Godnatt

Godnatt! :) Ska lägga mig nu, ska ju ändå upp rätt tidigt imorrn :) rätt.. kl 07.40 tror jag ungefär. Ska till Aramiz med Eve..... får se vad vi gör. 
 
godnatt, vi hörs later on - love yaaaa
 

Middag hos farmor - pizza

Idag åt vi pizza hos farmor, och det var bra gott! Eve och jag har bestämt "träff" haha klockan 09.30 hemma hos henne. Sen ska vi till Aramiz och hämta grejer samt kanske borsta på honom. Får se vad som händer, heheh :)
 
Sen åker vi upp till gimo med bussen för att tävla - i rykttävling ;)
 
hörs later on, love ya all (or not) ;)

helloo

hej på er! de sista timmarna nu, gick SÅ fort. Nyss var ju klockan 13? :0 
 

UUUU

lyssnar på " don't you worry child ". Riktigt bra faktiskt. Och "gangnam style". :) hehe, sen lite olika andra, hahah ;) 
 
När mamma kommer hem ska jag ladda över bilder på USB'n så Eve kan få sina bilder. Ska försöka komma ihåg.... måste. Om de går. .. ;) 
 
Så jäkla söt.... <3

Planeringen inför onsdag och torsdag - here it comes

Mamma ska till optikern. Jag åker med upp till Östhammar, hoppar av hos Eve. Vi ska kanske upp och hämta grejer inför dagen till Aramiz, om hon inte gör det idag? Aja, vi ska kanske dit i vilket fall. Sen vet jag inte vad vi gör... vi tar väl bussen så vi är där en halvtimme - timme innan tävlingen startar. Planerar det sista... byter om, packar upp och så. :) Sen chillar vi väl där... hinner kanske blogga? fota? nåt sånt. Kanske kan ta med nya kameran om jag får låsa in den i Eves skåp där sen. Annars blir det vanliga mobilen...... tråkigt. Rykttävlingen börjar väl, lite kul att träffa Wilma då haha :) Hon ska vara domare. Har hård konkurans, men vi har den snyggaste hästen - tycker jag. Min ridlägerhäst ju, och det är ju bara grymt :) Quinta är så söt! <3 Vi får se vem som vinner... ja så. Sen vet jag inte... skjuts hem eller buss hem? Sover över hos Eve. På kvällen hänger vi väl mest med kaninerna, vid datorn och så. Sen nästa morgon går vi upp rätt tidigt (har fått nåt så vi går upp jättetidigt båda två :o ) Sen åker vi väl vid lunch eller nåt sånt till stallet. Typ 10.45 bussen eller nåt dit. Vi vill ju ha våra gamla stalldagar, heheh ;) kul. Sen hänger vi där.... fixxar. Har skojj, sen rider vi 17.30. Linda sa att vi skulle få önska vad vi ville ha, så Wilma sa barbackaridning, och Eve hoppning. Så det vart typ barbackahoppning, hahah :) jag satt tyst och tänkte... heheh ;) Sen åker vi kanske hem efter ett tag, Eves mamma hämtar då och ska filma ridpasset. Ska bli kul det oxå! Sen åker jag hem till mig och sen på fredagen händer det saker... typ så blir det. :) 

två bilder på Madonna - de ända hästbilderna som finns  i "galleriet" till insta. :)

Om en timme kommer det

Om en timme kommer inlägget, det jag skrev för 1 timme sedan. Ändå känns det som en evighet..... jao. 
 
Vill fota något... fast storm ute. Har en ide jag... får se ;) 
SEE YOU LATER
 


Hej på er alla, en trevlig dag detta :)

Ja, detta blir en trevlig dag! :) Kommer ett tidinställt inlägg senare om morgondagen och sånt, jag lovar att skriva ihop nåt trevligt och vad Eve och jag EGENTLIGEN kommer göra dessa två dagar. :) Sen får vi se vad som händer ;) 
 
Håll ögonen öppna efter tidinställt... busigt ;)
 


Godmorgon

Godmorgon ! Jag vaknade väldigt tidigt idag :) kram


Godnatt kanske?

Jo, borstade tänderna... syrran skulle stängt av datorn - sa hon - och så skulle jag lägga mig. Sen såg jag att hon tryckt på "vila" knappen bara på datorn, och då hamnade jag här. Har kollat på .. ja. En vinnare drogs, tyvärr var det inte jag (som vanligt, har ALDRIG vunnit nåt) ja, mm. :) jag ska bannimej delta i hur många tävlingar som helst nu, då jag MÅSTE vinna något nångång. Håller tummarna för att fler släktingar som bor nån timmes bilväg härifrån kommer flytta till östhammar, de hoppas jag grymt mycket på :) kommer kunna hänga mer med kompisar, typ Eve mm, om de är "barnvakt" typ till viktoria. Då kan jag alltid hänga med, för jag vill inte va ensam hemma... eller utav en annan anledning, hihhih... *host*, och så lämnar vi det ämnet :D
 
Lite random bilder. Aja, godnatt iaf! :) 
 
liten lustig sak: lördag,vila - söndag, eve - måndag,eve - tisdag, vila - onsdag, eve - torsdag, eve - fredag, disco!
 

Så har 1 vilodag mellan att Eve och jag är nu imorrn. Sen är vi igen... ;) samla nya krafter, men nu inför massa häst :D
 
natti boys and girls, love ya all - I say it again, and again, and again... love ya all
 
 

Hej hallååååj

hej på er! :) Eve har åkt hem - vilket är tråkigt. Men ändå rätt skönt, för vi har skojjat och vart helt galna all day long. And night ofc ;) 
 
Jag längtar som sagt till ons, tors och fredag. :D Har inte riktigt samma blogglust som innan, så får se vad det blir av det hela. :) fått musik av Eve, och sånt. ;) vart nöjd, har testat gjort lite olika varianter som visning utav mina bilder av nya kameran. Och det känns helt okej faktiskt, den äger fett mycket på närbilder kan jag lova. :) 

Ja, lite smakprov när det gäller det. Aaah, typiskt asså.. velat visa Eve räven, så fort hon lämnar gårn så springer man nästan på han när man ska fixxa hö till kanin.. Så onödig liten sööt räv. hade gammal köttfärssås i kylen, hans mål idag haha ;) varför kasta det lixom? han gillade det mer än min brorsa iaf ;)
Sexig va? bjudeeerrr... Eve och jag satt och skratta åt den i flera minuter :) lika knasiga båda två... <3
 

Hej

Hejj! Eve är fortfarande kvar... Har lite kul. Sorry för allt flum som hände igår, vi drack faktiskt bara läsk! ;) Så sorry about that. 
 
Snart är det faktiskt onsdag, i övermorrn. Idag SKA ni få outfit, men så länge Eve är här så gör jag inte det jag planerat ;) Så måndagens grejer skippar vi! :) 
 
vad gör ni då? själv bloggar jag ju för er ... inte så mycket mer gör jag. Just chilling ;) 
 
 

Hej hallå

Hej på er! :) nu har Eve kommit för lääänge sedan och vi har skojj :) Vi ska försöka gå upp rätt tidigt imorgon för att fota och lite sånt. kanske träna Morris, vet  inte. Har inget bra "underlag". Möjligtvis kan jag fixa som en "paddock" där man kan hoppa, då det är sant där. :) Får se!! :D 
 
Vi hörs, c ya! <3 :)
 

inte min sort´s bloggning!

Jajaja... deepshit all day long. Men nej ändå. Ni kanske läser Nellieberntsson.se? Självklart, det gör alla, inklusive jag. Nästan alla iallafall. Och det är klart - hon har ju mer läsare än Kissie just nu. Hon har däremot inte uppdaterat så mycket.... Hon skriver deepshit mest hela tiden (även om hon skrev ett nyss och skrev att hon inte gjorde deepshit´s hela tiden, "så funkar inte en blogg") och det tycker inte jag är särsilt intressant. Jag läser oftast, suckar och gäspar och går därifrån? Lixom inte ett dugg kul :) Visst, folk BER om det. Men skriv inte så lååånga texter. Ta mer bilder MED text. Det stör jag mig oxå på , att hon har en rubrik, en bild men ingen "text"??? Aja, nogsnackat om NellieB, hon har sin blogg - jag min.
 
Syftet för mig i denna blogg just nu, är väl att jag ofta skriver korta inlägg, och har en bild med. Visst, jag har inte direkt nåra nya bilder, men de tycker JAG duger. Do you get it? "Den" har nya bilder hela tiden, men ingen text? jag själv anser att man SKA HA TEXT, till det hela. :)  Jag själv - och kanske många andra - tycker att vissa har för lite texter till sina bilder. ;) fattar ni?
 

