Hemma

 
Hemma nu! :) har inte mycket att skriva, cup cakes´erna vart lite.. failade ;) hade för lite grejer i "smeten" och allt vart galet. Jaja, goda är de iaf :) Mobilen dog imorse! Haft den avstängd. Bilder får ni ist, sen ska jag hjälpa till med en blogg. :D ses! <3
 
Jag ..
Bullar vi baka... inte smakat dem än ;)
Bröd bakning.. det va gott till frukost!

Hej , hos la mohmoh

Är hos mormor nu.. Vart tidigare än jag tänkt . Vi bakar bröd, fast .. Mer mormor som gör det , heheh . Det låter iaf som faaan - jag försöker uppdatera så mycket jag kan, men tror livet kommer komma lite emellan de nu. Känns ändå rätt bra! Vi ska baka bröd, bullar och cup cakes :) och som sagt , "utgång" ikv! :D vill äta sallad, men blir nog pizza.. Får försöka äta nåt nyttigt iaf, försöker tänka mycket på det . Kebab är bra, finns bra med grönsaker. Så blir nog kebab . Unnar mig godis , dextrosol , och ostbollar sedan ! Så kör nog på detta nu. Vad ska jag mer skriva om? ;) handlade på vägen hem oxå . Uppdaterar reääält på insta om jag "Inte hör av mig" sedan! Har redan uppdaterat nåra bilder.. Haha runt 10st! ❤ jaja, c ya later, finns på insta @fottojullea


Heej

Hej, nu har vi fikat och ... ja ! Ska åka. Utgång ikv, ska äta middag på stan :) jao, c ya lovers!!!
 
 

Ful som fan

 
Ja... här sitter jag, borde hoppa in i duschen.. livet e oändligt jobbigt när man inte har NÅN SOM HELST PLAN INFÖR IMORGON. Jag ska bort till mormor (?) och sova över... för mamma och pappa ska bort. Känns "onödigt", för jag... kommer inte ha ett skit å göra, sen kommer jag inte kunna sova heller.. och mycket blogg blir det inte! Inget internet där, men får bli mobilblogg utan bilder hela helgen.. nej ska va hemma här till eftermiddan, men hon kommer 9. och sen sova över hos henne, och sen hem . Får hitta på ngt till er! :)
 

sitter me Eve

sitter me Eve.. har typ inget att skriva så ni får en film :)
 

hallojj, laddar upp filmer me eve !

 
Laddar upp filmer från när vi rider, och när jag sadlar Donnan ;) haha proffs. Fick inte igen sadelgjorden, hon fick hjälpa till xD aja, snart kommer det filmer :)<3
Fina Tarzan, Eve ska typ tävla han i WE! :)

Inga planer... än

 
Har inga planer på gång än, men vet inte... chattar med Eve och det kan säkert bli något utav det! :) Ja.. har allmänt tråkigt. Därför får ni lite bilder :D Imorrn kan jag vara med ngn (helt i öre) eller så. Kan säkert ta bussen till östhammar oxå, men det vore .. jobbigt ;)
 
bilder ist.
 
Jag igår, galopp me en hand :)
Bus Tarzan har bockat..
Och här reeejsar han! dutti Eve!!
Galet pigga hottie, med duktiga Wilma på :)
och Chacha, med duktiga Clara på! :D
 

Madonna! <3

 
Red finisen Madonna idag. Gick sådär, vill jag påstå. Skulle vart hoppning (?) men får det next time ist. Idag hade vi working equitaition (hur stavas?) haha . WE, iaf. Skritta fram, gjorde en läskig övning enligt madonna, ville inte gå förbi ko´n ibörjan men det gick. Tunnorna var lite läskigt.. men kannan var jätteläskig enligt madonna, men vi jobbade på´t ! Gick bättre, Galoppera, trava o skritta med en hand, var faktiskt jättelätt, ingen skillnad :)
 
orkar inte skriva... Josse vill me nästa ggn oxå xD aja, kramiis <3
 
Spelar på frösan, Josse och Karro ;)

Ridning imorrn

 
Ridning imorrn. Ska bli superduper kul :) Josse följer med, så kameran tas bort bilder på och den laddas. :) Har typ inget mer att skriva om.. Vill du läsa en bra blogg, så gör du det ;)
 

Fuck you

Lite dålig rubrik.. jagvet. Men jag har en stor fet orsak. För ett år sedan och 1 dag, fyllde min bror 13. imorgon fyller han 14. Han fick sin snygga, asbra och helt klart bästa dator. Idag, en dag före hans 14årsdag, får den virus. Den är hackad, de försöker lura oss på pengar, att datorn haft pornigrafiska sajter uppe (vilket inte ens finns i sökmotorn, och han kollar inte på sånt) och mailen "polisen" har, är inte riktig. Så vi har försökts blivit lurade, på datorn för 30.000!! Den är gammal nu, men är bättre än nån annans i familjen (mamma har en 3årsgammal bara?) och den är typ 30 år nu. Så den är verkligen värd det . Fuck you, imorrn blir det bra, det SKA BLI BRA.
 

Kapitel 1, kärleken varar för e

Börja

kapitel 1, kärleken varar förevigt.

Ingen vill ha en häst så mycket som jag. Det är jag helt säker på.

Felicia sneglade på fotot på sin favorithäst på ridskolan. Hon tänkte att hon visst tänkte köpa dig. Mamma och hennes nya kille Per tänkte inte låta henne få en häst, det var förbjudet, slutdiskuterat, hade Felicias mamma sagt. Mamma hade låtit riktigt arg när jag sa att Per var dum i huvudet, att han måste bort. Mamma blev allt tjockare.. har hon gått upp i vikt? jag var helt enkelt tvungen att fråga.. när hon skulle säga god natt skulle hon fråga mamma, varför hon blitt så tjock?

”mamma?”

”Ja, vad är det Cia?” Frågade mamma mig så vänligt. Jag gick till vardagsrummet och satte på teven. Jag började prata, om hur mamma växt på både bredden, magen och blivit grov. Mamma mådde ofta illa, jag frågade varför. Det enda jag fick till svar var hummanden.

”MAMMA! Du svarar ju inte!!” Skrek jag. Per kom in.

”Vad står på, mina små älsklingar?” Frågade han, men jag visste att det var riktat mot mamma, han ville bara ha bort mig ur hans liv.

”Jo, det är så att mamma har blitt TJOCK! Hon har blivit FET, har du något med det att göra, Päronet?”

”FELICIA!” mamma skrek, riktigt högt.

”Ta det lugnt, vad har flugit i dig Cia?” Frågade Per, han verkade självständig, men jag visste hur han egentligen kände. Han ville bara imponera på mamma. Jag kände det.

”Cia… Jo, det är så att.. du ska få ett syskon, Per är din låtsaspappa, och vi ska gifta oss.” mamma såg glad ut för ett ögonblick, men när hon såg mitt ansikte blev hon ledsen.

”Jag skulle säga det.. när tiden var kommen..” Sa hon tyst, men jag hörde.

”DÅ FÅR DU FAN BERÄTTA ALL SKIT NI GJORT NU, JAG ÄR FAN LESS PÅ DEN DÄR GUBBFAN!” jag skrek, grannarna och säkert resten av husen på gatan hörde det, för jag var ARG!

”STICK FÖR FAN, LÄMNA MIN MORSA IFRED, PÄRONET, OCH MORSAN, DU GÖR ABORT NU!” Cia var 15 och visste vad abort och allt annat som P-piller och sånt var. Per gick efter mig till trappen, jag började springa. Inte ett samtal med Per Päron .

