris. Kompisar kommer hem till mig och säger "du måste rensa buren" mm. Men det gör jag inte, förrän den åkt. Jag behandlar DOM som jag själv vill bli behandlad. Jag riktar inte detta mot någon.. Men jag vill inte sitta och kolla på när "den" gör rent sin kaninbur, med massa kiss och skit som stinker? Jag vill inte bli bahandlad så iallafall, så jag måste sitta där och "chilla" med mobilen och skratta. Gillar endast kaniner som är framåt, som vågar hälsa på en. Vill ni uppleva känslan så kom hem till mig. Känns som att Morris är otroligt begåvad... shiet! Han trick-tränas varje dag oftast, och det är jättekul verkar han tycka. Och jag ser INGET fel med att han tycker det, han kan det ju oxå. Han är grym på FLER saker. Ja, vissa saker är ju lätta, men han har ju en sån vilja, så det är otroligt! Han hoppar oxå sjukt bra... grymt asså. Jag är t.o.m chockad över att jag ENSAM tränade honom... han kan nu. Utan nåns hjälp..... han har ioförsig förbättrats på höjder med fler än mig, men jag kan absolut inte säga att det var någon annan än jag där i grunden... dag in och dag ut tränade jag honom... gick i flera timmar, gosade, borstade.... fixxxa med det bästa jag hade. 
 

till sista saken:
Jag känner saker när de är riktat emot mig. Jag vet, vet när nån vill skriva ett inlägg mot just mig. Det är hemskt... det gör ont, där inne! Så själv är jag noga med att inte nämna namn, och att ingen ska få känna skuld för nåt. För det jag "klagar" på, har ju uppenbarligen hänt flera gånger av flera personer. Ta ingen skuld med detta inlägget, då jag själv inte hade velat haft nåt riktat emot mig. Och jag blir sjukt ledsen, när tjejer i min egen ålder fjantar sig, och tror dom är nåt, när det inte ens är kul.. snackar skit och sånt bajsigt. Jag vill inte att sånt händer. Och jag tror att det är många med mig, faktiskt... Ingen vill bli behandlad som en skit. Fan eller. Hemskt......... ja. 
 
jag kan inte fatta hur folk ORKAR gå upp på mornarna, skriva ett inlägg och gå till skolan. Den tiden har inte jag, så jag gör ju mitt bästa HÄR, nu på kvällen... och jag hoppas ni nöjer er med uppdareringen ni får! För kolla in på era vänners bloggar - de uppdaterar otast sämre! Hatten av till de som gör minst 3-5 inlägg varje dag! 
 

Skulle bli sjukt ledsen och besviken på er om nån kommenterar nåt som "aaa, verkligen inte riktat mot mig" för jag menar det!!!!! Jag försöker iallafall behandla folk moget, och jag är en bättre individ! :) Jag älskar småbarn, och tycker mindre barn är "söta" på "mamma" sättet. man ser en bebis, och den är jättesöt.. det är ju mest pga. att man får moderkänslan... det får man ju med sina djur, även om man e en liten p12:a eller f12:a... De finns hos alla som verkligen är gohjärtade! Det lovar jag.......... <3
 
Jag skriver så fingrarna värker, jag vill komma långt med det jag gillar.. Även om jag nu skulle bli "känd" i bloggningen, hästsporten eller bara populär.... sångerska, dansare.... wtf? vet inte var jag ska börja.. och med VAD ska jag börja? livet måste man VÄLJA sig egenom, alla val är ju inte lätta......... det vet nog de flesta. Men med dåligt självförtroende så funkar det inte.
 