BILD OCH TEXT, HERE WE GOOOOO <3 (grattis till Wilma som kom på 2:a plats i KM dressyr)
 
//JULIA
 

Halloj

Nu har jag städat rummet färdigt, äntligen! Haha skoja, tog 10min MAX. Det var bara massa, jag och menar MASSA tvätt på golvet. :) Och det kändes skönt, haha, att det inte var SÅ MYCKET SOM DET SÅG UT. Heheheh ;) Rent rum nu iaf, så inte Eve får damm-sjukan sen... hon ska snart vara på väg hit tror jag :) Bra de :P
 
Flyttade upp datorn på ett bord igen, har haft den på golvet i ÅRATAL känns det som, haha :) Aja, nu får jag kanske inte lika ont i ryggen? ;) 
 
//JULIA :D

Me myself and I

Ska ut och fota. Sen städa rummet, Eve kommer ju. Ser ut som ett ormbo här... värre. Hörs ! <3
 

Denhär dagen blir bättre, det är en sak som är säkert iallafall!

Denhär dagen blir betydligt bättre än igår! Eve kommer hit och sover över!! :) Det blir skoj, och Morris får hälsa på henne igen. Vi kommer kanske fota varann, för syrran (som skulle "jobbat") åkte och badade med Fannie, en kompis! Så det sprack. Så vi får se vad vi gör av det hela. :)
 
ja... vad gör ni idag? Förutom Wilma som ska tävla och köpa hund idag, vet jag inget!! :) Förutom Eve då oxå, som ska till stallet nu på förmiddagen och på eftermiddagen ska hon till mig <3 :D
 

GODNATT, vill jag bara säga.............

Godnatt, vill jag bara säga! Jag ska lägga mig nu, och såg inte att klockan var kvart i tolv :) GLAD nyhet, för då kan jag sova länge imorrn ;) och dagarna går fortare än idag, och det behövs!! Tänkte fota lite outfit´s ute, med en väska jag hittade hängde på min dörr! Jättesnygg faktiskt, dödar för den :) nej, skämta. Men tror jag fotas med den på då :) Och kanske nå snygga skor? Höst Outfit? Skickar syrran på kameran, hehe ;)
 

man förändras

Vet ni vad jag tänkt på? Att man förändras i sitt " skrivsätt " när man har en blogg. Eller om man chattar eller nåt överhuvudtaget. JA, man gör det. promise. Kan ju berätta VARFÖR jag vet detta, orsaken osv? :)
 
Jag började skriva vgd, hej, utan " , " alltså utan kommatecken. Jag hade inte punkt, inte nåt avslut. Jag bara skrev.... innan bloggandet. Ärligt, jag är glad att jag inte gjorde det här. Denna bloggen är ju en ny, ny och fräsch blogg. Där mitt " mogna " jag är. Var faktiskt pinsamt att ha kvar " fottojullea " för all gammal skit låg kvar. 
 
Jag skrev mer och mer med kommatecken, punkter mm. Jag skrev rättare, började stava annorlunda. Jag såg en bloggare som skrev " oxå " istället för " också ", och det var asballt, tyckte jag. Så jag började, glömde ibland... sen satt det fast. Det var lixom fast. Jag kan ibland skriva fel i skolan och skriva " oxå " istället för också. Men kommer oftast på mig själv med det, som tur är! Jag skriver också "tbx" istället för "tillbaks". Fattar ni? hoppas det. Haha ;) 
 

Fattar ni vad jag menaar? Jag skriver lite mer moget (oftast, haha) nu!! :) Och det är väl positivt ? :D
 

AAAH gud...

GUD, seriöst? Jag ska verkligen hålla tummarna för dig, Wilma :) <3 
 
Imorrn ska Wilma tävla Hottie i klubbmästerskap - dressyr. Ska prata med mamma om klubbmästerskap hoppning sen... veckan är ändå hästar fullt ut. :) 
 
ÅÅÅH vad jag är trött. Fattar inte. Vill inte vara trött, för jag vill lixom soooova länge imorrn.. Aja, tröttare igår iaf :) ska fixxxxa ännu fler bilder på insta.. hörs maaah loverssssh
 

Ont i ryggen......

 Har ont i ryggen. Får inte sitta så mycket vid datorn.. Aja. Ska äta lite mat. Lax tror jag det blir. ja. Gör inte så mycket... Har blogglust :) det är väl positivt för er, eller? Ja, idag har jag faktiskt uppdaterat RÄTT bra tycker jag. Vad säger ni om det? Jag kan alltid göra bättre, men tänker göra minst 10 inlägg idag. Och helst imorrn oxå. Mycket bilder, ska det va.. just love ya.
 

Puss på er

Hej! Jag sitter och bloggar på iPaden. Sitter och myser vid kaminen, vid elden - vid värmen. Jag bara myyyser. livet leker.... Längtar till veckan, så som jag nämnt all day. Outfit kommer imorrn... Och hela veckan tror jag. Sover över hos best friend på onsdag.. You know. Sitter och tänker.. Skriver. Tänker.. Skriver. Är trött. Lättnad, nu när jag inte har läxor och annat skit, blir jag uttråkad. Skulle kunna sätta mig och räkna ut hela Matteboken känns det som. Vi hörs, love ya all 
 

Hej

Lite dåliga rubriker... javet. Tiden SPRANG iväg nu på eftermiddagen, braaa, för då blir det natt snart och därmed snart onsdag, heheh ;) knäppis, I know. Och snart torsdag.. och fredag :)
 
Chattar om fredag med friends på fb... <3 och det blir bara bättre.
 

Vi hörs, tycker jag :) kramiiis
 
Fiiiina Assi <3

Hej hallå

Hej på er!! Har haft i lössmedel en sista gång nu. Är faktiskt rätt skönt. :) 
 
Äter viit choklad... mumma ;)
 

Lite konstigt inlägg, haha lol, men har alltid ingenting att göra. Vaknade ur en dröm imose, kl 9... så har vart vaken sedan dess, och är därmed pigg och .... så. Men har inget att göra haha. Så skriver här! ;) 
 
Har en egen blogg, som min dagbok. Den har lösenord... men den heter memoriesforme.blogg.se, heheh ;)
 

Har fotat lite nu, jao :)

Har fotat lite nu, hehe :) Blir fina bilder, när det är snö! Dock är det minimalt med snö, men det får bättra på sig framåt kvällen nu, heheh ;) 
 
vad gör ni då? Jag själv chillar... ska kolla bdb osv. :D hörs mah lover'sssssh
 
Bjuder....

vad gör jag idag?

Ja, det kanske nån frågar sig själv, vad jag gör idag? Jo, jag är hemma, chillar, kanske tar ut morris i nån 5 minuter, nåt sånt. Riktigt kallt nu... vill inte att han ska frysa. Men frisk luft behöver han!! Ska ta in lite grejer från gården... ja. Allt möjligt. :) kanske fota lite. Just CHILLA ;)
 
vad gör jag mer? <3 inget vad jag vet. Ska snacka lite med Eve om onsdagen och torsdagen mm. :)
 love ya all, again 
 

Planeringen håller inte riktigt.... heheh

Var meningen att detta skulle bli ett killer inlägg, men jag orkar inte med det. Planerade igår. Så kan väl skriva vad jag menade med det. Bara det att.... jag ligger lite före... haha. Så killer inlägget samt "pärla historien" kommer på måndag. School-inlägget skulle oxå va där, men jaja... det kom nu. SCHEMAT ÖVER HÖSTLOV´S VECKAN:
 
måndag: Killer-inlägg, " pärla historien "
tisdag: bilder på 3 bra böcker, min outfit och planerings-inlägg för onsdagen mm.
onsdag: mer om dagen, 2 st live bloggning i stallet sen later, eller när jag inte är hemma (kan dock inte få nåra bilder, checka insta ist isåfall, @fottojullea)
torsdag: Gör så gott jag kan då, kanske om gårdagen mm.
fredag: om gårdagens ridpass, om discot och live bloggning ngn gång därifrån.
 
Lör & sön "ledig" från bloggandet, tar det lixom som det kommer. Har inga inlägg jag "måste" göra. :)
 
 
 

School inlägg

Hej på er alla. Detta inlägg kommer handla om skolan för mig, lite kort bara hur jag ligger till.
 
Jag kommer få allt godkänt, tror jag. Förra året hade jag allt godkänt, och skulle jag fortsätta så, så skulle jag få det nu oxå. Men jag har försökt gjort ännu bättre. Ibland kan jag dock inte koncentrera mig på engelskan, jag glömmer alla ord på läxförhör och får sämst betyg kring det. Hon säger då att ingen ska vara rädd för att få dåligt betyg nu, för man kan alltid bättra på det. Och det känns bra. Så ligger jag till för tillfället, och vi hörs. :)
 

Planering

Har tänkt mig lite "ska hinna göra" grejer jag ska skriva här på bloggen. Jag ska senare skriva upp dem, sitta och planera. Har redan bestämt mig för ett school-inlägg, som jag kallar det. Hur jag ligger till. Nåt killer-inlägg kanske. Något, så ni får nå kul och läsa. Många har fullt upp, men jag har faktiskt under detta lov rätt bra tillstånd till dator hela tiden, alltså bloggning. Ska planera nu direkt eller imorgon på morgonen. Ska sätta ett tidinställt... livet rullar på som vanligt. Vi hörs och ses
 
love ya all
Jag.... ut-tjatad biild, javeeeet! :) måste skaffa fler ;)
Sånahär kan jag börja med, om nån vill? :P besök http://speedadponny.bloggplatsen.se ! 
 