”Låt henne lugna sig, Per!” Mamma sa till honom. Jag gick och duschade. Jag satte på lugnaste strålen i 40 graders värme, jag satte mig ned och tvålade in mig. Jag spolade mig och schamponerade. Jag gick ut, torkade mig och satte på mig kläder, jag borstade tänderna. Jag tog sedan ett tuggummi, bara för att ta bort renligheten av tänderna.

2 veckor senare hade jag ett samtal med Per och mamma och min lärare. Jag gick i 9an, och måste satsa ALLT på skolan, tydligen.

” Felicia.. Du måste skärpa dig! Du får underkänt på proven och du sover på lektionerna. Har föräldrarna någon lösning?” Hon såg undrande på Per och mamma.

”nej, tyvärr vet vi inte vad som flugit i Cia. Hon har blitt konstig. Men Cia får här och nu förklara för oss alla, berätta nu Cia.” Sa mamma.

”Då kan jag lugnt och sansat berätta att den gubben inte är min farsa, att jag har gått och bytt hem och lever med en kille nu! Jag har skaffat pojkvän fast jag inte får för mamma, och hon själv har skaffat ett nytt liv. Härnäst tänkte jag också skaffa häst, och säkert en bebis, bara för att det är så kul! Och mamma och gubbfan vet visst vad som står på, fråga henne. Nu drar jag, och vänta du bara morsan, snart blir du gammal tant och mormor!!” det var en lång och stark upplevelse, och mötet avslutades. Jag var tvungen att följa med hem. Jag skulle gå ut med Henrik sen, min pojkvän. Jag fick inte ha kille för mamma, men jag bryr mig inte. Vi satte oss alla tre vid bordet, och vi skrek hela tiden, och Per började skrika med mamma på mig, i slutet kom ord som ”du är inte riktigt klok, gå och skaffa ett liv, du ska börja leva nu!” av Per. Jag hatade honom, gubbfan.

 

kapitel 1 var det :)


Jag står upp för dig, men du står inte upp för mig? är det ren skit eller vad ?

 
Behöver lite ideér just nu till bloggandet :) ska kanske skriva "en berättelse" och hålla på och visa er? är iallafall grymt trött, och gör matte-läxan just nu.. längtar till på torsdag. men har typ lyckats slarva bort läxan? känns surt!!
 

lite bilder!

Rubriken talar !
 

Skolfoto imorgon!

Skolfoto imorrn, jao. Känns helt okej, ska bli kul! :) Hatar att man inte får ha gröna eller blågröna kläder (då smälter man in i bakrunden) jaja, bara fet coolt de ju . På eftermiddan fotas vi, känns bajjs. Vill göra de fort, så kul ju :) och vi har musik på eftermiddan, får ej missa!! Hoppas det blir på .. Idrotten! Men tror inte de :( Jaja, smink och sånt skit åker på, ni kanske får se min outfit later :)
 
 

day ..

shit... skoldagen har vart helt fucking amazing :D först var det lixom öva på morgonsamlingen.. asså det gick såklart bra, vart hes konstigt nog! xd kändes ju sådär.. sen byta om! Me like, för då började den helt awsome dagen.. Kompis fick blodtrycksfall, höll på att svimma, Lia berättar nog om det sj? om hon inte redan gjort det? ;)
 
först springa 2.5 km på 15 min.. var okej för mejj som inte har ngn kondis ;) Sen i kula stötte jag inte långt.. lunch, sen längdhopp! Gick helt okej, förutom för mig! :D 60m var HELT KLART BÄST ! :) äää jag baah skoja! Men sprang på 10. 83 som bäst tror jag.. känns helt okej! :)
 
kom vidare till stafetten.. var bland de bästa tjejerna :D
på första plats kom Madde! Grymt!
På andra plats kom Karro, grymt!
På tredje plats Fanny :D gryym!
På fjärde plats kom jag ;) känns bra, jag springer inte så snabbt! :)
 
tog hem stafetten! Men kom sist i själva " klass kampen " :( (bu) men egenligen vann vi ju, för stafetten var den som räknades ;) och sen var vi färre än alla andra klasser, vilket inte blev nå bra poäng! :D grattis 5:orna (you sucks, but kbry) fuuuuskare :D de är fleeeer!
 

wtf?

Är seriöst trött.. att jag ska gå och gilla nån som är dum i huvudet? nån som e taskig, har endast gillat nån som inte vart det som var snäll . Vet inte varför.. jag byter hela tiden..... undrar hur det kommer bli senare, på högstadiet !! Gillar inte någon just nu där bland klasserna, iförsig har jag ju inte träffat alla, men lixom iaf... boring ;) och de jag gillar.. är yngre! Men jag föredrar lixom inte direkt yngre, men de är som de är , gillar dem iaf ? Jag är helt jävla konstig..
 
varför ska det vara så? jag själv är lixom inte " så " .
 
//julia ;)

Cicci!

Jo, det var meningen! Men vet inte när jag sa till henne att hon kunde börja, hon får va kvar tills på lördag :D

Hej

Hej hej! Har ridit berättar mer sen!
 
Liten grej ni förhoppningsvis får se mer av!!!
 
 
 

Hej!!! Lia här!!!!

ska ut i stallet nu! ses!

låten!

 

Tjabba!

Hejsan vad gör du? Själv typ inget... ;) vill ni att jag ska lägga upp en låt här???? Kommer senare iallafall!

Hej!!! Lia här!!!!

Hemma från skolan nu! Skönt!!!!!

Hej!!! Lia här!!!!

Hejsan! Hemma nu! Känner mej trött... :) Ajaa... Lite bilder kanse????

hoppat Morris

Hoppat Morris idag och SÅ sjukt pigg han var.. shiet. Han bara rejjsade, fina killen <3 ! Finaste som finns.. :)
 
har inget att skriva, så hejdå , haha :)
Fina bilder jag fotat ;)

heii <3 :D

hei! :) nu spelar vi howrse.com! Skitkul spel, börjat gilla de igen ;) Vill ni adda oss finns vi på lialia och ponnys, cornelia finns på Lia. jag har inget eget än. Kommer kanske skaffa. Längtar till torsdag.. Josse med till stallet. Hennes blogg på http://speedadponny.bloggplatsen.se :) herrå
//julia
 

Halloj

film! :D
 
nyaste..
 
 
Från förra ägarn.
 
http://stallproper.blogg.se (hennes blogg)

Juliia NU!

Sticker till Juliiia nu!!!!
Ses!!!!
 
Lite bilder!!!!
Har ni träffat min katt???? ;)
 
 

Tja tja!

Ny Duschad! Ska paka sen Julia!!!

Lia med hem <3

Lia följer med mig hem! :D Vet inte om hon skrivit det, men hon duschar nu iallafall! :) gott och godis imorrn blir det. Garva mkt och baah.. va <3 sitter med kappi och bloggar.. känns awsome kul att hon följer med iaf ;) har haft en underbar helg än så länge, och hon ska bara se hur bra Morris är nu.. typ ett år sen vi va :o i höstas, för ett år sen typ! Kramis
 
När hon ändå duschar kan jag lägga upp lite bilder ;)
sötnos <3 !