Jag är ruskigt glad över att jag har en familj, som mina syskon, och min mamma och pappa som stöttar mig. Även katterna och Morris stöttar mig sjukt mkke. Assi har ju alltid funnits där, när vi fick ta bort Findus och när Pärla var nära på att mista livet... Det är sjukt läskigt, hur nära det var.. Assi sov VARJE natt i min säng.. Jag var den som var mest ledsen. Snart är det TVÅ hela år sedan. Sjukt vad tiden går snabbt... jag har fortfarande bilderna kvar på Pärla, som jag skrev ut från datorn som minne medan hon låg inne på ulltuna för operation och återhämtning + att hitta felet. De tänker jag heller inte ta ner, förrän jag känner mig redo... men Pärla och Assi kommer ALLTID finnas där, på mina axlar... vet inte vad jag ska ta mig till om det händer dem något hemskt... vill inte att de ska vara så "gamla". Jag är RÄDD för vad som kan hända... help me. Vad som KOMMER hända. Mina fina djur kommer ALLTID finnas där <3
 
 
 
Findus <3

inspirerad!!!!!!!!!!!!!!!

har sån lust att blogga... skriva. Hahah, vet inte vad bara :) men tycker det är sjukt kul just nu. Snart ska jag väl duscha i en vaaaarm dusch. Yihaa. Jag duschar överdrivet mkke. Jag duschar varje dag, hahah... folk säger ju att det inte är bra, men ingen har sagt att mitt hår är fulare än förut! Däremot är det tjockare och ska spara ut nu!! Ska inte slita på det, och har fått tips från ingenstans (vet bara nåt, drömde tror jag nåt, hoppas de tipsen funkade) ska även lägga mig 20.30 idag tror jag!! Vill vara pigg imorrn, heheh :)
 
Morris fick en stor tuss med hö, böt vatten och han fick LITE lunch när jag kom hem oxå. :) åkte med en bra taxichafför! har fått veta att det går magsjuka i KLASSEN så spritar och tvättar händerna omoget mycket nu! Har mkke läxor oxå... men har bara hemma en. Imorrn måste alla hem. Usch... vill ha bra betyg i skolan, ska satsa! Vill vara en av dem, som försöker jobba på bra! Har faktiskt inte bett om hjälp EN ENDA GÅNG på matten, för hon gav inspiration att TÄNK efter först, innan ni ber om hjälp. Vissa i klassen ber om hjälp minst 3-5 gånger varje lektion, och det är överdrivet! Fick en ordentligen kick av det min lärare sa, och jag var en av dem som faktiskt bad om hjälp förut fast jag kunde egentligen! ;)
 
 Vill ge en push till Lia oxå, min fiiiina underbara vän! Som är sjukt duktig! Vill tacka henne för att hon orkar stå ut med mig, och att hon snart har nått sitt mål att ha hoppat 1m med sin c-ponny! Innan hon säljer honom vill hon nå det målet, för hon är redan lite stor på honom, och de har hoppat 80. Bara 20cm kvar... inte mycket. Kämpa på! 
HENNES UNDERBARA BLOGGGGGGG! :) pusss
 

Längtar till jag blir äldre...

Längtar faktiskt till att jag blir äldre! För det finns så mycket som jag inte har nu, haha, som jag kan skaffa när jag är äldre dårå! :) 
 
Till exempel ett eget hus/lägenhet, själv skulle jag ha mycket vitt och värsta rummet med kläder och skor... sen badrummet skulle vara rent och prydligt och sen skulle jag ha en snyggt badkar där jag kunde bada every day...... iförsig så kostar allt lite mer, men jag har ju egna pengar, och sånt :) dags att börja spara - funderar faktiskt på det ;) vem vill inte bli lite rik när man är äldre? 
Våra grannar har lixom åkt världens dyraste fartyg, där det finns bubbelpool, bufféer all day long och det kostar 90.000kr för en hytt! De hade hela deras "familj" och släkt. Så billig kan det inte vart.. det var dessutom Delfin shower mm, man fick typ bada med dem och ja... you get it!! Det var t.o.m ett program på tv om det, HELP ME! 
 