 

Har fixat lite

Har fixat om lite här på bloggen, med stiler och liknande :) Vart rätt nöjd! Vad gör jag..? Kollar på x-factor, inspelat. Eller jag gjorde, gick därifrån. Ätit en rad från min vita choklad... den var god faktiskt. Inte så jätteförtjust i vanliga fall, men det spelar ju ingen roll då! Imorrn ska jag sova fett, och sen vara uppe. Vill upp rätt tidigt så jag kan fota morgonen nån dag denna vecka, men det får nog väääänta några dagar. ;)
 
Vad tycker ni om ändringarna? Vart det bra eller dåligt? :)
 

STORM

Har fotat en fin himmel, precis brevid huset :D roosa var den, och direkt när jag går in så stormar det upp!! sen har jag städat lite i huset... Längtart till onsdag ;) och torsdag, såklart. Även om jag säkert kommer ramla av, jag har sämst balans. Men vi får väl köra och se.... och jo jag förtjänar ändåå att vara med i den gruppen iaf, för det handlar inte om balans. Utan om kunskap. Så det så, Eve och Matilda, fatta att de va skämt men där har ni svaret ;) Och Matilda ska inte säga så mycket, haha ;) 
 
SKÄMT, you get it? KRAM PÅ ER ALLA
 
 

Längtar tills om 5 & 6 & 7 dagar

På onsdag är Eve och jag anmälda till rykttävling, och vi har valt Quinta. Fiiiiina tjejen. Hon ville inte det, men jag tvingade henne, heheh :) Sen sover jag över hos henne, och nästa dag åker vi rätt tidigt till stallet, för att hänga för det mesta. :D Sen rider vi ju, och det blir barbackahoppning! Iaf barbacka, vill ha en snäll och rätt liten häst sa jag, chicco... haha ;) hon sa att det ordnar vi. Så förhoppningsvis Chicco då. Sen på fredag blir det disco. 6an ska hålla ett disco för alla på skolan, gött! <3 :P 
 

KRAMIS
 

Torsdagen den 25 oktober, 2012

Gick i skolan... Gick till Willys och handlade mat. Samt lite gott godis. Sen gick Eve och jag till bussen. :)  Vi hann med, som vanligt haha. Men blir så sjukt stressad när jag ska till bussen, det kan Eve intyga... Matilda följde med. När vi kom dit åt vi först. Vi åt där länge, kollade lite på lektionen före - som var barbacka. Sen fick de sluta lite tidigare och "selen" togs på, på Rasmus. Han var jättesöt :) Vi tog på tömmarna, och sen fick Linda visa oss först vad vi skulle göra. Och det gick bra... han var aspigg! Sen gjorde Eve, Wilma och sist jag. Rasmus tog en break när jag körde, han ville inte mer. Så då tog vi in honom. Sen visa hon oss saker, som den riktiga tömkörningsgjorden, och lädertömmarna. För de passade inte på Rasmus. Men det gick bra :D Jag hade kontakten i munnen, det kändes :) Inte i skritten (då gick jag för fort) men i traven. :) Funkade asbraaa! Sen kollade vi på lektionen efter, sen åkte vi hem. Då började det snöa jättemycket. 
 
var en kul teorilektion, för att vara teori ju :)
Bild på Rasmus och mig, tagen från http://evelinafreudenthal.blogg.se :) Hennes dv på @djurfotto00 puss på dig!

Hej Hallo

Rävis har inte hälsat på idag. Chattade med Cicci och hon sa att det blev teori med tömkörning med bambi och rasmus imorrn.... ja. Som linda sa. Aja, orkar inte med skolan just nu. Hoppas jag har koll på allt. Kramiis

pluggat klart

pluggat klart för dagen. Ser fram emot morgondagen, men ändå inte. Idrotten ska bli rätt kul, men kommer nog inte duscha efter om jag inte är pinsvettig, för ska ju duscha efter stallet, och då blir man minst lika svettig. får se om Eve håller med, haha? Ska iallafall springa mycket imorrn, yey! :) Hoppas att jag inte har ont i benen då efter dagens konditionsträning! <3 Kramis på er i vilket fall som helst.
 
Höst på riktigt nu....

mat

ska äta mat nu jao. köttfärssås och spagetti! kram :D
Pluggar...

försov mig

Försov mig lite idag... haha. 5 min innan taxin skulle gå vakna hela min familj! Fail, asså att alla försov sig samma dag. Aja, så kan det bli. Men hann till skolan endå med skjuts av papii! <3 Åkte till östhammar på förmiddagen, pratade om nikotin och tobak och rökning samt snusning. Och visste faktiskt inte att man får kära i lungorna då! :o
 
Morris har haft vinterlooov, haha nej. Men han kommer inte få komma ut när det är så kallt. Han byter ju inte päls. Så det blir när han bytt lite (han byter ju liiite) och gå sen i 5-10 min i vinter i snön, han älskar de :D de märks på han, han blir jättebusig och springer fort och ... typ gräver ner sig och lägger sig i snön, gullet!! <3 :) Aja, han får gå på mattan så länge, haha. han tränas  trix med just nu mest, och kan "puss, truten, tuch, och stegra" såå min duktiga kille kan saker nu :) "puss" är han GRYM på. Kramis! 
 

Rääääv

Har ju bloggat jättemycket om en räv nu! Känslan då han går upp på altan och posar på riktigt lixom... livet blir perfekt. Har prov på fredag, har inte pluggat nåt... engelska prov och So prov då, samt MA läxan ska in. hemkunskapen ska in på torsdag. Har en dag, har inte gjort någon utav dem. stressen ifatt = sant.
 
Får göra imorrn, ALLTING. Ska plugga till ett stort SO prov nu en stund.... hörs mahh lovershhhh

nyttigt och smart

ÄÄÄÄLSKAR godiset jag hade i helgen. Naturgodis, nyttigare än vanligt och dessutom gott :) Tyvärr är det jättedyrt, 145:- /kg!! :( Men köööööööööp till lördag, säger jag bara!!
 
Innehållet, fast bara lite utav det.

Bildbomber från idag! <3

Ja, en bildbomb! :) jättenöjd, alla är från idag! Väntar på Micke = räven nu och längtar :D Kraaam!

hallojj

hej på er! Hemma från skolan, blev ingen ridning, de hörde aldrig av sig, för de glömde säga till sin mamma. Hoppas de kom ihåg idag, heheh :) kramiiis <3

är med


Smakprov

Ja... litet smakprov på kameran! Lite svårt att fokusera bara, men den funkar hyffsat! :)
 
litet smakprov vart det :)
 

AAAH dööör va fin

Glad att jag kan dela med mig här, till er!! Asså känslan när man kan handmata en räv , känslan, då man egentligen skulle kunna klappa den.... den går knappt på ena frambenet, så synd om den :( pappa och vickis och jag tyckte att vi absolut skulle ta med han in, i tvättstugan, men mamma höll inte med... fast pappa skojade ju. Men den frös ju! Fast den fick en stoooor skinka, sen sprang han iväg, och sen kom han tbx, efter att jag blogga om att vi sett honom! Bjuder nog på nån mobil bild sen kanske. Men listig som en räv är han, han stog och stirra på dörren när vi gått in, då vi kollade på han genom ett fönster, aja, han är döpt till Räven Micke, gulligt eller vad?
 
Handmatad, som sagt. (dålig kvaliteé på bilderna men i mörkret blir det så)
tassen längst hitåt är skadad :( puss på dig sötnos <3
Ni ser ju resultatet, sååååå söt <3

skoldisco

Nu är det bestämt. Vi i 6an ska ha ett skol-disco för alla andra på öre´s skola :D grymt!! <3
 
Har matat räven, var jättegullig. Han vågar ju gå fram. Tog lite bilder me kameran, vart ju blixt och sånt, han fick lite paparazzi´s efter sig men han posa så bra!! 
 
Kommer nog upp när jag installerat en sak. Bye ;)

vänta lite nu?

innan ni gör något, skrolla inte ner eller nåt, sätt igång låten.
 
.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
 

I like you, but you do not get it .. You are connected to the school's make-up girl who thinks she is older than she is .. You do not understand which mistakes you make. I love you, do you not? Hope you do it sooner or later ..

Love you / / Julia

 

Fattar inte... gått och blivit kär, nu... igen. Efter att jag fattat vilka idioter de är - men denna är annorlunda :) 

Sorry för alla pissed up inlägg, som detta.... inga kommentarer tack.


Räv

idag när vi skulle till taxin jagade en räv katterna. Ofc vart vi rädda, men vi tror det var en leksugen räv bara. :D Och när vi gått så lockade pappa på den, och då kom den tydligen fram. Så nu fick jag veta att den kommit fram så nära att mamma kunde klappa den, och den naffsade lite på mammas fingrar, guuuulligt!
 
hur söt lixom? :)

grymt!