Ridpasset.. <3

Hej..  gick sådär att rida idag. Lia red mest. Och det var för en anledning.. Delvir busade och tänkte sticka nåra gånger.. hah. men bara med mig ;) känner nog att han vill se om jag bestämmer eller inte.. bajs :-/ Aja, i galoppen gjorde han nån krumelur? wtf, nåt gjorde han iaf... tappa tyglarna lite grann.. hehe, typ hela tiden ;) buuuus! 
//julia
Lia här, så gick det för mig:
Han var en piggelin idag! Men lungn för mej... ;)  Fast busa lite i galoppen :D Hehe! Sen vart han typ stirig när vi kom till båthamnen ;) Sen kom en typ familj som ville klappa honom :) Sen vart han rädd frö vattnet också x)
 

bildbomb jao <3

Rubriken talar ju!!!!!

ridiiiit <3

Idag red vi som sagt ut. SKITKUL, enligt mig! :) han var jättepigg, red honom på pessoabettet. Gick bra, tog lite lite ibland så det tog ett tag att stanna.. haha smiiidigt :D först red Lia hemifrån, skrittade och travade på en liten väg. Sen bytte vi, jag trava lite, som sagt sjuuukt pigg :D Sen bytte vi igen, hon galoppera upp för en skitbrant backe.. :o läskigt ;) sen tog jag lite längre galoppsträcka fast det var inte brant. Det gick SKITFORT iaf, och stannade precis där himlen var rosa, så himla härligt.. livet leker.. ;) sjukt fin var han iaf, gick faktiskt på tyglen haha, ett tag, :) även om det var uteritt! :) fiiinis. Lia red han skitbra, sen kom jag och ba .. hejhallå .. får jag rida deeej? ;) fast iallafall. Han springer ju ifrån Lia när hon cyklar i galoppen, fast hon hängde med en gång ;) men första gången bara sprang han, och det gick fort ;)) superkul! Snart kommer en bildbomb :D kramis! (kanske rider imorrn oxå.. isf har jag ridit 3 dar i rad) ;)
 
 
söta Owen.. Lias old friend.. även kallad gamla ponny! ;)

Ridit! <3

Ridit nu! Gick bra. Han var väldigt pigg!!!! En cycklade och en red. Så vi fick byta hela tiden... ;) Tog fina bilder som vi kanse laddar över i morgon! Hinner inte nu... :) Kamran laddar ju inte över heller... x) Såååå.... Imorgon blir det!!!
Byte bandage idag på Laredo!!

kommentar?

Till den = hur blev det så? jo, hon frågade mig om jag kunde, jag sa att det inte borde gå, men sen ringde vi och det blev så. och sen ska vi ändå till öre imorrn!! Östhammar är ju inte på rätt sida tyvärr...
 
 

Tja tja!

Nu ska vi leta kläder till Juliiia!!!!!! Sen kanse ut istallet!
Ses!!!

Tja tja!

Nu är vi ute och går med Kappi!!!
Han är sjukt pigg!!!
Ska väl gå till hästarna också!!!! Och Fixa Grejer Till Juliiiiia!!! Ses!!!

Hej!!!!

Hejsan! Juliiia är här nu!!!! Ska bli jätte kul!!!! :DDD Nu ska vi gå ut med Kappi!!! <3
 

Hej

Hejsan.. Det hände en grej i skolan idag.. heh. Bada ju.. och när vi åkte hem.. bestämde jag och Lia oss för att sova! :D Så ska rida ut med henne idag, weij! :) ska fota och så, och sen får vi hoppas och se om det går att få över några bilder till datorn! :) Herrå :D
 
Lite sexig bild :D //juliiiia :D

Skola = Lia

Hej hej! Nu ska jag till skolan!!! Ses!!!

Trött

Ja.. Jag är grymt trött, ska tvätta bort smink och borsta tänderna . Vi syns och hörs, imorrn blir det bad oxå, tvingar Lia att sitta på bussen! :) 
 

Halloj

Red Tarzan idag. Gjorde framdelsvändingar, och bara lösgörande och "jobba" dom. Han lyssnade rätt bra när han fattade att jag VILLE att han skulle gå fram,och var ju mer bestämd än nybörjarna!! Red som sagt framdelsvändningar, öka och minska volter och galopp & trav på volterna. Fick vara väldigt bestämd för att få fram han..! 
 
Nästa gång är det hoppning = Josse följer med och filmar, tvingar henne haha :) ;) syns ! :) bra att jag får lite blogghjälp här, nu kan jag slappa lite me bloggen ;) c ya :)
 
//Julia.

ME!

Tjatja! Vad gör ni då????
Ska snart sova.... Bad i morron... Sådär :S Med småtingar....
 
Vi ska simma 800m tror jag sen 50m ryggsim, kan typ inte ryggsim... ;)

Red idag!!!

Red ut idag med!
Red vägen in en bit sen upp i skogen. Hade tänkt rida längre men var mörkt och började rengna... :(
Höll påatt ramla av för Delvir vart rädd för en grej på marken. Så han kastade sej bakåt och jag var inte beräd... :)
Han var ganska pigg och så:) Red på pessoa bettet :) Han lysna väldigt bra!!! Slog lite med huvet när jag tog i honom, men annars bra!!!

Lia här

Julia kommer vel inte blogga här så mycket idag va? Då får jag blogga då!
Vad vill NI läsa om????
 
 
 
Två ögon bilder jag gillar <3<3<3
Vilken tycker ni är finast???
Första eller andra????
Vet faktiskt inte själv....

Lia här

       
 
 
 
Ridit nu! Ramla nästan av :S ;) Skriver mer sen :D
 
 
 

Lia här

Nu ska jag ut i stallet!!!

Lia här

Nu är jag hemma från skolan! <3 för det!!!!
Slänger vell in en bild oxå!?

Lia här<3

Jag ska inte rida idag så jag skriver om igår istället ;)
Men först kanse jag ska berätta om Delvir :) Om ni inte vet det;)
Namn: Mr.Armani
Kallas: Delvir
Född: 1999
Kön: Valack
Färg: Svettfux med vitt strumpa hb och strimbläs
Mankhöjd: 139cm
Ras: Ingen aning.
E: Okänt
U: Okänt
Det visste du inte: Han är typ rädd för kardborar på tex senskyden.
Jag kan lämna honom med boxdörren öppen utan att han gåt ut eller nåt.
Han vart inriden när han var 8år. 
Vi köpte honom som D-ponny, ca144, men slutmätte som C-ponnny ,139...
 
 
Jag skulle rida ut så jag sadla o träns och så;)
Jag red sågarbacken fram och tillbaka. Ganska kort, en halvtimmers väg. Han var ganska pigg. Skrittatde varvsagsvägen (ca 5min). Sen in på en stig som e stenig och så, fortsate i skritt. Sen kom jag ut på en bättre stig och travade korta bitar(den är inte helt bra den heller) tog sitt tag. Sen på en bättre väg och galopp, han låg på och var pigg. Efter en stund KOm jag till en ganska stor och brant backe som han fick rejsa upp för! Det gillar han!!! Sen tillbaka samma väg samma sak. :)
 
Hesdåååå ddå!!!

Tja tja!


Tja!!
Juliiiia sa att jag fick blogga här så då gör jag vel det :D
Tack Juliiiia!!!!! :D
Tänkte ladda över lite bilder nu. Ses!!!!

Svar !

Nu ni som inte har läst kommentarerna = ni kommer inte fatta så mycket. Men detta är endast svar till de som aah.. kommenterat.
 