Man har ju inte världens fattigaste grannar... de köpte en träörn som står på bryggan för nåra 10.000 typ, alldeles nerskiten med fiskmåsbajs.... nice! :)
Sen så åker de typ till olika land varje år, nu är de i österriket typ oxå! ;) de har oxå 1 hund, en stoooor pool och en stoooooor gård och havet plus lyxiga båtar (typ en värd 100.000?) så... man känner sig inte SÅ jätterik i deras sällskap! Trevliga som tusan är de oxå :D
 

SOLSIDAN <333333

Om ca 10min så är det solsidan, ni måste missa det!  det är fan asgrymt, ni får INTE missa det, ska det självklart stå! ;) 
 
Vad gör ni för övrigt...? tänkte ge er skoloutfiten imorrn på insta - före skolan! :) Måste bara orka gå upp... får nog lägga mig 20.00 imorrn - så jag orkar upp och ens borsta håret! HEH. :D
 
I have a perfect life! <3 :)
 
 

helloo

Jag kan väl säga såhär - denna dagen har vart kort!
 
Eve och jag gick upp.. fixade. Åt, chillade... skulle gå ut med Morris och hoppa - men det regnade jättemycket. Vi gick efter ett tag ut ändå, och då duggade det bara. Började med en trippelbarr, sen en oxer. Hoppade nog typ 50-60 idag oxå. Nöjd över pojken min. Eve sa en rolig grej: "Det Morris värmer upp på hoppar mina kaniner som högst". heheh xD Han e söt <3
 

Sen åt vi mat hos farmor... tårta efteråt. Men Eve åkte hem innan tårtan :( Sen kom rävis dit. Då hörde vi Tudor (en katt) som skrek, bokstavligen, och när vi öppnade dörren kom han lungt in, och sen så mötte vi räven med en klo i ögat.. måste vart skönt ;) räven fick ännu en gång stryk av Frasse och Tudor... shieeet. 
Assi oxå, hon har ju bitch-klap:at han, haah ;) skämta! Men han tar för mkke stryk!
 
Aja, söööt e han iallafall :D

Inte lätt inte..

Asså mitt liv ÄR inte lätt. Jag iaktar, och inser att nehä - det vart inget sånt. Jag kan inte lita på nån längre. Alla har mist sin plats.... vet inte vad som hänt med de som jag skrev förr, men den ene efter andre verkar glida bort mer och mer!
 

Och det är jag ledsen över. Men jag får leva med det.. för den ena och andra glider sakta ifrån mig.. all day long. :(
 
Min snygga rosa outfit igår, chockrosa onepiece och knallrosa läppar, hatten av!
 
 
 
 

Morris var fin

Morris var riktigt fin idag! Har en bild, så ni på ett ungefär får se ;)
 
Haha ;) snyyyyggt :)

finns <3

Du finns alltid för mej där. :)
 

Morris idag <3

Idag ska Morris fortsätta tränas! Igår var det rätt kallt, idag är det varmare. Tror det blir ca kl 13 nåt så ska Morris tränas. Idag tänkte jag styyrka. Alltså han försöker gå, och jag har alltid ett "stöd" i kopplet :) Ja, eller *host* jag stretar emot, släpper efter, han försöker gå, jag stretar emot.. det har Morris faktiskt fått muskler av! Sen ska jag städa lite i buren ( jag plockar upp bajset överallt förutom bajslådan och lägger det överallt annars där i, så det endast är där. Sen ska jag ge nytt vatten, snart lunch och sådana grejer :D Nice, förstår ni ;)
 
Sen under träningen ska vi hoppa oxå. Han blir avslappnad och behöver det, även om det sägs "inte hoppa sin häst/kanin två dagar på raken" men det har faktiskt ingen större skillnad. Morris mår bättre och får träningen han ÄLSKAR. 
 