Hemma från skolan nu. Jätteskönt, menar det. Dagen har väl varken gått fort eller sakta.. haft en redovisning på 20 min, tog nåt sånt och fick D++ i betyg, en kille flamsade så fick inte så högt!! Då kändes det lite dumt, haha. Sen strulade datorn till smart-boarden. Så fick byta, och de mesta funkade som de skulle tills vi märkte att det kommit i helt fel ordning i power-pointen, ett program! Så ... det gick väl sisådär! :-/ 
 
Längtar till imorrn, ska hem till Martin tror jag! :D 
Ska jag dit, ska jag rida denna snygging! ;) cowboy ponni! <3
 
 

Jag...

Godnatt! In i duschen nu, sen sängen! :)

Julia

Jag lever ett lätt liv. Många kompisar och är inte mobbad på något sätt i skolan, accepteras för den jag är. Visst så har jag mått dåligt.. av att ens tänka på att gå till skolan. Men jag har förändrats, tänker annorlunda. Alla har börjat respektera mig, och för den jag är. Och jag bryr mig inte ett skit anymore. det bör alla ha klart för sig, att de som snackar skit är den som suger, den som får ta skiten och inget beröm alls, för går jag till nån som snackar skit om någon så blir det motbjudande att vara med den personen. Och det är flera som jag känt så med, så wannabe 2011? att ljuga om saker, att prata skit och ... sånt. En till sak...... Jag kan med stolthet berätta att jag aldrig vart tillsammans med nån? För ska man vara stolt över att man är ihop, ska man göra saker som om man var kär. Inte gå runt och berätta det - sova över, umgås så ofta man kan och resten kan ni nog själva lista ut - grejer. Diss till de under 12 som vart ihop med någon, min åsikt. Jag tycker att nu kan man handskas med kärleken på rätt sätt, visst - klart att man väljer själv. detta är ju bara min åsikt. Men jag tycker att det bara är omoget att säga att " haha julia, jag är ihop med Anders " men wtf, tror ni jag bryr mig? Nä. Jag kan ju fråga " är du ihop med den?" och det spelar mig ingen roll om den svarar, SÅKLART. Men jag tycker själv att att vara ihop när man är för ung är too much. men man är kanske kär, men håll det i vänskap tills du är mogen. ett råd bara. Är stolt över den jag är, och bryr mig inte om nån säger något konstigt, och kan lita på .. 1 till 100% tror jag. Och jag har inte vart hemma hos den, den har inte vart hos mig. Men när vi umgås - 1 gång i veckan - är det fett amazing. Grymt. Love it! :) <3 Du vet vem du är - och du har aldrig sakt att du är bättre än mig på att rida, att jag hoppar för mycket framåtlutad eller konstigt.. aldrig sakt " du blir mer och mer som dom för varje dag som går" eller nåt sånt.... love you as a friend, Wilma Gademan.. <3 :)
 

Har lite tråk...

Har inte så mycket att skriva om. Och denna helgen har vart mitt liv, orkar inte blogga HELA TIDEN. för livet går emellan, och det är en sann grej som många skriver. men det är sant, och ni får nöja er med det ni får. Vissa bloggar jag läser har inte bloggat ALLS. Så tysta bara, jag uppdaterar rätt bra för att egentligen kunna göra annat som är mycket roligare. Men när jag tänker på de som faktiskt läser - vilka jag inte ens vet vilka det är - läser och inte ser något, min egen besvikelse som uppstår.. bloggen är verkligen bra, så händer inte ett skit? funkar inte så.

HEJSAN

Somnade ju som sagt på soffan igår, men sen kl 06 när jag vaknade la jag mig i sängen, och nu känns det redan bättre ju :)
 
Sitter och nördad " a river flows in you " som jag nämnt förut! :) riktigt bra är den! Har testfotat ute nu, helt grym är den :) Hästspelet är oxå kul, tävlar som bara den på det :) en hästfarm med höns och föl och annat smått och gott, roligt spel faktiskt :) 
 

6 imorse, haha ;) lägger mig nog rätt tidigt imorrn... på tisdag kanske det blir lite ridning, eller imorrn? fast silver har ju skadat sig lite, får se! :) 
 
KRAM

Kul

Nån mer än jag som som somnade i soffan 23-24 igår kväll och vaknade nu 06.09? Jätteskönt, inte ont över allt eller i kroppen.. Eller?


Inköp

Jag har handlat mest idag av alla tre barnen och mamman. En bh, ett hästspel och en skitnice kamera! :) exakt en sån som elin har, reagerar inte direkt, men den funkar jättebra! :D 
 
har duschat, ska snart spela spelet... herrå
 

Tröttiiis

Jag är riktigt trött.. lyssnar på " a river flows in you ". Så fin... ska kolla dv.. @perlajulia00! :) 
 
kollat på gustavsson 3 trappor, stavas så? Ska snart lägga mig... checka fb och insta och kik och allt annat... sånt där via mobilen, som man bara MÅSTE checka. Längtar efter imorrn..... Känns gött. Måste dock upp tidigt.. vet inte vad jag inhandlar mer än en kamera, nån tröja eller nåt? :) Ingen aning, får kolla priset ju, mami kan ju inte betala allt! x) kram
 
A river flows in you <3

Nu har några tröjor kommit upp

Av Lisa Mellerts bloppis har nu några tröjor kommit upp, och vissa är faktiskt riktigt snygga, synd att jag är pank efter imorrn ;) http://www.nattstad.se/lisamellert

Bloppis med Lisa Mellert

Lisa Mellert ska nu ha en blobbis! Hon skrev tidigare idag att hon hade en massa kläder som hon inte kunde ha/använde inte vissa kläder. Hon körde en omröstning och hon fick många ja. det blir en bloppis! :)
 
http://nattstad.se/lisamellert :D

Tjenare :)

Kollar på x-factor. Har tråkigt... för en vecka sen satt jag hos Eve... nog en av de bästa gångerna jag vart med henne :) 
 
Taggar som sagt morgondagen... har bestämt vad jag ska köpa :) och tänkte dela med mig... kommer behöva låna 400 från mamma, och det ingår ett minneskort samt kameraväska! Annars hade jag bara behövt köpt det iallafall! :D Elin har en sån, min kompis. 
 
http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/EOS1100DKITIS/canon-eos-1100d-systemkamera-18-55-is-objektiv - där har ni den :) ska till elgiganten imorrn, och testfotar SÅKLART imorgon massor. Har lite planer på gång, ska väl fota kompisar mm när de rider med den oxå. :) Inte i stallet, då den är dyr och värdefull och vill ju inte att nån ska ta den, menar typ när Eve rider Aramiz eller Lia rider delvir. Hon ska ju börja satsa mer nu, och hoppa 70 banor mera, och kunna tävla det senare :) 
 

har oxå fått veta att Moa, från ridlägret nu har hoppat 1.10 :D
 
 
 
 
Lite högt ljud kanske, men funkar :) GRATTIS MOA <3 :)

TAGGAR LÖRDAG

Taggar morgondagen... bloggar på mami´s och papi´s dator. får nöja mig med den, men älskaaar min. Delar nåra minnen med den, gamlingen. Behandlar min dator som en katt, awsome girl. LOL x) Looove it. 
 
Ska ju till uppsala. Vill gå in på hööks.. får se. Ska in på olika butiker med kameror... köpa. Därför ska jag nog inte in på hööks, kommer inte ha råd ;) Vill bli nöjd med kameran oxå, och sen blir det väl lunch och sådant i uppsala. Kanske går in på nån klädbutik? Aja, nåt sånt :) Kramizz, vi hörs! :D
 

gulligt!

Haha gullig sak jag kom på :)
 
Chico, är vacker kille på spanska. Chicco är nästan lika dant :) så gulligt!
 

SISTA SVARET

kommentar: KOnstigt då han är 1.20 hög och har miniatyr ben. Sa aldrig att han hadd nån form då dem var lika kass som chi,cos
 

svar: Fast vet du vad.. Chicco gick iallfall "på tygeln", som du kallar det, eftersom du vägrar erkänna att Chicco gick  i en form, kanske inte den bästa, och att jag kan rida en häst i form, lika bra som du. Bara det att du inte vill inse det, för du är ju så mycket bättre. Har tröttnat... orkar inte med det. Även om han är 1.20 och b-ponny och "har miniatyr ben" så kan man öka en häst galopp. Nej, men eftersom du klagar på formen Chicco hade kunde du väl tänka hästen du red? Don´t say anything! 
 
går ej att kommentera . 

Svar

Kommentar: Red honom i form?? Har gick ju liksom på tygeln. Och sen var han ju väldigt lugn. Som Wilma sa, på tygeln är ENKELT men sen är det ju resten kvar, tex trampet, ryggen, osv. STOR skillnad på form och att böja nacken.