Lia: Jamen börjar nudå :) skriv gärna om alla ridpass och ha mycket bilder och lite sånt :) mycket text oxå ;)
 
eve: den glömde jag! Den du jag och wilma ska ha asså? Jag fixar det nu, och så.. kan använda samma design som jag har, då har vi en stor header :) Tar en design som vi hade förr, sen tar jag lite bilder på oss och våras knis såklart :) fixar de, inlogns. upgifter kommer via msn eller nå.. fb för Wilma!
 
kramis! ;)
 
 

Dela bloggen med mig en vecka? :)

Jo, jag vill gärna att någon vill blogga här på bloggen med mig i en vecka, bara för skojjs skull! :) kanske Lia, du verkade sugen? :) kramis ! :)<3

Läxor och annat skit... bajs

Jo, jag har ju inte gjort några läxor ännu! Jag gör ett matte häfte just nu, och det är bara jobbigt.. var så hungrig så tar resten = typ 20 MA - klur, efter middagen! Nu hämtar mamma bror från Pajazzo. Sprutan jag fick idag gjorde skitont. jag var ju taggad.. men det var inte så kul. det kändes mer än jag nånsin tyckt en spruta kändes. det kändes inte när de stack in nålen, men när de sprutade in vaccinet sved det och värkte i flera timmar efter! Tur att det gått över nu, ska ta en dusch snart och låta varmt vatten spola muskeln och får den att slappna av och ja.. det var lite sisådär, jao! Har övat i mick idag för upptränandet, Linn var ju sjuk så Madde fick ersätta henne. Haha!! :)
 
Ska göra spanskan nu oxå typ.. bajs ;) fast det är rätt lätt, men pinsamt på lektionerna.. jao ;) madde tbx från Spanien föressten, så 4 öregrundare nu av tjejer, jaa... *host* det är pinsamt ja.
 

racerbåt ;) jag e i båten :D

haha xD FAIL

sa ju att detta skulle bli en bloggdag.. gjorde bara en tidinställd. haha, jag orkade inte, sa att " aja, jag kommer ju ändå inte orkar blogga nå mycke " och sket i det. men det vart rätt mycket idag iallafall :) rätt grymt! Bör kanske ha nån " text " eller video på morgonen så ni slipper vänta, om ni e sjuka.. fast nä ;) Godnatt, bed time! :) Imorrn ska vi öva inför ett uppträdande.. shiiet! :) let´s go ;)
 



Gästinlägg???

Hej hej! Nu sitter jag Lia här och bloggar! 
Här är iallafall lite bilder :D
Jaaa vet inte vad jag ska skriva.... :)
Detta är min ponny Mr.Armani Som kallas Delvir :)
När vi hoppar <3
Här är Laredo <3 Som tyvär står i boxvila... Hovböld....
Ååå Tack Julia för att jag fick blogga!!!!
 

kommer en gästbloggning :D


Kommer en gästbloggning snart, av självaste Lia!!! :D Hörs ;) puss
 

lite extra uppdatering... <3

Laredo har hovböld. Känns skit!!!
 
jag vill bara sova. Gråta. Känns skit. Jag vill att Laredo mår bra. Men ändå en rätt skön prognos, för annars vet man inte vad som hänt, men nu vet de... bajjs!
 
Behöver ... puschande. Förkyld.... lär lägga mig snart. Bye!
 

Du är världens finaste, NELA...

Detta är menat till Lia, en av de finaste människorna på jorden. Och det känns som om jag finns där för henne också. Hon ringde upp mig.. 2 minuter i 19. Vi pratade till 19.30!! Om viktiga saker... hältan som Laredo dras med är allvarlig, väldigt allvarlig. Kanske en hovböld. Hon red ut, vi snackade..... hon behövde nån som lyssnade, och hon behövde tala ut. Och jag förstår varför, hon vet att jag finns! Hon ringde upp mig, väldigt sårad.. Finns med dig, min fina vän <3 :')
 
Nu tvingas alla hålla sina små tummar för Laredo, en av de finaste storhästar som skådats!! Laredo må leva, shut up if you don´t think that... he will be alive.
 
han till vänster!
 

Ett beslut taget.. <3

jag har tagit ett beslut nu. Jag ska sluta i Pajazzo, orkestern. Jo, jag har ingen lust nånsin att åka dit. Känns skit. Javet, galet. Men näe. Känner inte för det!! Och jag kan inte tvingas. Har ingen lust att blogga efter detta.. hejdå :)
 

beslutet kl 19

det svåra beslutet kommer kl 19 ! ;)
 

svar

Cicci: han har så blåa och fina ögon! :) (om inlägget tjatja) hennes blogg finnes HÄÄÄÄÄÄR. det menas till Morris! :)
svar: japp, det har han verkligen :) hela vår familj är blåögd, samt djuren :D 2 katter, 5 människor och 1 kanin! :) Ska passa på att tacka Cicci för all hjälp med designen! :)
 

Cicci och hennes fina ponny Davy!

TVÅ STALLFILMER, YEEES BOXXX :D

look at this ;)
 
 
 

Här ska det vara en rubrik, så var det!

Dagen har vart seg men såklart okej. Imorrn vet jag inte.. vill inte gå på pajazzo. Längtar inte alls, tror jag ska sluta, men ta privatlektioner. Har tröttnat lite på trumpet över huvudtaget. Ska säga det till pappa så kan han kanske ringa musiklärarn!! Imorrn tar vi vaccin oxå! :) Mot livmoderhalscancer, gillar sprutor! ;) haha jag vet - jag är galen :) <3
 
Ska rida ut med Cornelia nån helg.. Laredo "låtsas halt" och hon har en läskig känsla på delvir. Hon tycker det verkar som om hon inte känner han längre.. ja! Jag förstår henne! Ska iallafall rida ut och fota, hoppas lite senare i solnedgången :) Eller nå sånt :) får se helt enkelt.
 
Ska väl göra läxan idag.. typ. MA, men orkar typ inte. Känns blää idag. Gör nog imorrn istället! Måste ändå ha lust, tycker jag! :) Ett beslut kommer senare idag! det släpps ett litet inlägg sen, om ett val jag gjort!
 

Jag kommer alltid hålla på med hästar, bara så ni vet ;)

Tjatja

Jag har ett bra bevis på att Morris bara är min. Jo, när jag ville ha en kanin skrev jag massa ”brev” via word dokumentet, som löd att jag gör ALLT det och allt det. Att jag städar varje dag och att han ska bli så omhändertagen. Jo, fast nä. Nu sista tiden har jag velat haft hjälp, men inte fått nåt, för de påminner mig alltid om det! Och ja, jag förstår dem. Jag skulle ha kanin, då får jag ansvaret. Okej, jag erkänner.. Jag ville inte ha Morris i början.. ville ha en minikanin. Mamma valde kanin.. tyckte inte det var rättvist. Men jag sket i att nämna det och jag tackar mamma EVIGT idag, för allt det hon gjort. Jag hade ju inte haft min fina Morris annars? Eller hur? I alla fall. Då säger dom ” det var du som skulle ha kanin ” och ja, då har jag sagt nu ” ja, vad bra. Då är det BARA MIN kanin, bara min. ” och då verkar syrran också accepterat det. Ja.. känns bra såklart. Min fina Morris…




hey

imorrn...
 
Blir mycket uppdatering hade jag tänkt! :) får se hur mycket det blir, men ca 5 inlägg kanske? får se! :)
 
puss ;)
 


haha EVE FILM <3

detta är helt galet.. men så de är :D
 
 

hon e bra

denhär tjejen e bra asso ;)
 
 

Hej

skolan idag har vart okej. Inget jättekul direkt. Världens längsta engelska lektion. seriöst.. och det är inget jag älskar ;) bloggar inte så mycket.. men har mina skäl ;) Rasterna har vart rätt piss ändå.. inge kul :( På fredag åker jag till gimo för att bada i simhallen, men hela min klass och typ ett annat spår, blir rätt nice :) tänker mycket.. har skrivit detta inlägg länge nu, drömmer mig bort lätt! Som sagt, dan imorrn blir lite hemskare.. fast nä ;) hoppas vi spelar jackpott imorrn på idrotten.
 
morgondagen:
idrott
rast
slöjd
lunch
rast
bild (kanske) :P
kort rast (ca 15 min)
MA
hem
 
så den dagen blir inte heller lika hemsk. Har tagit ett rätt svårt beslut nu oxå.. besked kommer om jag är säker på det, och om det är fixxat. Men inget lätt val, men vill inte dit anymore.. men handlar inte om nått djur, och inte om ridskolan ;)
 
Josefine följer nog med till stallet nästa gång mamma skjutsar! ;) ska bli askul, hon har ju ridit där förr, och hon tränar i sund med sin galna häst Sandy, hon rider med Lia! :) kul ska det bli!!!
 

här bor jag, ingen bor bättre - enligt mig ;)

löss..