Jag bryr mig fullständigt inte hur andra tycker. Jag vet att Morris tycker det är kul om man hoppar runt 50cm iallafall. Annars tycker han det är tråkigt. Han har inget tålamod, nästan. Allt ska hända NU, annars är det tråkigt.. Japp. Morris och hans things. Men en lång oxer och studs idag tror jag ;)
 

Hejjjj!

Idag kommer Eve hit, redan för länge sedan bestämde mammorna att vi skulle vara barnvakt åt henne! Först ska hon bara på WE, sen blir hon skjutsad hit! :) 
 
Morris idag ... får se. Ett inlägg om det sen. 
 
It´s just to smile and move on.

hoppade quinta

För er som inte vet det, hoppade jag Quinta igår! Såg nu att inlägget inte kom upp!
 
Höll på att ramla av, hon hoppade jämnfota över 60cm, och hon hoppade högt sa en person ;) hamnade på halsen men ... aja. Sen gick det flytande. Ridpasset kändes misslyckat, jag var så dålig :( var typ sjuk (?) så orkade inget. Orka knappt driva... fan oxå. Aja, gick som sagt inte såååå bra. Hoppningen hade fått vart nästa vecka ;)
 

Morris

Har hittat på lite grejer med Morris idag. :)
 
Först tog jag ut honom, värmde upp med att han fick lulla runt, sen hoppade han ett kryss, ca 4 gånger tror jag. Sen ett rätuppstående, som han klarade SÅ lätt. Hoppade det ca 3 gånger, sen höjde vi olika höjder mm. Men i slutet hoppade vi 50cm. :) 
 
Sen städade jag som vanligt (görs varje dag...) och nytt vatten, han fick lunch och hö. :) 
 

Sen bara gosa jag och höll på med han, det gick väldigt bra :D
 
vi hörs, tycker jag :)
 
Man är ju glad över saker och ting... jao ;)
när jag gick på lunch hos farmor! <3 :D

btw

Hej!
 
Idag har jag ätit lunch hos farmor. Nåt gott skink-kött! :) riktigt smaskigt! 
Ikväll ska vi på middag. Mår bättre nu, Eve kommer ju imorrn så det är lika bra ;) var snurrig förut, och skakade som tusan! Vet inte vad det var som var fel, läskigt nog var det iallafall! 
 

Fotade en JÄTTESÖT bild på Pärla och Assi idag... Assi är ju Pärlas moster, och de har vart tillsammans sen Pärla var liten kattunge, och de kommer inte skiljas åt förrän någon går bort! :)
 
Hur söta? btw, knäppte en fin bild till! 
vad tycker ni? ;)

Så otroligt glad över er!

Nu ska jag vara ännu mer wannabe NellieB style.. Ni, bara NI piggar upp en på detta sättet :D sjukt vad glad jag blir! :) Idag loggar man in och vaknar upp till 3 till kommentarer från okända människor? Det är inte så mycket för vissa, men med tanke på vad som "hänt" den senaste tiden så ja.. ;) you get it. 
 

Vi hörs! :)

Quinta


Liiite problem

Sorry om det blir lite bloggning! Men problemet med internet har kommit tbx :( Piss!
 
Jag längtar till imorrn, kanske uppdaterar i stallet... vem vet? :) Josefine som rider i gruppen före ska filma med min mobil - hon ska stanna och kolla på lektionen :D
 
Kolla in mitt "A" och "S"!! Jag har skrivit så mycket att de blir bortnött! Wow, TÅÅÅLIGT ;)
Messar förövrigt med Melina, Sopot och Catch ägare! Hitta henne och Tilda tillsammans i en blogg. http://similar.blogg.se - Melina med Sopot och Catch, och Tilda och Kimberley :D (tilda från PA3)
 
:)

Nämen tjeeenare

Nämen tjeeenare guys! :D Vad gör ni då? ;) 
 
Själv har jag faktiskt lite tråkigt. Tackar Eve DJUPT för att jag får ha ridväskan i hennes skåp... amagaaad. ;) Ni skulle inte fatta... guys. Love ya all
 
Ser ni vilket inlägg de ee? ;) försök läsa rubriken, den som gissar rätt först får en länk ;) 

Hejj!

hej på er! :)
 
Sorry för den helt dåliga uppdateringen igår! Det ber jag om ursäkt för, promise! :D Men det var så att vårat internet funka inte, inte ens med kostnad för mobilen! Så kunde inte göra nåt åt det hela.
 