Svar: fast det såg inte du. Nej, inte ett dug lugn eftersom han galopperade när vi skulle skritta ibland och du red inte hästen jag red. Du red en ponny du sa var pigg, men jag kunde skritta ifatt dig när du trava. Du och när han gick "på tygeln" som du sa, kändes han plötsligt mycket rörligare i ryggen. Och han fick annorlunda ju? Och du som sa "jag har aldrig sett sig rida en häst i form" nej, kg har aldrig sett sig heller. För det ända man gör är slita ner hästen när den gör halt. Nån träffat ang. Det? Kolla in din ponnys form


Ridpass på bäääästa Chicco! <3

Inte ridit Chicco på länge innan idag, så det var kul tyckte jag :) Jag bryr mig inte om att han kan va lätt och lyder, för då kan jag koncentrera mig på att se ståtlig och allert ut, och det lyckades jag med idag enligt mig :) Bättre än det brukar, gick det. 
 
 
Idag var Chicco piggelin! riktigt pigg. Och JA, han kan va pigg. Skrittade fram på halvlånga tyglar, de flesta hade redan gått lektion innan. Utom 2 st. Fast vi är ju bara 4, men idag red Matilda igen. Och det var oxå kul :) Har inte ridit tillsammans sen ridlägret juuu!! Sen trava vi dem och han var PIGG. Riktigt fiin. Vi skulle öka på långsidorna och minska på kortsidan. Och på långsidan började han galoppera, sötnooos! <3 Sen skulle vi galoppera, i båda varven gjorde vi ju allt. Sen gjorde vi lite lösgörande grejer. vi gjorde skänkelvikningar, mm. Sen var ponnysarna på A-volten, vilket var tre stycken, sen hästarna som var 2 st på C-volten. Travade dem och sen galopperade vi. I galoppen gick han jäääättttefint. Jättenöjd :) självklart kollade jag inte ner, men tänkte att jag dansade balett, och det funkar om man vill se mera prydlig ut ;) och fick mycket beröm av Linda, så tog väl hem det lite grann idag? Sen böt vi om volt, och han gick lika fint, han kändes mer som "min häst" för det gick otroligt bra och jag älskade han. Han gick inte på volten om jag inte styrde bra. Och sen skulle vi minska och öka volten. Och SHIIET va grym han e på det. Sen i slutet travade vi dem lite, sen skrittade vi. Vi travade, och fattade galopp i lätt sits. På volten var det ju arbetsgalopp i nedsittning, och första galopperna var i lätt sits. Och sen vart det lixom... Nej nu chicco, nu rejjjsar vi sista galoppen nu dååå! <3 Så fatta galopp, och han sprang fort som vinden, haha nej men han vart  maffig. Och sen saktade han ner, och då fick han en pet på bogen, och det gick jättefort :) vart en hög fart, i slutet vart det lixom.. "har jag kontroll haha?" och då saktade jag ner lite. Sen flåsade han mycket, och vart liiite svettig. JÄÄÄTTTEDUKTIG CHICCO IDAG. Och sista galoppen TOG HEM ALLT. Så jävla skönt, har inte galopperat så fort på någon häst i ridhuset eller i paddock. Visst, såklart i skogen. Men så maffigt... älska <3 Han gick även i en djup och rätt fin form (enligt mig, han gick iaf i form) i skritten, och lite i traven. Men han är så nervös typ hela tiden, och väldigt stel i nacken. Men vart jättenöjd :)
 
Finaaaaaste Chicco <33

Kissie använder photoshop flitigt

Ja.. La märke till detta, då jag tyckte jag inte har sett den pricken förr. Den är bortretuscherad.
 
Här är bilden på Kissie, och lägg märke till pricken vid ögat.
Och vart tog den pricken vägen nu då? Seriöst? Hon avslöjar sig själv...

Chicco

Ska rida Chicco, gryymt! Börjar om 40 min :)


Fett

Fick sluta tidigare idag... Grymt. Väntar på bussen nu! :) slutade halv!! Skulle slutat tjugo över.


Ja...

Jag kan väl säga såhär, suuupeertaggad inför imorrn! Har druckit juice och ätit paprika jao nu :) Sprang aldrig idag, så tog lite grönsaker ;) Haha. Nej men känns som om torsdagar är mest godis i just nu, förutom helgen såklart. Vet inte varför, blir sötsugen när jag ridit typ. Och ibland är jag typ nervös INNAN jag ska rida så då går jag och tröstäter att jag kommer ramla av mm... Men har inte ramlat av sen ridlägret nu, haha :) Har fått bättre balans och jag vet hur jag ska hantera allt nu. Annars har ju en avramling lite positivt med sig oxå, man vet hur man ska göra för att inte ramla av, och sen får man ju öva på att sitta upp, haha LOL? xD
 
Jag hittar ALLTID en anledning varför saker är bra... Bra att Maj har semester, och har tarzan hovböld kanske hästar som inte brukar gå på våran lektion går? Taskigt tänkande, JAG VET men det känns lixom bättre att tänka så, haha x) 
Men känner mig så sjukt taskig då :(
 

Men jag är en liten typ av taskig, det vet jag :( men så är det, jag kan skratta åt ngn som ramlar av om den inte gör illa sig! Men vissa gör det även om man gör sig illa (har vart med om det) och det är inte så kul kan jag lova. 
 
Har NI vart med om det? 
 
Quinta står lite ivägen, men kolla hur fuckin' perfekt hon hoppar! <3


Vad tycker ni ang. min svenska läxa?

Jag tänkte att ni skulle få se - och jag höra eran åsikt kring min SV läxa :) Det handlade om att vi skulle läsa upp en nyhet på torsdag ~ imorrn. 
 
USA´s ambassad har evakuerats i stockholm, sedan "ett brev med okänt innehåll har kommit till ambassaden", uppger stockholmspolisen.
-Det är en möjlig säkerhetsincident som vi undersöker. Under tiden har stället evakuerats, berättar Jeff Andersson, presstalesperson på ambassaden, för TT. 

Jeff vill inte gå in på vad "incidenten" handlar om, men det ska ha skett de senaste timmarna. Polisen och röddningstjänsten finns på plats vid ambassaden. Totalt är det ca 150 människor anställda på ambassaden, men Jeff Andersson vet inte hur många det var då det inträffade. Det förekommer uppgifter om att det fallit vitt pulver ur ett kuvert. 
 
-Hade jag vetat det så hade jag inte nämnt det i nuläget, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.
-Det jag vet är det har fått ett okänt brev som de reagerat ganska kraftigt på. 
 
-Ett vitt pulver har läckt ut inne på ambassaden, säger Antette Bäcklin, ledningsoperatör för stockholms brandförsvar.
 
När TT ringer för att få uppgiften bekräftad hänvisar räddningstjänsten alla frågor till polisen.
 

Det var lite mera text i det jag skrev, där det bland annat stod saker som att de vid halv-ett tiden hade gått in och hämtat kuvertet. Men jag orkade inte skriva det, haha lol xD
 

NÅGRA HÄSTAR I GIMO RIDSKOLA♥

Petter
Sue, som kan bli riktigt söt - se bilden ovan denna
Rasmus
Tarzan, som har hovböld , buuuu :(
Hottie
och maj, man ser inte så bra men Maj e söt :)
 
de var de jag hade på bild för tillfället :D

♥ hemma idag :(

Hemma idag från skolan. Suger. Hade SÅ ont i huvudet imorse! Sov till 12 iallafall, heheh ;) Idag ska jag ut och springa, göra läxor och sånt skit... sista dagen på mig, 2 läxor to do! :( 
 
Så nu typ sätter det igång.. Matte först, sen så kommer jag behöva göra en diagnos på fredag eller när det nu blir? och det suger. Men så är det, och diagnosen är faktiskt rätt lätt och rolig sak :) 
Vad tycker ni om det? ;)
 

Men vi hörs, c ya :)
Söta lilla Rasmus :)

Jag har kuul

Jag vill hitta något att skriva, haha ;) vill kunna print screena! Men det... går inte så bra. Eve gjorde det, men vet inte vilka knappar man håller in förutom Print Screen´en!
 
Vore iallafall väääldigt kul! :) Ska fixa några bilder nu, heheh :)
Kolla högst upp, ni ser min syrras min!! HAHAH lol (; Men hon tyckte det var superkul, de åkte säääkert 10 gånger!

Eve :)

HAHA
Helt gaaalet snygg brud :)

3 räddade bilder :)


Min dator är lite sjuk...

Jag kan väl uttrycka mig på ett sätt.. min dator var liiiite sjuk :) Det var 27 virus vi hittade, haha ;) låter bra va? den funkar ju, men nu har den fått medicin och jag håller på med mammas dator :) den funkar typ som den ska nu, den har blitt frisk :D det är supeeeer!!!! Vad ska jag nu göra .. ? ingen aning! :-/
 
En dålig ögonblicksbild på Ramona som går i en fiiin form :) Hon går jättebra på yttertygeln, då det nästan glappar med inner där! Men är ögonblicksbild, måste påpeka att hon slängde lite med huvudet i början, och när hon gick bra så glappade det.. Aja, fiiinis! :)
En till! :) FINAAA PONNYN <3
 

EN BILD

sötiiiis Bert! :) Amandas fina häst Leeds MB! :D

My beautiful friend

Look at that girl, love u best friend! <3

Autumn is beautiful with all the colors

 
The title says it all ;)
'
You make everything, and right now playing life, and feels awsome when type half term gone, weiiij!
 