Syrran har löss :( skit på det.. ska kolla mig nu. har gjort en blogg för bara Morris. HÄR hittar du den :)

the day today


Tjo! Idag har jag lite planer! :D
 
Jo, jag ska på lunch nu 12. Vet inte vad som bjuds.. men säkert nåt gott ;) sen ska en i den familjen till ryssland.. skulle åkt på middag, men som sagt, han åker till ryssland ikväll! :) Tar båten in till öre, känns bra för huvudet behövs rensas och det har det inte gjort på ett bra tag :( så känns att det behövs nu! :)
 
tycker jag blitt duktig när det gäller att alltid ha med bilder i blogginläggen? :D
kolla va fin bild jag hitta i albumet? :D
 

kärlek, vad är det egentligen? :-/

vad är kärlek egentligen?
 
för mig, och för många fler, är det såklart om den är snygg/söt eller nåt, men inte bara det. Den måste såklart va snäll! Och visa att den bryr sig, att den inte bara skiter i dej, att den inte kastar skit på dej.. Håller på att somna.. vill drömma mig bort , känns inte bra. Så detta är vimsigt, I know that. men värt att skriva IALLAFALL.
 
du ser en kille, han var söt, du blir kär, han är dum - vad gör du?
jag själv skulle nog.. drömma om hur chysst han är, eller så, men ändå veta att han är hemsk. Jag vet att de flesta killar tror det är coolt att va störig, men hur många söta tjejer vill va tsm me dom? de har tagit sig vatten över huvudet, sorry guys! Riktigt fegt..
 
Du ser en kille, han är snygg, du blir kär om real, han är snäll - vad gör du?
raggar han ofc. Haha nej, självklart inte. Men såklart man tycker man får en chans.. vad vet jag?
 

Riktigt sådär... asså grymt konstigt när man kommer till frösan, alla killar i ens klass blir det 4or eller nå annat smått och blir balla Allan? wtf, väx upp, pinit.se ?! Inget jag lägger på killarna, men asså.. T.o.m killarna från förra 6an är mogna nog att säga " tjena brudar  " osv. Mogna som skit, och a.. hoppas de växer upp snart!

 
Vill såklart inte säga att de är o coola eller nåt, men jag tycker seriöst de kan sköta sig på frösan? haha ;)
 

" du drar mig drar mig ner... " haha dålit inlägg :)
 

Nån med mig?

Nån som följer med mig typ en fredag efter skolan med bussen till uppsala och shoppar typ? :) typ gå på gränby och så? :D och sen hem me bussen? jag måste ju kolla upp lite tider på bussar och så, men har nån ett busskort så kör vi! :D sugen på att shoppa! :)
 

sjukt kul me la familia!

vart på middag hos kusinerna och familjen, super mysigt!
 
Vi gick dit, fick ASGOD mat och hade superkul. Nöjd , helt klart. Åt glass och spelade spel. Sjukt trött nu dock, jag som tänkt hitta på nåt kul nu ikväll :( Nåt kul hade man ju kunnat gjort? men helt slut - skit på det :( Orkar inte tänka att halva helgen gått.. denna dag har vart lång men grym!! Vill skriva nåt , men har ju ingen idé .. ska nog sätta på musik och fixxa nått! :)
 

Min sjukt söta kusin.. fina Juni <3

Tjo

har vart på ikea, biltema och max idag! först in på ikea och köpa en säng! :) till syrran. sen åt vi på max. Sen in på Biltema och köpa lite grejer till bussen. Köpte även en hovkrats, en mankam, snoddar & ett grimskaft :) Superduuper! :) c ya :D


Tja

Hej, godnatt! Ska troligtvis. Till Ikea imorgon! :) giodnatt...

höst och huvudvärk


Är hemma från skolan.. Huvudvärk så in i HELL så ah.. :( Ska upp och äta lunch hos farmor nu :) blitt bättre. ska borsta håret och sen gå i höstvädret, storm seriöst. Inge kul! herrå :)
 

madonna


Jag red Madonna igår! Var faktiskt jättekul! :) Hon gick nybörjarlektion före, och då var hon super pigg! De galopperade för första gången, och det var lite avramlingar från Bambi och så.. men det var ingen avramling som gjorde ont, hon vart inte ledsen, vilket var skönt :) Sen när det var vår lektion skrittade vi fram, inte så länge. madonna var ju som sagt SJUKT PIGG! Skulle ridit ute, men det " behövdes " inte, de var redan så pigga :) Sen trava vi dem, gjorde volter, bytte varv och bara trava fram lite. Sen lite galopp, i båda varven. Vi satte mål för dagens ridning - galopp från skritt. Vi gick in på volter, jag och Madonna och Wilma och Hottie på en volt. Kändes bra det, för när vi galopperade på fyrkanten hamnade jag ALLTID bakom Chicco. Och hon sprang ju ifatt han SÅ fort , hon var ju rätt pigg, så då sprang hon ifatt snabbt. Men Hottie springer hon inte ifatt ;) iallafall, vi fick inte förberedelser när galopp kom eller sakta av, så man fick reagera snabbt. Var mycket skritt - trav - galopp - skritt - galopp - halt - galopp typ :) Fick faktiskt testa galopp från halt en gång, och då satte hon det klockrent :D Var lite sisådär med galopp från skritt första gångerna, men sen satte hon det bra oxå :) Hon var väldigt hård i munnen oxå efter ett tag oxå, då hon bara vart piggare och piggare. Man fick sitta i stolsits och luta sig bak, funka inte det, " dra " lite mer i tyglarna, oftast lydde hon inte då heller då var man tvungen att DRA och säga "proo" haha ;) så funka sisådär.. Men vart väldigt nöjd, väldigt pigg Madonna :)
Fina Madonna i somras :D

<3
 

Skolan för mig

skolan för mig är ANNORLUNDA. Jag vill inte göra som alla andra. Jag vill såklart göra allt och inget. detta inlägg kommer handla om en dag, en dag som faktiskt var idag. Vad jag gjorde från topp till tå och ljuger inte ett skit.
 