Längtar tills imorrn... 

Vet ni vad..? Mamma sa igår att hon pratat med Anna. Silver och Havannas ägare. Och hon frågade om jag kunde komma och pyssla med hästarna, och då fick hon till svar att: "ja, silver är lite nervös, och går inte fram till okända. Men Havanna kan hon pyssla med hur mycket hon vill" :) Men det är först när det är ordning i stallet, (de håller på att bygga stall) och sådant :)
 
Sen har Anna en syster, Johanna. Hon har en häst som hennes dotter är lite för liten för, men ganska lagom för mamman. den fick jag gärna komma och rida på, men det kommer oxå ske om ett tag isf, för de begår en flytt just nu - då kan de behövas lite sånt fix ;)
 

Tja

Tja


svar

Jo, hon bockar ;) ja, hon vart arg på stigbygeln. Vem skulle inte bli det?
 
Fast jag kunde inte hjälpa att jag tappade stigbygeln ;)

HAHAH

Rolig grej jag hittade på hööks! Vill du hoppa barbacka, eller bara kunna rida som lätt barbacka osv..? :) 
 
Kolla här lixom ? :) hur braaa ? ;)

Chicago Moon <3

Älskar dig, du är så fin! <3 :)
 

Hihih :D

Haha, måste påpeka en sak som gör mig otroligt glad! :)
 
Min statistik skulle kunna vara fel på. Haha, den visar 0 besökare varje dag. Och uppemot en. Men igår så fick jag två kommentarer av okända, och av Eve bland annat. :) Så rätt omöjligt. Och då så stod det att det endast var 1 inne på bloggen, men alla med olika IP nummer, så tror inte det är samma ;)
 
Senaste veckan har jag fått tsm 12 olika kommentarer, då det där stod "fin blogg, besök gärna min" och det är kul att nån läser. Och de 12 kommentarerna - är från helt olika IP nummer, från sånna jag absolut aldrig träffat :D och det är askul, ska ni veta :)
 
~ look at me and I will smile ~
Jag är otroligt glad över att jag "har er". :) Och detta kommer från hjärtat. Denna bloggen trivs jag med att den inte är för stor. Men hur kul vore det inte om det var uppemot 100 läsare iaf? ;) 
 
Jag tycker det med att blogga är skitkul! I februari har jag bloggat på endast 2st bloggar i ett år, denna och fottojullea. Men just nu är jag bara glad att jag inte har kvar den, den kändes... "barnslig". Vet inte varför. Så wannabe mig. Mitt "gamla" liv. Det utan Morris. Det som var hemskt...... då jag mådde sämst utanför bloggvärlden.. fattade inte att känslorna för folk - och ilska mm. försvann då man skrev av sig. Men det funkar, det gör det :D
 

Och nu tycker ni jag är så wannabe Nellie Berntsson, som all day long skriver "jag älskar er läsare, ni är 4/5% i mitt liv" asså nej. Jag vill bara förmedla det, det känns inte äkta när det kommer från henne. Men gör det, det nu? :) hoppas verkligen det ;)
 

SVAR :)

Troligtvis nuddade du med spöt då för hon sparkar inte bak ut annars isf hade hon gjort det med mig. Eller så blev hon bara arg på dig och gjorde det
 

Svar: hon sparka aldrig bakut då! Men det gjorde hon första gången, men det var pga. att jag tappade stigbygeln, och den slog emot hennes sida - och eftersom hon är känslig vart det väl lite mycket :) Bocka stort iaf, gjorde hon!
 