Hej :)<3

 
Hej, hemma från skolan. På idrotten gjorde vi bara några enkla övningar, får ondrare i t.ex. benen av att jogga lite? Imorrn blir det konditionsträning! :)
 
Ska ut och springa lite snart tror jag, brukar göra det nu ju :) men har lixom " tappat det " för jag är så förkykld just nu! :O bara jobbigt!
 

HIHIH

Har tappat lusten över huvudtaget att blogga... ändå behöver jag det känns det som. I need it! Och varför... vet jag inte. Just nu gör ingen roliga inlägg - ingen verkligen! Det är lixom... tråkigt bloggande just nu. Behövs mer saker i bloggen, MER TEXT. Lixom fixa och så. Och lixoooom why not? Jag SKA få fram nåt mer intressant, men ingen faktatext - det är supertråkigt. Och jag skriver det jag ens vill skriva här? Vad mer ska jag skriva? Om mitt "privata" liv, t.ex. om jag är kär eller inte? Jodå, jag gillar nån. Men det hålls lixom utanför - för jag vill inte att det ska sluta som nån säger att den jag gillar är jätteful eller nåt, och att jag är knäpp som gillar en yngre? That´s it, och jag vet det. Men det känns lixom meningslöst just nu, att ens sätta mig vid datorn. Men då har jag kommit på det - jag SKA FÅ IGÅNG det nu! Det SKA funka nu! Nu kör vi! :D
 
Är det egentligen nån större skillnad, på om jag skriver om "han" eller om Morris? Nej, för jag gillar / älskar båda lika mycket! :) Livet har visat sin rättvisa, och oxå att det inte ÄR LÄTT ATT LEVA.
 

Ibland är du bara jobbig

Deppig....

Sommaren 2012

 
Denhär sommar´n har nog vart den bästa i mitt liv.. bara så du vet.
 

HÅLL KOLL

Ja.. vad gör man inte?
 
Idag i taxin berättade jag för Martin att jag inte har nån häst att rida på. För han sa nåt, och då svarade jag det. Och de har ju hästar, och då sa ju han att jag kunde komma och rida på deras! Och de bor en kvart härifrån med cykel, tänk då med bil?! det är ju hans mammas hästar, men när hon slutat jobba skulle han fråga henne :) Och de har en stor häst, Havanna, och Silver - en D-ponny som går western , men han är inte fullt utbildad! :D
Havanna! :)
 
 

Så har man löss!

Ja, trodde serri i skolan att jag skulle ha det - och walahhh? Jo, så ÄCKLIGT. Haft i medel, och ska snart duscha ur det! :-/ Men löss är SÅ äckligt. Så .. aah. Aja, iallafall!
 
har nåt på G, hoppas det gååår! Säger jag bara :)
kramiiiis
 

på lördag blir det uppsala

På lördag blir det uppsala, och kanske hööks vem vet? Ska iallafall köpa en kamera då. Mobilen urladdad.. orkar inte fixa med den (typ ladda osv)
 
haha! Vänskan är i garaget så måste ut imorrn - den ska ju användas till skolan. Eller ska jag ta något annat? ja, det återstår att se :)
 
Ska kolla på williams lista nu, och sen blir det solsidan - det är inspelat! :) så kram, hörs mahh loversh!

den 1 januari 2013...

Har jag bloggat i ett HELT ÅR! :Har tagit bilder från gamla bloggen, så nu får ni räkna med rätt mycket bilder :)

saknar sommaren... minns du detta kortet, Eve? :)

Har duschat...

Har duschat.. funderar på att fixxa med Morris nu. Han ska snart få sin middag - och han har fått sallad av mig! :) Kaniner ska ju oxå få grönsaker och nyttigt, inte bara pinnar lixom. Enligt mig iaf ;) Folk pratar ju så mycket om diarré, men hallå? Min kanin har fått flera FAT av sallad, och ändå inte fått det? Han har vart problemfri sen han föddes, aldrig vart sjuk / sånt! :) That´s it. Och jag tänker inte direkt sitta och .. bara hålla på med han? Han måste oxå ha gottigott, samt nyttigt i sig! Och nu har han en full skål med äppe, morötter och gurka? Och han bara smaskar i sig, han får äpple nästan varje dag och MASSOR av hö. Tror jag är den som ger min kanin mest hö av alla, faktiskt haha. Vet ju inte om alla gör det, men de flesta ger inte så mycket till dem. Förutom ngn i kanickebol, den fick lika mycket som en häst... shit! <3 ;)
 
Håller ni med mig? Eller är det jag säger bara skit?

Har vart och sprungit i höstvädret :D

 
Har vart och sprungit i höstvädret.. minst sagt höstväder. Skönt att springa lite igen - haha ;)
 
Jag och Eve väntade på bussen i torsdags! :) (eve står och låser sin cykel) ;)

Morris idag!

 
Hej!
 
Idag ska Morris kanske få gå ut! Vet inte.. Ska iallafall vara med honom mycket :)
 
Lämnar Morris oxå, för att berätta att jag ska köpa en kamera! vet inte vilken, men en systemkamera blir det!
 
:) ska köpa en via nätet idag tror jag! Kramiiiiis <3
 

Fredags och lördags!

Kom till Eve vid 3 typ! åt och fixade med kaninerna, fick skjuts till kanickebol, stallet alltså. Vi mockade och sopade, åt mellanmål (eller ngt sånt) och tog in hästarna. Det började regna när vi kom dit, och när vi tog in hästarna sen var det helt klart GENOMBLÖTT. Var jättekallt för både oss och hästarna. Men hästarna forsade det ifrån. Eve tog Aramiz och jag Ginney! Vi skrapa Aramiz och Ginney lite, de var ju som blöta ... jag vet inte vad. Vi fixade dem, barbacka på Ginney och sadel på Aramiz. Vi skulle börjat med Ginney, men när vi gick ut genom stallet så bestämde vi oss för att jag gick ner för att leda Ginney där, och för att Eve skulle göra iordning Aramiz. När hon kom ner med honom så satt jag upp och skrittade fram, och hon skulle försöka komma upp på Ginney. Hon bara snurrade runt och "bockade" och gick iväg, så hon kom inte upp. Jag fick inte igång Aramiz i trav heller (haha) men det berodde mest på att jag faktiskt inte kände han alls, och att han började hosta + han hade ett rätt konstigt steg, heheh :) Eve hoppade upp, jag gick med Ginney! Hon travade och galopperade och han gick snällt och fint. Han "halvbockade/småbockade" i galoppen, sötnooows! Var jättekul, men hann rida i typ 20min?!
 
Sen så handla vi godis och fixade hos knis´ena! :)
 
På lördagen åt vi, fixade för kaninerna det sista och åkte till djurelit. De fotades i "lådor" och var mest skrämda :( Men det gick bra, och tror att de säkert fick ngn bra bild? :)
 
Sen åkte jag hem, på fest hela dagen! Köpte även godis till Morris, mjölklinser (för eve har såna och hennes gillar det) men det gillade han inte. Så har ett helt paket ligger hemma! :) Sparar det - han kanske inte orkade bara? nej men behåller dom, tror han kommer äta utav det! :) ska iallafall köpa mer godis av olika smaker och hitta NÅT HAN GILLAR. :) Tror även han skulle passat in perfekt med att fotas, han är ju så nyfiken och snäll, skulle säkert fått några fina :)
 

Tarzan i torsdags!

 
Red Tarzan i torsdags, var okej, inte jättekul för man BLEV slut efter att ha skänklat TUSEN år!
 
Skritta fram, trava fram och galoppera några varv i båda varven. Vi övade på skänkelvikning mm. och serpentiner! Det var asmånga som red, för två stycken red igen! Var hemskt, är ju van vid 4 st haha :)
Gjorde inte så mycket mer, galoppera lite igen, travade av och skrittade av. Var ett okej ridpass! :) Nästa gång blir det trava bommar och markarbete! :D
 
Sötis Tarzan som vart lite svettig :)

Middag hos farfar

Sitter hos mormor, har varit på lunch. Men vi åker vidare för lunch, till farfar :) herrå

❤på bussen


Assi


trött som tusan, taggar till tuuusen imorrn! :D

 
Jag är trött som tusan.. men taggar tusen till imorrn, då det är ridning! :)
 
gonatt.. fast ska inte lägga mig, men venne om jag bloggar mer före, hohoh ? ;)
Nu är de uppätna.. cup cakes´erna! D:

Har inget att blogga om för tillfället, så ni får film :D

Jag har tyvärr typ inget att blogga om, så ni får lite ridfilmer på Eve, mig, clara och Wilma :)
 
 
Eve hos Aramiz.
 