Jag åker tidigt på morgonen med en taxi.. rätt grymt ändå, lyxigt. Men de som vet var jag bor FATTAR att det inte är så lyxigt.. förrän man e där hemma. Men jag bryr mig inte. Älskar mitt liv. Kan göra vad jag vill.. Inga kompisar ser, kan vara 5 år igen, kan vara 20 år.. ingen vet vad jag gör. Skön känsla.. Man blir fast vid familjen.. right, kanske inte det bästa, men familjen är allt. Väljer hellre att vara hemma än att åka bort ibland.. bara trött på friends..! Orkar inte mer. Sen kommer jag till skolan, går in och ritar på whiteboard tavlan, gör roliga gubbar med dialoger.. fett kul! :) kul att retas lite, skriva vilka de e i klassen och så.. fast det har jag typ aldrig gjort. Nån gång bara ;) Sen började vi med SV. Jag fick skriva ett protokoll då. På datorn, är med i elevrådet. Fett nice att va med i elevrådet i 6an.. promise. Sen gick jag in och läste, vart bara 5 minuter typ.. inget mer! Sen började vi med en tankekarte, 2 & 2, och man fick berätta en händelse man gillat. Jag tog upplevelsen i torsdags, den pirrande känslan men ponnyn klarade det SÅ bra, trodde han skulle vägra, men har blivit mycket säkrare i min ridning, vilket gillas (y). Linn gillade inte att skriva det, men haha det fick hon. Sen var Linn och jag klara först, DÅ fick vi läsa. Gick ut i farleden och bytte ställningar HELA tiden.. satt upp, låg ner på mage, låg på rygg.. fötterna på bordet.. Allt. Och allt var oskönt. men vi läste (nästan) hela tiden, coolt va? (; Yes.. sen ut på rast. Chillade på bänken.. alla utom 3 i 6an var med på fotboll, jag, Linn och Richard.. ;) Sen in på lektion. No. Gick bra, instuderingsfrågorna gick bra. :) hann alla. Jag var rätt snabb. sen fick jag räkna MA. Gick bra.. Sen fick vi ett litet " prov " på cm, dm och mm.. Hon vill se vad vi kan, ny MA lärare. jag skippade spelningen för jag e så jävla fyrkyld och det viktiga "provet".
Gick bra iallafall på allt. Inga detaljer satta. Vi gick och åt nån äcklig fisksoppa. Tog hårdmacka och morötter, haha. Sen efter det var det 30min rast igen.. Alla utom Linn var med i fotboll.. Tog bollen från bamse-Emil en gång.. shit ;) Eller snarare SPARADE TID åt vårt lag, haha ;) sen in på lektion. hade Musik. Snacka om vårt "uppträdande" ni vet :) sjöng lite på det. Älskar att sjunga.. I don´t know why.. ?! Inte direkt fiiiiint så..! Efter det böt vi om. På tjejernas omklädningsrum var det låst.. fick ta damernas..Ja.. Böt om och gick på gympa. Stretchade mycket. Har ju sträckt mig. Ville inte göra det värre. Sprang på 11.03 bästa tiden, 60 min. sen stafett.. då vann vårt lag. ofc ;) Sen slutade vi. Fick duscha.. ja. Åkte hem.. ;) MIN dag. Älskar fotbollen.. står mest, men fett skön känsla, nu när jag och Fanny började va me, börjar fler och fler tjejer som ni märker :)
 

Är hästtjej och ska bli fotbolls- tjej ;) eller inte ;)

Call me maybe <3

Pärla...<3

film

Finaste Pärla. Videos är i mitten ungefär och på slutet :) kolla hela, fast rätt många bilder :D

Hey


hello! Hemma nu, har vart hemma ett tag. Övar på spotify på " gå och fiska " för ska sjunga med klassen på morgonsamling.. Jag och Linn har mickar, samt " kören ".. lite nervös! :) Har idrottsdag snart, tisdagen nästnästa vecka :) tror det blir 3 killar och tre tjejer med i stafetten.. Av killarna blir de nog Erik, Togge och Emil eller Oliver typ.. Kanske Richard. Sen blir det typ Karolin och Madde + Fanny av tjejerna. ;) Sträckt mitt högra ben.. bajs <3
 
Imorrn frösan.. och ridning :) Hoppas på ponny igen, men de e ju dressyr så storhäst funkar oxå :) älskar iallafall att hoppa ponnysar ;) Har bestämt mig för det, haha normal jag e.. (inte) Håller på att ladda upp en video oxå, yes.. på Pärla, hon har fått vart min fina lilla modell i 3 dar, filmer och bilder ä med, ni kommer få veta och se hur vi två passar ihop och hur vi faktiskt "leker" :D
 

Tja ❤

Hej, ska sova nu. Ska inte på pajazzo imorrn heller. Jag är rätt förkyld och kan Inte spela. Missade MA idag så imorrn ska jag jobba gärnet!!! Så måste skippa privatlektion då oxå :( skit!!! ❤ 💔 hejdå


Instagram

uppdaterar imorrn under rasten på insta, typ nån ;) tror nog någon kan fota när jag spelar, får ni se Julia style - fotboll. Låter SUPER, håll med om det (;  Har typ inget att skriva om... Ni skulle bara känna känslan jag fick i torsdags på tarzan.. aldrig känt så förr, DEN FLYGANDE KÄNSLAN.. FINASTE ponnyn! Sötaste, finaste, hoppar dock inte så fint, det har Eve stort bevis på (haha) men känslan asså.... känslan jag fick på han den dagen.. Amazing.. :o Helt fucking Amazing, så rytmiskt! :) inte första språnget (haha) , men de två återstående.. SHIT va amaazing. POWER i de sprången, och så glad :D och när vi galopperade (ibland) så bara sprang han, behövde bara smacka lite dåodå, och en gång fick jag sakta ner han, då börja han "sticka" i hörnet och bah sprang.. haha goli. har ej skrivit detta förr .. orka inte skriva nåt noggrant hos Lia, och sen glömde jag det !
 

Best friends forever ! BFF <3

den vite fine springaren.. grym <3 (eve för göra ögonblicksbild på hans bakben, du vet va jag menar Eve) ;) Kommer film när vi hoppar oxå ;)
 

Hey

hejj :D jag ska idag inte göra nåt. Lyssnar musik.. yeaah ;) Call me maybe och starships diggas HÖGT alltså.. Nicki Minaj i mitt härta ;) <3 fett weird. Med på fotbollen idag.. shit va grymt ;) ska nog bli fotbollstjej, sure, jag står ju mest på plan, men två gånger sista rasten på 5-10 min tog jag den två gånger, rädda målet ;) sprang mot två killar men sprang snabbare än dem, och sparkade fram bollen, tror vi gjorde ett mål då ;) asså att jag typ passa nån? :D haha kuuul inlägg. men imorrn tror jag oxå att jag e me, grymt ju :D
 
Ridning och fotboll, det kan fan killarna inte säga ett skit om , haha . fet fett :D
 
fuck you.. diggas oxå i mina öron :D GRYYYM låt ;) fick inte sjunga den på avslutningen förr? :( haha konstigt va ? :D

"
jag snubbla pladask på marken o bah dog "
 

svar

Tack Julia, Vi har ingen anonns på han eftersom vi vill att han kommer till ett bra hem, och det fanns tydligen många på blocket som ''matar dem '' tiLL ROMAR ;o så han åker inte ut på annons, så vi kommer mest fråga runt och så:) TACK BÄSTA DU FÖR DU SPRED DETTA !!! <3! DU ÄR GULD. <3 //Wilma
 
okej :) det ska nog stå ormar ist för romar ;) Kul iallafall att du frågade mig, och tyckte Morris var välomhändertagen :D kram!
 


Jag o Tarzan


jag o eve :)
Jag o Tarz <3 :) :D

Ozzy till salu

Wilma Lundström, min nära vän, har en kanin som ska säljas pga. att tiden inte räcker till. Hon säljer honom, hans stora utebur och hopphinder. han och buren kostar 400, och 100 till med alla hinder. En 500 och man har EN GRYMT FIN KANIN. Vilken möjlighet.. ;) seriöst. Sen har man allt man behöver, förutom mat och sådant fix då. :) kontakta mig och jag kontaktar henne. Och hon hon vill att han ska vara ute och gå ofta.
 