Hihih, ett inlägg snart, en roooolig saaak :D

hur är det egentligen med rollkür?

Snacket - det om Patrik Kittel. Seriöst? Rollkür klassas som farligt, plågande - taskigt. Men det kallas oxå "en låg, rund form"
 
INGEN, INGEN, känner nog sån press som Patrik Kittel just nu, efter OS. Visst, rollkür är kanske varken bra eller dåligt för hästen. Men egentligen är det väl inte en sån farlig form, en FORM. Känn på den ;)
 
 
Egentligen? hur dåligt är rollkür? Egentligen har jag aldrig tyckt att Patrik Kittel gjort nåt fel, för jag har alltid tänkt "det kanske finns en förklaring"? Tänker efter innan jag skriver/säger nåt, känns det iallafall som. Jag vet inte.... vad tycker ni? 
 
Ridningen är verkligen orättvis. Och visste ni att att rida en häst i form, är över huvudtaget taskigt? För vem vill gå med huvet ihoptryckt, är nästan emot det lite nu!! Det sliter dessutom på hästens rygg. Är emot form fast ändå inte. Det sliter på ryggen, men det gör hästen avslappnad och mjuk? Skulle jag ha en häst så skulle jag rida den normalt i 2 dar, form i 1 dag, normalt 1 dag, form 2 dar, och på hoppning ingen form, det har ju nästan ingen redan nu.
 
Rollkür
Och detta är bara min åsikt... jag vet ju inte hur ni tycker.

"det är ett personangrepp och jag tycker det är väldigt tråkigt. Scandic är en häst med mycket temperament och han hade inte gått ett steg om han varit tvingad. Patrik vet vad han håller på med."
Rollkür... eller är det en låg och rund form?
Fattar ni? hoppas det.

inlägg om *******

Kommer ett inlägg om ******* , om ca. 1 timme! :) Det publiceras kl 19, hörs då :) 
 

Hallå

Hej på er!! :) Tänkte ladda in lite bilder från kameran sen, ska väl göra lite grejer bara .. ;) hemligt. Ska väl visa resultat i en film, eller vad tycker ni? :) har lite naturbilder bara ju. ;) 
 
Gillar Lia´s häst, hennes blogg hittar du HÄÄÄÄÄÄÄR!
 

ää med :)

Gillar Nellie´s tävlingar grymt mycket. :) skulle bli awsome om jag åker ner till stockholm horse show, isåfall skulle det vara på lördagen :D 
 
Tävling :) 
Bild tagen från nellieberntsson.se, och jag är med och tävlar helt klart ;)
mitt favoritplagg är dessa! :)
 
//julia

Morris idag

Idag släppte jag han på mattan, och började städa buren lite lätt. Tog bort bajs i sängen, syrran tog bajslådan och jag städa ur lite helt enkelt. Nytt fräscht hö, nytt fluffigt spån och sådant. Har världens bästa underlag till han. :D Testade vanligt som typ alla har, vitt typ hyvlat sågspån - det funkar inte ett skit. Det bara fastnar i pälsen på dom och det suger inte upp nå lukt eller kiss eller nåt sånt. Men det gör detta. Det suger upp lukt, kiss och fastnar inte på dom. Har fastnat 2 ggr på morris, och han har haft det i 10 månader. Så ;) varje gång jag är hos en kompis med kanin, är det i pälsen! Fy och usch!! Så nu har han en ny mjuk tjock bädd, det första han gjorde var att lägga sig och sova.. :) Och bytte vatten som vanligt, för 2 gången idag :P Myyys.
 
kolla in spånet/underlaget. fattar ni? ;)
 
my boo 

utsatt

Jag är en utsatt, jag är en snäll person, vill göra mitt bästa. 
 