Hoppningen i torsdags! :)
 
Ja, det vart tre stycken :) kramiiis!

Morris = stress ? :(

När jag ger Morris mat om kvällarna - hans middag.. verkar han bli stressad. Han bara sveper det, oavsett hur mycket att får. Han kan ändå inte fått nåt dåligt minne, för det känns som om han tror nån ska ta maten, fast jag aldrig gjort de :( Det känns lite surt nu iaf! :(
 
 
Morris smaskar (bokstavligen) på ett äpple :)

Imorrn torsdag - övermorrn fredag o sen lördaaa<3

Som ni vet gillar jag den här veckan SÅ ENORMT. Rida imon... vem vill inte d? Och jag menar...... Fredag OXÅ ridning och stallet? hur gött är inte de? Och lördag... plåtning för Eves knis... fet grymt! :)
 
Hemma efter skolan.. livet är gött, världen är stor, här sitter jag, jag och min bror ;)
 
@ponniskvaller (dayviews)
 
Vi ses, hare gott nu, medan jag inte bloggar, heheh ;)

Oct. 09, 2012

Varg ... Hade jag suttit i bilen idag .. Vid middagstid - hade jag sett varg!

Idag har folk inom 6km sett vargen precis brevid huset. Jag respekterar att det är VI som flyttat in i deras värld, och att vi har förstört deras hem . Är det nån som ska skadas så är det vi . Har insett att .. Oavsett vad den gör - ska jag stoppa dess död . Jag vet kanske om nåt som många fler inte vet om - vargen är utrotningshotad på hög nivå. Jag kan ju inte göra så mycket , men kommer tänka på vargen oerhört mycket nu. Självklart är jag rädd . Men hur klarar sig folket som LEVER bland vargar? Nån som kan svara på det? Och egentligen .. Ska vi bara vara glada att ......... Vi får uppleva detta! Och nu ska jag allt se till att den mår bra , och får nån ta stryk så får det bli människan .

Respekt, Respekt, Respekt
Idag stog en älghona och älgkalv på menyn till vargen . Dock/som tur var (beror på hur man ser det) så klara sig älgarna sig. :)

Kram o gonatt!! - texten om vargen kom rakt ifrån hjärtat -


True SHIT

Do you get it?

I know..

JA, JAG VET. Uppdateringen SUGER nu. Men livet går emellan just nu, en sån period. Tränar mycket kondis just nu... I don´t know why! <3 Men som sagt, behöver träna, kroppen måste röra på sig? Och sen ... håller jag på med ett projekt, och det kommer aldrig avslöjas! :) Men .. jag uppdaterar då jag har lust. Ingen idé annars. Ätit mat hos farmor, och sen SPRANG jag hem. Hade tävling med min brorsa, men han vann! Han e mer tränad, och är myckeeeeet längre, heheh ;)
 
Läntar till på torsdaggggg
o freeeedagggg
o lööördaaaggg
 
Haha, faktiskt första gången jag ska sova hos Eve, SÅ nervös.. ;) haha skämta :D
 
hörs och syns. Ska duscha nu, sen umgås med Morris!

Ska till Morris nu..

Ska gå till Morris, men slänger in ett liiiiitet tips till er med Dayviews!
 
Följ @ponniskvaller, en riktigt bra skvallersida!
"allt skvaller, är chysst skvaller", och det är det verkligen! :)
 
Just something to know for you with dayviews! :D
 

haha ojjj ... xD

Någon påpekade att på Chicco filmen vid 0.53 så galopperar han förvänd galopp, haha! (eller så har jag blandat ihop orden, igeeeen) Bakbenen i vänster, frambenen i höger! :) Snyggt jobbat "du" (jag vet vem de är, vill du påpekas?) Men bra kollat ;)
 
Svar till dig igen, men det är min ridning som förändrats, och det är stor förändring tycker jag, även om de är olika hästar! :)
 
Kramis, hemma från skolan idag.. hade ont i magen, längtar till på torsdag, fredag och lördag!!!!!! <3 Men imorrn går jag, c ya ;)

Skillnad!

När jag ändå håller på måste jag ändå ge cred till mig själv. Jag har ju ändrat mycket i min ridning.
 
 
 
från detta i februari... till detta den 4e oktober!
 
Vad säger NI om det?

Väl kämpat, säger jag bara!!

Gud, väl kämpat! Jag själv hade velat vara på plats, och vilken förändring Majmaj gjort tillsammans med dig!! :)
 
 
I våras/somras!
 
Idag, 7 oktober! :)

Min blogginspraration ida kommer ifrån...

MUSIKEN. Det är fett tråkigt ibland.. att ens ha en blogg. Men jag kan lixom sätta igång musik, och jag blir alltid sugen på att blogga då.. It work, and i mean it. Jag har lixom förändrats.. sen 5an, jag har ändrats som F*N! Jo, detta är typ lite bullshit, tänker vissa, men vissa VET OM ATT DET STÄMMER. Det finns folk som gått egenom min förändring, men vet inte om de tänker på det ? Jag var snäll, blyg och liten i 4an. I 5 var jag kaxig, bestämd och orädd. I 6an är jag av allt av de . Rädd, kaxig, orädd och .. har skaffat fler kompisar? ;) Aja... you get it

På torsdag och fredag...

 
Blir det hästar!! På torsdag rider jag ju.. och på fredag .. Ska jag till Eve och då Aramiz! :) Ska bli jättekul att äntligen få träffa honom, Eve berättar ALLT om honom! :) Ska bli super, kanske får testa rider honom lite :) Sen ska Eve pröva ngt, hon skrev de på mess men jag vet inte om hon skulle pröva att logga in på msn eller att pröva ngt annat där ;) Haha, vi hörs :D ska snart festa på våra goda cupcakes! <3 :D jag o min familj, asså x) på lördag hänger jag med och fixar med fotning för djurelit. Hennes kaniner, vet inte om jag får hålla i ngn sen om de gör så? Ask eve ;) kramiiis!
 

Cupcakes!

Har gjort cupcakes idag, igen!! och denna gången vart det riktigt lyckat. Det vart det inte förr, haha ;)
Look at this shit ;)
 

Bajs

Mår bajs.. för trött, gästerna är här för länge.. vill tvinga mig att lägga mig, men det blir ju svårt då . men ... aja. Det har såklart vart kul, men jag tröttnade nu de tre sista timmarna... hejdå
 
 

Dagen!!

Idag kommer morfar, han har fyllt 60. Så det blir lite fest, och min kusin och hennes föräldrar kommer. Och sen sover alla över, men i stugorna som farmor & farfar hyr ut. Så så fullt blir det inte :D Men det blir fest idag me la familiia :D Ska snart duscha, städa och fixxa inför. Morris ska hopptränas :D Det blir en lång oxer , fast ett litet hinder i början. I slutet mera, blir det långgggg oxer med rätt högt, han ska träna lite på det :) han tycker det typ är tråkigt ?! Med smått alltså. Sen blev han jätterädd då Eve kom för Pärla, och börja låta och stampa? så ska öva lite idag på tråkigt skit enligt han ;)

 

Kramis!!

 

Föressten, när vi galoppera en gång i torsdags, tappa jag sigbygeln och hon bocka.. haha guullliigt! :) lite framhoppning i landning? eller hur ska man förklara?? :) ses ! <3


Wilma

Det är faktiskt en kompis till mig i öregrund som tjaffsar, hon rider oxå i gimo .  :) men det är uträtt!

Svar för sista gången :)

Jag har inte sagt att jag vet allt om henne, det gör ju du.. Men jag måste ju få tycka om henne utan att flera säger "du är för lång, du har ej ridit henne". Eller? Och nu har faktiskt FLERA sagt det!! :O


Svar IGEN

Asså.. Ramona känner mig lika mycket som dig. Jag är trött på att du skriver inlägg om saker som jag inte ens sagt, och det är särskilt menat till mig. Hon lyfte hovarna bättre än t.ex. Madonna som är jättesnäll? Sluta ... Du gick visst igång väldigt mycket då jag sa att jag kan rida Ramona, jag är inte stor, och att hon orkar. Och jag känner henne oxå, bara de att hon var mycket bättre än jag trodde. Och det bland annat Cicci gjort, och lite My tror jag (hon har ridit henne varje vecka länge nu) så har hon förbättras. Och bland annat av dig. Så .. Men det största jobbet har Cicci förbättrat så grymt på typ 3-4 veckor? Done. Detta "bråk" har gått över gränsen och det slutas här o nu!!


FILM OCH SVAR

Svar: Fast hon trivs inte bäst hos någon, hon känner inte ens dig. :)
 
 
Här är hon OS-ponnyn, och jag ;) 60cm hoppar Eve och jag.

FILM OCH SVAR

Svar: Fast hon trivs inte bäst hos någon, hon känner inte ens dig. :)
 
 
Här är hon OS-ponnyn, och jag ;) 60cm hoppar Eve och jag.