" VIKTIGT! Någon vill inte köpa en kompis kanin med hinder o STOR ute bur o han för 400? :)) Hon villl inte att han kommer till ngn som inte hoppar honom / är ute med han ganska ofta! Ingen som kan tänka sig köpa lilla Ozzy Boi? :) På bilden är kaninen, en fin kanin :) som sagt, gamla ägarn ville att jag skulle ta han, men jag har ju en hane redan :( Någon intresserad? Hon vill helst veta att han mår bra ju :) Han är en snäll hane, som är en jättefin hoppkanin. :) har inte fått annons än men den kommer så fort jag vet :) Kramis, köp denna kanin, och vill du ha ett billigare pris, säg till för det kan jag fråga henne om då :) men helt grymt fin kanin, värd att köpa <3 "
 

Fina Ozzy <3

Halloj

Hej :) har tråk.. ska baka idag. Åkte med mamma hem, pga att taxin inte hade platser i bilen. helt fett wierd men så var det . Fett tråk har jag iallafall ;) Läs skvallerbloggens.se och så får du läsning därifrån ist för från mig! Glömde skriva att det var från Wilmas blogg det kom. För att komma dit trycker du HÄÄÄÄÄÄÄR.
 
visst är det fint ;)

skvaller

skvallerbloggens.se har faktiskt grymma skvaller - grejer om många bloggerskor och jockiboi och kissie och paow och kenza och .. allt. En bra blogg, även lite taskigt skvaller, men gud, kolla på kissies förändringar! Hon photoshopar så hon ser smal ut, så hon ser mulligare ut i ansiktet och mer hår, och finare hy... hemskt! Faktiskt värt att läsa, man fassnar fort vid datorn.. ;) <3
 

bilden till höger är oredigerad, den till vänster är redigerad på kissie.

day

har inte gjort ett SKIT idag. Inga läxor, bara takar.. det kretsar i huvudet, om hur sämst jag tycker det är med skolan just nu.. Jag mår inte bra. Förkyld som F*N, men måste ju gå i skolan! Har tänkt lite på det.. med betyg och vad jag vill lyckats med.. vill bara falla ihop, gråta.. mår sämre än sämst. Blir äldre.. det händer mycket.. har inte haft blogglust. hejdå .. skolan imorrn :(

liitet tips..


ett litet tips från en grym vän och hon sa att jag skulle lägga ut många bilder, på de bilder jag knäppt som jag tyckte vart bäst. jag har inte tagit så många fina, så jag kommer lägga ut alla jag gillar, vilka jag tycker är fina osv :)
Fiiiina Jiggan! <3333

Gillar skärpan :)
min grymt fina <3


Bokstavligt ÄLSKAAAAR denna bilden, min finaste...

Fiiiina Assi <3

MIN finaste <3

Min finaste :D
 

<3333333

lever mig lätt in i bilden..<3

denna känner ni säkert igen ;)
 
 
 
 

hej

JAG HAR BRIST. Därför blir detta lite som utav en skvaller-blogg oxå, ifall de inte FINNS ideér över huvud taget. Inte lika mycket bloggning längre.. Imorrn ska jag träna Morris igen. Kollar på ett häftigt program.. Hejdå <3
 
Fina Mira. :)

Hallojj

Hemma nu, plockat svamp och vart i skogen. Saknar redan Lia och bellan och såklart Laredo. :) Och kappi. Har haft superkul :D Nu ska vi äta festmat, sill och potatis!! Riktigt lyx enligt mig, men enligt typ ALLA ANDRA UNGDOMAR är det usch och blä och fy. Längtar till nästa helg.. ska kolla på hawaii five- 0 idag :D kanske e nåt annat kul oxå.. vi ses och hörs, puss ;) Följ mig på insta och dayviews, Uppdaterar MYCKET som attan på insta :D
Haha gillar bilden :)
 

Nu ska jag typ hem..

Nu ska jag typ hem, tyvärr.. Har haft superkul! :) Och vill komma tbx (: haha om jag inte vart för besvärlig? :D Haha, hejdå , nu drar jag..
 
Söta Larren.. med en surig ponny, kallad Bellan .. ;)

Halloj

Hej, nu har vi släppt ut hästarna och gett dem mat.. De var nog glada att få komma ut haha ;) Har ätit frukost oxå :) Var typ det.. hejdå :D
 
Haha lipsillen Bellan :D Gullig!

Ridpasset på Bellan

Skrittade fram, sedan jobba jag honom, eller försökte haha :D han var piggare idag, tror de var för han stått? haha. Sen galoppera lite, haha vart lite korsgalopp och sen bröt han av .. ;) sen ville han inte mer, vi red 8:or och böt sittben och gick förövrigt super, till vi kom till galoppen igen.. Till sist fick Lia sitta upp och galoppera honom, han var osäker med mig och jag visste inte hur jag skulle beté mig. Så det vart som det vart. Travade av och skrittade av. Vart nöjd. Nu ska vi lägga oss.
 
haha, i vintras på gungan ;) fiunt!
 

svar

hehe ni skrittade ju typ en halvtimme för länge :) //cicci
 
Japp, vi väntade på Clara och Wilma som ALDRIG kom tillbaks haha, men gick till sist in iaf :)

Ridpasset igår! <3

Hejsan :D Hemma hos Lia nu efter skolan. :) Tänkte ta lite bilder på Bellan med mobilen sen, kommer nog upp på dayviews och insta :D Ridpasset nu:
 
Först skrittade vi fram. Tarzan var ju helt SEG haha. Sen i traven lacka han ur lite. Eller nja.. men ibland stannade han och tänkte inte gå, och skulle kissa och bajsa.. haha båda på MIN lektion. Sen lite galopp. Då lacka han ur REÄLT och det var bara att ponnysparka och använda spöt. Sen fick jag lite iallafall, efter mycket om och men. 

(detta var för ca 1 år sedan, på Lias ponny.)
Efter det fick vi travhoppa lite, tarzan bara klev över = TRÅKIGT. Haha nej skämta, var lite sits grejer man kunde träna och så, HAHA :D sen hoppade vi över det, och ett hinder till, som var kanske.. 50-60? 

Laredo, hästen Lia ska rida idag :) Weij //Lia <33
 

Delvir, ponnyn jag ska rida idag <3 :P
 
Sen trava vi av och skrittade av. Sen skrittade jag en stund ensam med Matilda i paddocken, sen kom Eve och vi vart lite fotade. Det var allt, c ya :D 
 

Idag ska jag rida Bellan, och hans ser ni ovan ;) Lia rider Plarren! :D KRAMIS 

Detta är Laredo alltså, Lia ska rida han ikv :)

Tja

Ska in på MA om 5 min, sen efter skolan ska jag hem till Lia och rida hennes fina ponny! :) c ya, bloggar om ridpasset där om jag kan, hade iaf Tarzan :D hejdå :)))


dagen och svar

Dagarna framöver och lite svar.
Till Lia : Men det finns egentligen inget som säger att den faktiskt hjälper? Men inte säkert om jag inte ska ta den :)
 
Imorrn blir det FRÖSAN<3 och sen blir det stallet, hoppning :) hoppas på nån ponny typ :) liiiten ponny vill jag ha, nu när jag inte får rida t.ex. petter längre pga. min längd och vikt, så då när jag KUNDE för ett år sedan, ville jag ha storhäst. Nu vill jag ha poni.. ;) en liten ponny, typ petter :D haha, jag e inte så smart ja.. ;) kram på er!!!!!!!!!!!!
 
 

Ridning imorrn! <3

Ridning imorrn, weij. Hoppning ;) fast står ju inte så på schemat.. Spanska och hk oxå, plus MA/NO inriktning. :) har övat på gloserna till spanskan.. typ ;)
 
Me IIamo Julia, jag heter julia , typ.
Como te IIamas? Vad heter du? typ.
y to , och du? typ.. ;)
estocolmo, stockholm , typ.
sen e de nåt jag glömmer hela tiden.. bais.
Sen e d : vivo en , vilket betyder " jag bor " typ :)
 
haha

" hur lågt får man egentligen gå? "

Hur lågt får man egentligen gå? Någon som har ett svar på det? Kände mig en aaaaning dissad av alla utom EN idag.
 
Efter idrotten berättar jag att jag inte ska ta en viss spruta mot cancer, och jag vart typ fetdissad för det? Alla lämnade rummet även fast jag inte var klar, jag var ju typ nästan klar men de kunde väl väntat 5 sekunder? Den enda som faktiskt vände sig om och kolla om jag var bakom var Lia! Och det känns otroligt moget att iallafall ha EN ÄKTA VÄN på våran skola. Jag skulle kunna byta nu.. hatar att det inte faller någon skärsild i min smak, förutom Lia dårå. Men i östhammar ÄR ALLA MINA ÄKTA VÄNNER och t.ex. Wilma är i gimo eller vart hon nu bor? Och det är lixom.. hur lågt får man gå? hur långt KAN man gå? och varför det vart såhär. Bara för att jag inte skulle ta en spruta, jo, mot cancer - visst det är viktigt. Men har ingen ens kollat en sak?
 