Jag blir mer och mer utsatt för skitsnack. Jag blir pratad om, och folk försöker dra in mig i sitt skitliv. Då blir jag mest tyst, försöker komma på nåt bra att säga. Oftast blir det "det tycker jag", som mest. Bullshit. Har en vän, som är på väg bort. För den har utsatt mig, tatt hårda ord till mig. Sagt nej. Och sen..... blitt arg. Och jag tror, att denna person vet att den är den. Den har utsatt mig nu, och händer det nåt som betyder "jag är bättre än dig", är vi inte längre vänner. Personen har förlorat många, och håller nu på att förlora MIG. Mig, det enda den har som har exakt samma intresse. Samma djur . 
 
Stop it. Har blivit så jävla trött på sånt (ursäkta) men jag kan inte lita på någon. Isåfall, är det min egen familj, och framförallt MORRIS. Han finns alltid där, och sviker en aldrig. Han vet vad jag vill, jag kan kalla han min boo, för han ÄR alltid där. Han skriver inte i ett mess sent på kvällen "jag gör slut, vill ta en paus" eller "jag har träffat en annan, en ny. bye" typ. Det skulle han inte göra, för jag älskar han och han älskar mig. Han tvättar mig, som om jag våre en i hans art, en kanin. Hans chey, ingen kan ta mig från honom - för jag e hans . My boo <3
 

Jag kan ju absolut inte säga att jag aldrig snackat skit, nejnej - jag är säker på att alla gör det! Men jag enkelt och smidigt påstå att jag aldrig - never ever in my life - skulle göra nåt sånt nu. För jag har växt ifrån det. Men det har inte min kompis gjort, senast i veckan hände det. 
 

Jag hoppas denna person tar till sig, och lär sig skaffa ett liv och växa upp .
 
My boo 
 

blir inget KM

Nej, petra skulle bort så det blir inget KM, tråååkigt! :(
 

KM i hoppning

Hallå! Längtar till torsdag, och till söndag faktiskt! :) för ska vara med på KM i hoppning. Men jag har ett problem. Jag vet inte vilken häst eller höjd, gaaasscch. Är inte ute efter vinst, för det kan jag glömma. Men det kan bli riktigt kul ju! :D Funderar på 50-60cm, och kanske Ramona, Chicco eller nån. Chicco känner jag ju lixom bäst, och det är trots allt 2a gången bara jag ska vara med i nåt, typ som en "klubbtävling" :) Men Ramona är fin, och är jättegrym, men har aldrig sett henne på en klubbtävling - alltså är hon ovan liten ponny! Gick bra på ridlägret, men ... :) 
 
 
Jag och Quinta, hoppning (ridläger 2012) 
Lite dressyr, fuuult men aja.... Quinta (ridläger 2012)
 
 
Lite Madonna, dressyr :D
Madonna hoppning (jag rider först) ;)
 
Ramona (den skäcka) :)
 
Ja, vad säger NI? :) vad tycker ni lixom?? :)
Faaail bild :D och vem sa att jag aldrig hoppat, för hästen har aldrig vart i luften när jag hoppat... hmmmmmm ;)
 

bloggar när jag har lust

Gick bra, fick in mycket pengar! Småbarnen var roligare än de stora, haha lol xD kram
 
lite butter.... olika orsaker. Don't miss you.

onsdagen och torsdagen, föressten - heeej

hej på er! 
 
onsdag: åkte till eve. Cyklade i kylan till Aramiz, egentligen skulle inte Eve ha honom. men sen kom mickan och sa att vi kunde ta Ginney och Aramiz och rida ut. Jag fick rida Aramiz och Eve Ginney. Vi skrittade bara, eller jag. Ginney småtravade hela tiden, och Eve red barbacka. men jag hade ju lixom mjukisar och platå skor, så glad att jag hade sadel!! Sen skritta vi ner till paddocken, och Eve fick galoppera aramiz. Jag filmade henne. Sen åkte vi till gimo, rykttävlingen. Vi fick väldigt lite tid på oss, 45min var det senast. Det var en värdig vinnarna, men den som vann tycker jag det var LIIITE fel bedömt. Visst, hon var ensam - hade gjort fin gjort och så. Men det som de inte verkade kolla på att Quinta är typ 2-3 gånger så stor som Bambi, hehe ;) Såklart man vart lite besviken men värdiga vinnare! Nöjd, och Quinta var gryym som orkade ha tålamod nog :)
vi åkte hem och höll på hos Eve.
 