Ridningen på bästa ponnyn! <3

Först skrittade vi fram, ca 10minuter kanske. Sen korta vi tyglarna och jobba dem lite, sen trava vi dem lite. Hon var väldigt pigg i början!! Men det lugnade ner sig efter ett tag. Vi galopperade, och guuud va fin hon va. Hon fattade direkt, gryyym! Hade inte förväntat mig det lixom :) Sen höll jag om och det räckte. Sen trav-hoppade vi, och det gick hon med på!! Jag gasa mycket framför, för förra gången då Wilma hoppa var hon så osäker. Sen hoppade vi i galopp, hon höjde till 40-50cm kanske. Sen hoppa vi lådhindret. Det va 60cm. Lådorna måste vara under 60, annars får de inte plats. Och sen hoppade vi båda, på 60cm!! :) Hon klara det super, hon rev en gång men det gick bra ändå!
 
Kommer nog få rida henne nästa gång, eller nån gång snart igen. För Linda fråga om jag ville rida Ramona igen ju, och jag sa självklart JA!!! :D Lugnt finaste ponnyn i stallet.
 
Min favorit är Ramona om jag skulle ha nån... så henne kan det få bli, även om jag bara ridit henne 1 gång. Men det hon bjöd på sålde mig helt..
 
FINASTE, film kommer strax!!!

Svar till anonym!

Synd att du är förstor på Ramona då ;)
Svar: Fast.. det är jag inte ;) den som skickat, vilket jag tror jag vet vem det är, har säkert sett Cicci som rider Petter. Och Jempa tycker inte hon ser förstor ut på honom. Har du sett Eve, på petter, är det ingen skillnad. Och Ramona har fjording i sig, och är stark ;) Så ingen fara.Snarare tvärt om, det behövs en lite större ryttare som kan rida henne bra :)

Ramona!

Red Ramona idag. Gick super. Kanske blir en liten favorit? Grym iaf!! (: kommer rida henne igen, troligtvis på torsdag. Linda frågade om jag ville rida henne igen. Och självklart ja!!! :D skriver mer imorrn.


Hello

Hej på er . Regnar, är ute på rast .. Snart drar vi till frösan.. Yammi ! :) c ya (; ❤


Morris

 
 
 
Jag tror jag skrev att jag gett Morris blad igår. Jag har fått känslan att han mest är uttråkad där i buren, så idag tog jag mig ut i regnet och klippte ett par pinnar och tog samma blad som igår. Gött var det, japp. Hela buren är full, han har lite trångt. Men jag har en känsla utav att han lixom.. älskar problem och mycket stök, så han har något att göra. :) Det är min egna känsla utav det :P
 
Morris har en
saltsten
pinnar
vatten
pellets
sovlåda
bajslåda
spån underlag
massa löv <3
djungel
 
haha skulle kunna beskriva det så. Men ser inget fel med att lixom ... " ha det trångt " i buren. Han verkar mest tycka det är mysigt.... :) Vi ses och hörs iaf :D
 
Jag på rasten idag....
Morris igår :) .
 

Älskar den känslan :D

 
Jag kan säga såhär... när jag kollar på lektionen före jag ska rida samma dag, fast lektionen efter går allt supersnabbt. Men sen när jag själv rider går allt SUPERSAKTA. Och ja, det är grymt. För då känns det som om man rider längre. Hopplektioner känns väldigt korta, dock!! Kanske för att vi har så kul?
 
Imorrn iaf hoppning som ni vet. Jag tänkte köra med lite bloggar jag läser, i den översta bilden i varje inlägg. Ska försöka komma ihåg :) Ska gästblogga hos Eve nu på en gång :) hon sa att jag fick det när hon kom hit. Så hon kan oxå få göra det här ;) Så varsegod, Eve!! :)
 
E Wilma sugen så får hon gärna oxå gästblogga :) Kramiis på alla fina!!
Lite bilder från skolan, jag har tråkigt på rasterna, hihih :)
Glöm inte kolla första länken, på översta bilden :) en asgooo blogg <3

Hemma

Men bloggar mer sen!! Lia med imorrn, har säkert redan skrivit de??? :D herrå, haha roligt... eve, jag, wilma, och två i min klass har idag vart hos tandläkarn, jaaaoo :D <3
Fina Lia. Har tillåtelse att lägga upp bilden.

Haha lol

Haha jag e awsome :D de visste ni inte va? Haha kan förklara när jag kommer hem om ni vill (: kram


Haha använder denna nu

Nu använder jag definitivt denna grej!
Ja, den vart lite stor ;) men kör kanske på den? :) lias blogg <3 Fina du <3
Josses blogg kommer ni till när ni trycker på bilden ;)
 Ses :)

Historia

Vad i helvete var det där? Vad hade de köpt åt mig? En björn? En älg? Jag kollade upp emot MIN häst. Min alldeles egna häst. Men… jag gillar den inte. Nej, den är alldeles för stor. Jag har fått en egen häst, imorse fyllde jag år, och vi åkte till ridskolan och där stod min häst där, uppstallad. Jag har egentligen inte ridit den.. men den känns fel, väldigt fel. Mamma kollade stolt och upp och log. Hon tyckte han var fin. Ja, jag ville ju ha häst.. men en ponny ville jag ha! Ingen .. ful och elak älg?

” ska du rida din bruna springare nu, haha?” Mamma tyckte hon var rolig. Jag skulle inte ens kunna sadla min egna häst. Kajsa bara hånlog mot mig då jag inte fick upp sadeln utan pall. Hon och hennes vita ponny?! Den hade jag fått ridit, för Kajsa ville se hur jag hoppade. Jag vart tvingad att hoppa 1m, men jag tror hon vart rätt imponerad i alla fall, även om det kanske inte såg så snyggt ut.

 

Jag bara gunga fram. Oj, vilken känsla. Ja, jag gillade den. Men det var ändå mest läskigt. För jag hade väldigt långt till marken, om jag flög av liksom. Jag började trava. Jag kände hur han långsamt öka traven och gick i bättre form. Jag kände hur kroppen vaggade fram i den mest underbara traven någonsin.

 

” Vågar du hoppa några språng? ” Fråga min ridlärare Malin mig.

” Jadå. Han är väldigt fin. ” Jag menade vad jag sa, men han var inte en ponny för det. Jag skulle ha en ponny, så var det bara.

 

” Så kan du förbereda för gaaaallooooppp!” Linda sa orden, men det var inte lika lätt som det brukar… Jag märkte då genast att det är annorlunda, hästarna på ridskolan fattade nästan direkt, men nu fick jag för första gången jobba. Jag fick till slut fram honom. Hjälp, var det ända jag kunde tänka. Jag älskade hästen, fast ändå inte. Jag bara satt där, behövde inte ” följa med ” alls. Det känslan var obeskrivlig, ja det var den.

 

” gå på hindret nu! ” Linda lät riktigt bestämd. Det måste vara runt 70-80 cm. Jag gick på, det kändes magiskt. Hon höjde mera.. till slut frågade jag hur högt jag hoppat.

”det var 1.10 sista gången. Din mamma filmade det. Trava av din häst och skritta av. Led sedan in honom. Lyckat hästköp, är det ända jag säger.


Min fina <3

Ja, jag fixade nytt fräscht hö , samt lite pinnar och "träd" till Morris. Älskar den nya grejen, det med att man kan ta bilder från insta - jag uppdaterar så mycket där, så ni får mkt bilder :) blogg.se blir bara bättre! :D Så bilder i bloggen kommer finnas, så länge jag uppdaterar på insta, och det är superkul att göra det! Nu blev det ju ännu roligare, då jag faktiskt kan välja att lägga upp dem här. Tänkte visa upp nåra fina kläder, vissa har sett medan vissa inte sett! :D I vilket fall som helst, bilderna är på Morris och hans bur . Ville att han skulle få känslan att få va lite "wild and crazy". C ya maahh lovers! :D kram

All day long

 
denna dag / skoldag har varit kort, känns det som :D imorrn ska jag till tandläkarn.. idag ska jag ta av naglarna.. och försöka slita ut en tand . Borstar extra noga nu! ;) Växer mina tänder allt för snett..... då blir det tandställning. Aja.. hörs mahh lovhers ;)
 

Helt normal...

eller inte...?
 
 

Tjo

Sjukt nöjd med naglarna. Satte på igår, tre ramlade av idag, när jag tog av mig skorna , fail . Men jag vet nu "hur" jag ska göra för att det ska gå bättre imorrn. Ska ha dem då oxå, tror jag. Då är det uppdträdande ;) Aja, får ta av dem senast onsdag kväll, då jag ska rida torsdag :) Superlimmet det skulle va, verkar inte särsilt super, me tanke på "avramlingarna" :) Kan länka Lias blogg, hon har länkat mig . vi ses, nu ska... jag göra nåt ;) kommer nog fler inlägg senare :) Men rätt svårt att skriva me så långa naglar, fattar inte hur Kissie gör. Jaja.. How Cares? Vi syns och det vet ni (:
 

RSS 2.0