SPRUTAN ÄR KNAPPT TESTAD. Den är knappt testad ALLS och det är inte jättemånga som fått det utan? Jag menar, detta är NYTT och de som inte tog det? Det måste var testat, egentligen slösar det bara tid och krafter. Men detta som hände var FET FEGT och ångrar inte att jag skrev detta. Tack Lia <3

Wilma är med...

Wilma! ;) (http://wilmagademans.blogg.se)
Lätt!
 
Fett kul :D då kör vi på det. Jag vet ju att ingen av er kommer ta "min hotmail" så vi kan skaffa den på min hotmail. :) kraaamis, vi syns imorrn wilma :)

Kaninblogg

Tänkte att vi kunde fixa en kaninblogg, mina kompisar som har kaniner! Eve, jag, kanske Wilma ? :) jag vet inte. Men nån får välja sin hotmail eller skapa en ny och fixa en blogg på den? vad sägs? :)
 

day

Tisdag idag, weij! Börjar närma sig torsdag! :D
 
Som sagt tisdag. Dagen har haft två bra lektioner och två dåliga.. de två bra var idrott, sen var det slöjd. Sen de dåliga.. var MA och bild. Fast bilden e ok ;) Lektionerna var iallafall SÄMST haha, rasterna var awsome :D lekte med killarna och bråkade om platser på bänken som vanligt, knäppte kort osv :) haft internet oxå, weeeeeij :) vet inte varför, hade inget internet på!!! Iallafall, då kollade jag fb och insta på rasterna oxå :) kramis! Morris går idag om det slutar regna.. kanske gjort det... aja, vet inte! c ya! (:

Piss förkyld

piss förkyld jao^^. Inget vidare, i promise ya! Låter som nån annan när jag snackar.. hah x) blivit värre nu oxå. :( Känner för att fixa bloggar. Jag kan göra lite random bloggar och så får man dem typ? haha :) eller så gör jag designer, lägger ut allt och sen.. jao, kör på de? :) lägger ut bilder mm! eller headerar... jaja, kör på de ikv, nu e de typ mat..
 
Löshoppa föressten Morris idag igen, ska kanske köra lite svåra kombinationer ikv oxå :) fast de e ju lågt då :D

Följ mig

Insta: @fottojullea
Dayviews: @perlajulia00
blogg: juliiiiiiiiiiia.blogg.se ;)
 
Behöver lite ideér nu. Lite awsome power på bloggen. NÅT NI VILL LÄSA. Kanske min känsla när jag rider? Varför inte? det kör vi på, och det blir nog liiite awsome iallafall......... ;) ska knäppa kort på alla hästar nästa vecka oxå, och fota nybörjarna lite kanske :) nån som kan hänga med och fota när vi rider sen? :D c ya :) 

Igår <3

Igår hoppade vi ju Morris, och nu har Eve gjort en film om det :D
 
 
I slutet är det löshoppning som ni ser :)

Morris idag

Jag tänkte fortsätta lite med löshoppningen fast lågt idag, och se hur han funkar. Släpper han inte om han inte känns "koncentrerad", ni skulle sett igår sista gången! Han ville bara ÄÄÄTAA, och hungrig kunde han inte va... jaja, wierd. Hemma från skolan och dan har gått sakta.se :( tråkigt som attan, yes. Kommer ett inlägg på fottojullea nu, om varför jag valde att lägga ner. Kände att det behövdes. Fottojullea.blogg.se (:

SVAR

Alva  Om: American pie - the wedding
 
Hej! Grymt fin blogg du har :D Om du vill så kan du gärna kolla in min blogg så blir jag jätteglad :)  Kommentera gärna ;) ! Allt bra annars ? ♥
 
Hejsan! Tack så mycket :) Jag ska definitivt kolla din blogg :D Japp, allt bra ♥ Själv? :)
Lite kul att jag får kommentarer av okända, och att de skriver på detta sättet :D det är kul! :)

Morris 3 pass idag! :)

Tänkte berätta om Morris tre pass. Vi börja varje gång med småhinder, sen hoppa vi höjdrekord och löshoppa han :D inget märkvärdigt.. ;) Haha, har inget att skriva. Gonatt, orkar inte blogga innan imorrn.. herrå!

Tjao

Tjao, nu ska vi typ inte göra så mycket.. vi har hoppat Morris löshoppning. Eve klipper ihop en film hemma hos henne.
 
Vi ska typ ta upp näten oxå snart, haha. Hon käkar typ middag hos oss :) diggar lite musik nu haha :D
 
Morris mår toppen, lite trött efter vi hoppade. Kanske löshoppar han lite smått senare igen! :D
 
Vi kanske ska spela en sak nu, har inte berättat för Eve än, har skapat ny family på SIMS 3 och behöver hjälp.. ;) haha lite flumma båda två, haha ;)
 
" Girls wanna have fun.. " ;)

Eve

Nu har Eve kommit, ska stanna LÄÄNGE hoppas ja ;) vi får se. Nu ska vi göra en film på Morris... looove him<3

American pie - the wedding

Ska sova nu, gonatt. Har nyss kollat på American pie och den är den bästa filmserien man kan se... aaah, dör vad jag älskar den :D haha, lite random vad jag överdriver nu haha :) Men ska sova nu iallafall, c ya :D
 

Vill hitta på något.. annars somnar jag :o

Jag somnar snart om jag inte får hitta på något, och det känns inte så lovande :( Astrött och det borde jag inte va.. ser fram emot veckan! :) har gjort läxor idag, fast har 2 prov att plugga på :) kramis iallafall!
 
söööta kossor :D

Digga kalven bakom! :')

Sööta eller hur? :)

Man ser klart och tydligt vem han är... sötnowsen min! Han är den som attakeras vid 5 dagars ålder :)
 
 
 
 

" bäst i test "

Min fiiiiiiiina ♥
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Morris grejer


1. Morris mat, müsli och pellets.
2. Hans vatten.
3. Hans Sovlåda och bajslåda.
4. hans gnagpinnar.
5. hans hö.
 
Sen har han saltsten och lite andra grejor oxå :D
 
 
 
 
 

Morris status :D

Morris status för tillfället, det med stressen och smörblomman! Han verkar bara må bra, han äter som han ska nu och äter massor utav hö. Han är aldrig nervös längre, vi har nästan kommit närmre varann nu, en vecka sen det hände. Då tycker man att det borde visa sig om han hade infektion eller vad det var nu, han mår ju allmänt bra just nu :) Så tror att allt är på våran sida, för han är en riktig kämpe.. Min lille kni <3
 
"You are my everything, and we only live once. Know both you and I, and we'll be together for life. Though it might some day sit someone new in your cage, but will not be able to replace you, MY first rabbit .. "

No one will take your special place in my heart.
 
 
 
 
♥ All this Time.. ♥

Dagen.. helt piss ;)

Dagen är ju helt piss, har "nyss" gått upp, gjorde bullar har jag gjort oxå :) har oxå gjort lite spanska och engelska - läxa :D känner mig duktig :) Morris skulle behöva gå idag, men det ÖSER ju ner så vet inte.. blir det uppehåll drar vi nog ut på en liten tur :) Så han bara får skutta lite :) annars får vi gosa i soffan och bara mysa.. vet inte vad det blir! (: som sagt, det FÅR bli uppehåll ;) Jag själv vet inte vad jag ska hitta på.. sjukt förkyld.. blitt det nu! Aja, ska försöka hitta Pärla oxå, typ försvunnen haha? c ya ;)

RSS 2.0