Torsdag: Åkte till gimo vid 12.15 ungefär. Gick bra, kom perfekt med tid till bussen. Vi kom dit och bytte om, åt och sen kolla vilka hästar vi skulle ha (eve fick springa, jag satt i cafeterian, heheheh) Och det var barbackaridning. Jag fick Ramona, Eve Petter och de andra fick Quinta och Chacha. Sen var en till liten tjej med.. Vi gjorde iordning, och kollade och så. Sen var det dags. jag har ju inte ridit så mycket barbacka. Men det gick bra. Vi skrittade fram ganska länge, kände lite bara på hästarna. gjorde serpentinbågar, mm. Sen skulle vi trava. jag ville inte hålla balansen i tyglarna, så jag höll i manen. För med tanke på hur ramona är, gjorde jag helt klart det. Hon sprang på väääldigt bra, och var så hela lektionen. Men efter ett tag gick hon i form, och det vart lite mindre skumpigt, men ändå väääldigt skumpigt, enligt mig.. Och det är inte det att jag inte kan sitta ned, men så fort man släppte efter så gick det fort som F*N. och det var inte så skönt om arslet, inte ;) sen galopperade vi lite, och första galoppen gick det sämst. Hon ville inte galoppera och så.. Och så fort nån smackade (vilket två st gjorde hela tiden nästan) så öka hon bara traven. Och sen vart ju det ännu skumpigare. Sen i höger varv vart det jättebra galopp. Hon fattade direkt och galoppera tills vi skulle bryta av. det var faktiskt ingen skillnad i galoppen då om man hade sadel eller inte faktiskt. Bättre faktiskt ändå, för tappar man stigbygeln i galoppen med sadel så sparkar Ramona bakut.. :P Aja , det gick bra. Sen travade vi lite, lät dem pusta osv. Sen fick vi "hoppa" varannan gång i båda varv, aja, svårt att förklara. Det var bara en upphöjd bom, men första gången hoppade hon jättefint över, sööötnos. och det var i trav, men efter galoppera hon. Sen ställde vi oss på "kö" och 1 o 1 fick "hoppa" i galopp. Vi hade Rasmus med, som inte vill hoppa så mycket högre, verkar det som. Ramona var vääldigt otålig, men när vi kom iväg fick jag alltid smacka så hon fattade lite bättre. För vi hade ju lite kort om plats att börja galoppera. Och sen gjorde vi det, och sen när jag kom efter Quinta som stod stilla så stack Ramona på insidan, jag hade liiiiite problem med bromsen, får man luuungt kalla det. Men det gick bra, men kunde hänt lite vad som helst. Sen körde vi i det lite grann i det varvet. Hon hoppade jättekonstigt varje gång, haha :) och hon gasade på som jag vet inte vad. Och det var lite skräckblandad förtjusning. Sen näst sista gången så for hon nästan till höger, medan jag SLET i vänster tygel.. (hon ville inte svänga, och hon ska ju lyssna på mig... hård i munnen ja) och då höll jag på att flyga, för hon gjorde i sista sekunden sitt val och gjorde en väldigt tvär sväng åt vänster, åt det hållet vi skulle . Men fick volta varje gång för bromsen var ju som sagt inte den bästa... *host*. Sen travade vi av dem, och la ner henne lite. Hon gick fint, och är jättenöjd över passet. :)
 
 

RSS 2.0